سرویس ورود اینترنتی نمیخواد. همون user/pass اکانت adsl رو باید بزنی! :n02:نقل قول:
Printable View
سرویس ورود اینترنتی نمیخواد. همون user/pass اکانت adsl رو باید بزنی! :n02:نقل قول:
دوستان میشه از انگلیس یه پینگ بزارید.مرسی
عجببببببز !!!نقل قول:
مارو باش از دنیا عقبیم زمان ما می گفتن باید سرویس غیر حضوری مخابرات رو بگیری و صاحب خط بیاد و درخواست بده و ...!!
الکی الکی قدیمی مخابرات شدیم!
دمت گرم مار پیر مدتها بود بعد از خروج از شاتل ریز کارکرد نداشتم ! خداییش عجب مشترک خوبیم من روزی 100-200 مگ بیشتر مصرف ندارم بیاد تقدیرنامه بگیرم!!!
ریز کارکرده رو کجا میده ؟نقل قول:
یعنی عالیه این CRM مخابرات!! من با Firefox میرم یه سری گزینه میاد با کروم میرم یه سری گزینه ی دیگه میاد ! با IE میرم تازه کار میکنه .:n08:
یعنی یکه خارجی این پرتال و ببینه چه فکر میکنه واقعا :n13:
عجب نوابغی داریم ما توی این مملکت
دوستان امکانش هست در مورد وضعيت چيزترينگ مخابرات
هم بگن چيا بازه چيا بسته؟ مثلاً چی تی ان يا چاکس.. :n02:
من درخواست سرویس 512 رو از طریق سایت مخابرات ( همون CRM ) دادم فرداش برام وصل کردند منتها قبلش یه تماس باهات میگیرن.
در صورتیکه من زنگ زدم مخابرات منطقمون دیوانه گفت به هیچ عنوان بدون کارت دانشجویی ارشد اونم با مجوز رئیس مرکز نمیتونی سرعت 512 بگیری و صد تا دلیل اورد تا منصرفم کنه... من هم بهش گفتم قضیه CRM رو که میشه اینترنتی تقاضای سرویس 512 کرد و اون هم نمیدونم واقعا نمیدونست یا میدونست که من نتونم 512 بگیرم صد تا دلیل اورد که همچین چیزی امکان نداره و گفتش بیخیالش بشم...من هم که مطمئن بودم دروغ میگه از طریق سایت مخابرات تقاضای 512 دادم و فرداش برام وصل کردند
منظور کل حرفم این بود که تا یه چیزو مطمئن نشدید اون چیز رو بیخیال نشید.
موفق باشید:n12:
بچه های تهران یه تست پینگ با لندن بزارید.مرسی
بستگی داره با بعضیاش اینطوریهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با بعضیاش اینطوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سرعت هم 512 هستش تعجب نکنید سرعت از ظهر که میشه تا 1 شب همینه از 1 شب تا ساعت 12 ظهر تقریبا پینگ بهتر و سرعت هم نرماله
همه سایت های خارجی مینویسن برای مشاهده بهتر سایت از فایرفاکس استفاده کنید تو سایت های دولتی مخصوصا مینویسا برای مشاهده وبسایت (دقت کنید نوشتم مشاهده ) ! از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید:n09::n02::n02:نقل قول: