يه سر به اينجا بزن ببين :نقل قول:
اگه كم بود به اينجا هم يه سري بزن :
Printable View
يه سر به اينجا بزن ببين :نقل قول:
اگه كم بود به اينجا هم يه سري بزن :
لينك مستقيم Resident Evil 4 v1.1.0 European Patch هست :
http://www.gamespot.com/cgi/chkpt.php?s=6169207&c=patch_ftp_931851&site=1&u=ht tp%3A%2F%2Fll.lo.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc% 2Fadventure%2Fresidentevil4%2Fre4pc_upd_pal110.zip %3Frs%3D150%26e%3D1253895468%26h%3D1d6c243cb1e279d 5e27c4868ed8200df%26file%3Dre4pc_upd_pal110.zip
فقط بگم اين پچ ماله ورژن اورپاييش هست. و بازيت حتما بايد نصب اورجينال هم باشه، يعني دستكاري شده نباشه. يه مسئله ديگه اگه لينك بالايي كار نكنه مجبوري يه اكانت توي Gamespot.com باز كني تا بتوني اين پچ رو دانلود كني. اگه هم كار كرد يه اطلاعي بهم بده تا بدونم.
سلام دوستان
من اولین نسخه این بازی یعنی 4بازی می کنم
وقتی اسلحه رومی خری چطوری تیراشو افزایش میدی
وهمچین دکمه 1,3 چه دکمه هائی روکیبوردمیشن
دکمه 1و3 دکمه های Enter و Ctrl هستن ......نقل قول:
سلام دوستان
من اولین نسخه این بازی یعنی 4بازی می کنم
وقتی اسلحه رومی خری چطوری تیراشو افزایش میدی
وهمچین دکمه 1,3 چه دکمه هائی روکیبوردمیشن
شما برای افزایش تیراش باید بری پیش همون دزده و بری به قسمت upgrade اونجا می تونی هم
قدرت اسلحشون رو افزایش و تعدادشون رو بیشتر کنی.
نقل قول:
البته اون بدبخت 2 سال پیش دزد نبود وقتی ما بازی می کردیم!!!:13:اونقدر اوضاع خراب شده که اینم دزد شد!!!:18:
نقل قول:
خودت هیکل ایدا و لیونو با هم مقایسه کن!!اون هیکل گنده رو منم نمیتونم بکشم،چه برسه به اسلحه طناب دار:27:
سلام . امید وارم حال همگی تان خوب باشد . چند روزی است که بازی resident evil 4 را گرفته ام . و تو یکی از مرحله ها سخت دچار مشکل شده ام .
مرحله ی 3-3 که دختری با نام ashley در یک در گیر کرده است . و یک در بزرگ هم در great hall است و سه تیکه دارد که وصتی اش را که شکل کله ی بز است را پیدا کرده ام ولی نمی دانم تکه های دیگرش کجا هستند ....
یک جای دیگر هم وقتی در باغچه ی ان مرد قد کوتاه می روی و حیوانات خانگی او را می کشی و عکس را که روی یک قطه ی اهنی نسب شده است را بر میداری و در را باز می کنی و همون دختره را که لبس قرمز پوشیده است را در فیلم ان قسمت می بینیم و بعد از پایان فیلم دری در ان جا هست که وقتی وارد ان میشوید یک در دیگر هم وجود دارد که به ان نیزه وصل شده است و در توی ان در یک صندوق است و لی من نوی توانم در را باز کنم .
لطفا به من کمک کنید .. ...
یا اگر جای کلید ها و قطعات دری را که سه تکه دارد را میشناسید عکس نقشه ی ان جا را بفرستید یا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
please help me
دوست من من اینجایی را که گفتی اصلا ندیدم اویل 4 جدید اومده؟؟؟؟؟؟راستی کی اسلحه ی قوی Hand canoon را باز کرده؟؟؟؟؟؟اها یادم اومد اونا حیوان خانگی نیستن سگ های وحشی هستن باید به بطری روی اون تابلوی کنار در شلیک کنی تا باز بشه جیگر !!!!!جوجو {شوخی}اسلحهی هند کانون با رتبه ی 5 ستاره با تمام بازیکنان در تمام مراحل باز میشه در حالت مرسناریز
خب شما با اون اتاق کوچولو کاری نداشته باش ...2 تاشو که پیدا کردی یکی دیگه هم در یک اتاق مهمانی هست که یکنقل قول:
سلام . امید وارم حال همگی تان خوب باشد . چند روزی است که بازی resident evil 4 را گرفته ام . و تو یکی از مرحله ها سخت دچار مشکل شده ام .
مرحله ی 3-3 که دختری با نام ashley در یک در گیر کرده است . و یک در بزرگ هم در great hall است و سه تیکه دارد که وصتی اش را که شکل کله ی بز است را پیدا کرده ام ولی نمی دانم تکه های دیگرش کجا هستند ....
یک جای دیگر هم وقتی در باغچه ی ان مرد قد کوتاه می روی و حیوانات خانگی او را می کشی و عکس را که روی یک قطه ی اهنی نسب شده است را بر میداری و در را باز می کنی و همون دختره را که لبس قرمز پوشیده است را در فیلم ان قسمت می بینیم و بعد از پایان فیلم دری در ان جا هست که وقتی وارد ان میشوید یک در دیگر هم وجود دارد که به ان نیزه وصل شده است و در توی ان در یک صندوق است و لی من نوی توانم در را باز کنم .
لطفا به من کمک کنید .. ...
یا اگر جای کلید ها و قطعات دری را که سه تکه دارد را میشناسید عکس نقشه ی ان جا را بفرستید یا راهنمایی کنید
زیاد یادم نمونده ولی شما اون اتاق یک قفص میافته و زندانی میشید بین چند تا از اون هیولاها توی اون جعبه هستش.
فكر ميكنم بايد توي همون اتاق مهماني كه يه ميز غذا خوري بزرگ هم داره باشي. در نتيجه بايد اول شيشه مشروب روي تابلو رو بزني و بتركوني تا در باز بشه.