سلام دوستان چند روزی است پینگ مبین نت روی fdd هم از داخل هم از خارج 40 تا بالاتر رفته ولی روی TD اوکی هست اما من چون انتنم خوب نیس مجبورم روی همون fd باشم ایا شماها هم همین مشکل رو دارید ؟
Printable View
سلام دوستان چند روزی است پینگ مبین نت روی fdd هم از داخل هم از خارج 40 تا بالاتر رفته ولی روی TD اوکی هست اما من چون انتنم خوب نیس مجبورم روی همون fd باشم ایا شماها هم همین مشکل رو دارید ؟
دوستان یه موارد عجیب تو مبین نت دیدم
شما اگر دستگاهی ، حالا هر چی ، با اون اقدام به دانلود با نت مبین نت کنید ، اگر شما فایلتون ۱ گیگ باشه ولی توی مودم ۲.۵ گیگ ثبت می کنه و بخاطر همین از حجمتون ۲.۵ گیگ کسر میشه در حالی که فقط ۱ گیگ دانلود داشتید
مورد بعدی ، اگر شما دو لپ تاپ به مودم مبین نت متصل کنید و بخواهید فایلی بین دو دستگاه رد و بدل کنید ، هر مقدار حجمی که رد و بدل کنید از حجم اینترنت تون کسر میشه
مورد بعد ، اگر شما مودمتان روشن باشه و دستگاهی بهش متصل داشته باشید چه بخواهید و چه نخواهید بعضی وقتا بدون دلیل مودم در حال دانلود میره (موضوع هک و مک رو رد می کنم) خوده اپدیت مشکل داره
مورد بعدی اگر شما کنسولی داشته باشید و بخواید فایلی از طریق Pc به کنسول ارسال کنید ، هر مقدار که حجمش باشه بازم از حجمتان کسر میشه
:eh::eh::eh::eh:
خواهشمند است پایین آمده و ما را دچار سردرد نکنیدنقل قول:
تازه اینها حادترین هاشونه ، باگ زیاد دیدم تو این مودم مبین نت :wac:نقل قول:
برای من باگش اینه که پسورد ورود به تنظیمات مودم رو باید روی حالت دیفالت بزارم اگه تغییرش بدم اینترنت قطع و وصلی پیدا میکنه و پینگ به شدت بالا میرهنقل قول:
سلام دوستان
الان مبین نت در سایتش دو تا طرح است
یکی
طرحهای ویژه اینترنت LTE
و
طرحهای پرو، ویژه حرفهایها
خواستم بدونم فرقش در چی است
پهنای باند را نمیگم فقط خواستم بدونم فرق اصلی در آنها چی است ؟
و فرق بین مودم KZ AG3100 و B612 در چی است ؟
ممنون
سلامنقل قول:
فرقشون تو طرح اولیه هست و تو این طرح های جدید مودم متفاوت هست
مودم ها هم B612 این شکل هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم ag3100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت دارند اما در تجربه استفاده خیر
ممنون
فقط مودم AG3100 کیفیتش خوب است ؟ و سیگنال قوی است ؟ چون اون مودم B612 الان مبین نت میده با سرویسش گرون میشه و خواستم بدونم واقعا در کیفت و کارای فرق زیادی بین AG3100 و مدل B612 یا تفاوتی نمیکنن ؟ ممنون
من دوستم از AG3100 داره استفاده میکنه و خودم از B612 ، در مورد B612 بد نیست و نمیگم عالی هست ولی بین مودم های که ارایه میده این بهتره ، در مورد AG3100 هم که دوستم ازش استفاده می کنه راضی هست ، اون چیزی که باید ارایه بهش بده رو میده ، حالا بحث کیفیت شبکه رو ازش بگذریم ، به لحاظ امکانات یه جورن همون چیزی که B612 بهتون ارائه میده مدل AG3100 هم میده ، میگم فقط یکم متفاوت هست توی سایت ها میتونی تفاوت هاشون رو ببینینقل قول:
اگرم قصد خرید داشتی و میخواستی سریع کارت راه بیفته و مودم دستت برسه از این سایت خرید بزن ، نمایندگی مبین نت هست و معتبره
کار من رو سریع انجام دادنکد:https://netilo.ir/