سلام دوستان
قیمت کنسول NTSC چقدر با PAL فرق می کنه؟ و بازی های NTSC فراوونند و پیدا می شوند؟
سلام دوستان
قیمت کنسول NTSC چقدر با PAL فرق می کنه؟ و بازی های NTSC فراوونند و پیدا می شوند؟
به نظر من PAL بگیر که بازی هاش هم بیشتر هست.
نقل قول:**.** رو بردارکد:www.pi**.**nata.ir
Gears of War IIنقل قول:
Assassins 2
COD MW 2
Red dead Redemption
Sigularity
Spilinter Cell Conviction
Dark Siders
اگه حوصله داشتی GTA IV
ایستاده بهتره
یعنی NTSC همه ی بازی ها رو نداره و گیر نمی آد؟ من NTSC لازم دارم آخه.
یعنی NTSC همه ی بازی ها رو نداره و گیر نمی آد؟ من NTSC لازم دارم آخه.
احتمالا خیلی مشکل پیدا نمیکنی چون الان ریجن اکثر بازی ها free هستن ولی اونایی که.
اکثر بازی های مهمی هم که الان هست مثل Red dead و ..... Free هستن.
آخرین باری که بازی گرفتم که Free نبود ، Final Fantasy XIII بود که هم PAL داشت و هم NTSC U
قیمت کنسول NTSC رو نگفتی. اگه بگی ممنون میشم.
فک نکنم فرق زیادی با PAL داشته باشه !!!نقل قول:
حالا واسه چی NTSC میخوای ؟؟؟
من برد این دسته تقلبی ها هم دیدم خیلی شبیه به اصل هست بیشتر تفاوت روی کیفیت ساخت قطعات هست.نقل قول:
تا اونجایی که ما اخبار اصلی و تقلبی دسته ها رو دنبال کردیم متوجه شدیم کار از شکلو شمایل گذشته و فقط از Board داخل دسته
میشه فهمید اصل هست یا نه .
اصلا الان کنسول NTSC j و uc گیر نمیاد که کسی بخواد قیمت بده.نقل قول:
قیمت کنسول NTSC رو نگفتی. اگه بگی ممنون میشم.
آقا تو جفت دسته من این ها نیست تقلبی اند:41:نقل قول:
---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------
البته اون هولوگران هست
سلام.من الان تمام تجربیاتمو در زمینه دسته میگم...نقل قول:
1.میشه از روی آرم xbox روی دسته و یکنواخت بودن آن اصلی رو تشخیص داد و اگر دسته دوم تهیه کردید نباید عین دسته اصل کنسول برچسب انگشت داشته باشه.البته دسته خود کنسول برچسب رو داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.در پشت دسته از روی رنگ بندی برچسب و نوشته ولتاژ باتری میشه تشخیص داد که تقلبی رنگ برچسب تیره تره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.از روی کیفیت ساخت و فاصله ها بین شیار ها که تقلبی از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست.از روی هولوگرام هم میشه فهمید.تفاوت در هولو گرام ها واضح هست.
4.از آرم mic توی بیضی و شکل برد ها که کمی از آن پیداست که برد اصلی کمی شلوغ تر است.
5.و در آخر وقتی دسته رو تو دستتون میگیرد احساس محکمی کنید و دسته خر و خور نکنه.
موفق باشید...
فلش که تقلبی نیست.... آلان دادم گارانتی بهبینم چی میشه ....نقل قول:
. ولی شما نرمافزار تون رو با روغن موتور فورمول یک مقایسه می کنید ...فلش من هم با پیکان ! :2:
میثم جان منظور منم دقیقا تو کیفیت ساخت چیپ و بورد دسته بود !! وگرنه تو چیدمان و مهندسی ساخت هیچ فرقی با هم ندارن .نقل قول:
مثال زدم , شما بد برداشت نکن.نقل قول:
پاک شود بی زحمت
تو توپخونه یه جای درست و حسابی کسی میشناسه برای خرید بازی؟ که هم قیمت خوب بده هم دی وی دی خوب؟
امروز غروب دارم میرم از حاج میثم یه الایت ناز بگیرم...:31:
lt 1.1 جدید تر اومده؟
آره ولی الان دیگه نه !! چون زمانی که به بعضی هاشون بازی میدادم یه امیدی به جنس خوب بود ولی الان بعید میدونم.نقل قول:
پیشاپیش مبارکتون باشه
بله اومده البته فقط برای درایو های BenQنقل قول:
اینم لینک دانلود:
کد:http://www.filejumbo.com/Download/6455B5A5A8C9A58F
XBOX360 سه چراغ شدم مثلا تعمیر شد! یارو می گفت مشکل از Chipset شه. جایی که سیستم عامل سیستم ریخته شده. این قسمت رو عوض کرد و به قول خودش Xbox درست شد.
متاسفانه به محض اینکه در خونه روشنش کردم، Error 71 داد. هارد رو دراوردم. مشکل حل شد. ولی مشکلی عجیب تر جایگزینش شد!
وقتی یک بازی رو اجرا می کنم، بعد از نمایش منو و Cutscense ها، به محض آغاز گیم پلی بازی، صفحه فریز میشه و قفل می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته. امیدوارم مشکل از فریمور باشه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
اگه مشکل از فریمور باشه، بگم چی بریزند؟
اگه مشکل از Update های مایکروسافت باشه، آیا خارج از محیط Live و توسط USB میشه این Update ها رو به سیستم ریخت؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
دستگاه شما جاسپره یا فالکون ؟؟؟؟
صد در صد يا فالكونه يا زفيير.جاسپر كه سه چراغ نميشه
نقل قول:
سلام دوست عزیز
XBOX360 Elite Jasperنقل قول:
دوستان جايي غير از نكست جن ميشناسيد كه اكانت 3 ماهه لايو داشته باشه ؟؟؟
http : //s**h**o**p.dc**inpc.com/index.php?categoryID=14نقل قول:
دوستان جايي غير از نكست جن ميشناسيد كه اكانت 3 ماهه لايو داشته باشه ؟؟؟
** ها رو بردار
سه چراغه شدن تا اونجایی که میدونم یعنی یک ارور ناشناخته(یا سخت افزاری) واسه دستگاه و فقط دلیلش گرم شدن و بازی بیش از حد نیست.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
نقل قول:
XBOX360 Elite Jasper
من خودم یک بار دستگاه خودم رو باز کردم و بستم و وقتی که روشن کردم ، سه چراغ قرمز اومد و دوباره که باز و بسته کردم ، درست شد
ببخیشد چند تم زیبا برای مدل xbox 360 arcade می خواستم. بی زحمت اگر لطف کنید.
سلام بچه ها
قیمت x360 slim تو کشورهایی مثل ترکیه چقدره؟
به صرفه که یه دونه اسلیم از ترکیه بخرم بیام ایران کپی خور کنم؟
قیمت کپی خور کردن اسلیم چقدره؟
دیدم برات قیمت میگیرم:46:نقل قول:
دوست عزیز دسته های ارجینال این شکلی نیستن.نقل قول:
آقا تو جفت دسته من این ها نیست تقلبی اند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس دسته ی ارجینال در کنسول های PAL هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره خوب اون که حق با شماست. در کل ارزش نداره به خاطر ۷ ۸ تومن ادم دسته غیر ارج بخره ولی خوب بعضی جاها نمیگن دسته ارج نیست و.... مثلا دیروز یه نفر خریده بود و بعدش از این باتری شارژی های مخصوص خود XBOX خریده بود ولی برای اینکه سایز جا باتری دسته استاندارد نبود باتری جا نمیرفتنقل قول:
میثم جان منظور منم دقیقا تو کیفیت ساخت چیپ و بورد دسته بود !! وگرنه تو چیدمان و مهندسی ساخت هیچ فرقی با هم ندارن .
دستت درد نکنهنقل قول:
فقط یکم زودتر
آقا این عکس تو دسته من این شکلی نیست:
این شکلیه:
دسته ای که تو خودِ کنسول هم بود اینجوریه.
اما بُردشون با هم فرق میکنه.
یکیشون یکم خلوتتره. نمیدونمم کدوم تو کنسول بود کدوم جدا بود.
از فتحی خریدم.
تا کی میخوای؟نقل قول:
دقیقا Consol زمانی Freez میشه که باید کار پردازش رو آغاز کنه !!نقل قول:
این چه ربطی به Bios دستگاه داره !؟ اصلا چرا اونو عوض کرده ؟!
دسته ای که تو کنسول هست همون عکسی هست که من گذاشتم. و اینکه یادته تو اون دسته ارجینالی که بهت داده باتری دوراسل بود یا انیژایزر؟ چون اگه انیژایزر بوده دسته J بوده و بازم اصل هست.نقل قول:
دسته ای که تو خودِ کنسول هم بود اینجوریه.
اما بُردشون با هم فرق میکنه.
یکیشون یکم خلوتتره. نمیدونمم کدوم تو کنسول بود کدوم جدا بود.
از فتحی خریدم.
نه! اشتباه نکنید!نقل قول:
دقیقا Consol زمانی Freez میشه که باید کار پردازش رو آغاز کنه !!
این چه ربطی به Bios دستگاه داره !؟ اصلا چرا اونو عوض کرده ؟!
کنسولم دو-سه هفته پیش 3 چراغ شد. بردمش پیش تعمیرکار و گفتش که مشکل از GPU یا CPU نیست. بلکه مشکل از جای دیگری که ممکنه حل بشه ممکنه حل نشه. بعد اون قطعه ی مشکل دار رو به قول خودش عوض کرد. و مشکل 3 چراغ الان حل شده و من به راحتی وارد داشبورد و منوی بازی ها می شم. اما مشکل جدید اینه که به محض آغاز بازی، تصویر Freez میشه.
در ضمن دوباره هارد رو وصل کردم. اینبار پیغام میاد که کنسول شما برای اجرای این بازی نیاز به Update داره. آیا مایلید Update رو نصب کنم. من هم میگم نصب کن! بعد از مدتی دستگاه ReStart میشه و بعد دوباره همین پیغام رو میده که باید Update رو نصب کنی. به همین ترتیب بعد از نصب هر Update و بعد از Restart دوباره و دوباره همین پیغام تکراری میاد. انگار نه انگار که Update رو نصب کرده. مشکل از کجاست؟
تو همین یکی دو روزهنقل قول:
شما آپدیت رو با فلش نصب میکنید و وقتی که نصب می کنید حجم نصب رو در هارد داخلی کنسول رویت می کنید ؟نقل قول:
دوستان من بعد از 6 ماه به کنسولم دست زدم و بردم واسم آپدیتش کنند
چند تا بازی گرفتم که بهم حال ندادند!
لطف کنید اسم چند تا بازی خفن و توپ رو بگید تا بگیرم
ممنون از همه دوستان
red dead redemption و حتما بگیر اگه نگیری نصف عمرت بر فناست:20:نقل قول:
alan wake
dead to rights
singularity
splinter cell conviction
gta EFLC
pop tfs
.
.
.
.
.
نقل قول:
هیچ کس نیست جواب منو بده.
داداشي بايد صبر كني ببيني اصلا كپي خور ميشن يا نه 100% مايكروسافت روي اين مدل هاي جديد يه كاراي كرده كه ديگه مثل قبليا راحت كرك نشننقل قول:
اين لينك چند تا پرميوم تم.ميتوني مجاني دانلود كني دعاشو به جون هكر هاي محترم كن.بلدي تزريق كني تو هارد يا usb flash؟ من از تم آلن ويك استفاده ميكنم خيلي قشنگه بذار چند تا عكس بذارمنقل قول:
کد:http://thepiratebay.org/torrent/5605894/XBOX_360_Premium_Themes
اينو گه ميدونم ايكس باكس قبليم رو وقتي سيم آداپتورشو كامل فرو نميكردم تو سه چراغ ميداد.فالكون بود از ترس كپ كردم.ولي منظورم سه چراغ شدن كمر شكنه جوري كه كنسول از پا در بيادنقل قول:
میتونی یادم بدینقل قول: