سلام
دوستانی که از این هاردها استفاده می کنند برای اسکن و ویروس یابی از چه آنتی ویروسی استفاده می کنند
Printable View
سلام
دوستانی که از این هاردها استفاده می کنند برای اسکن و ویروس یابی از چه آنتی ویروسی استفاده می کنند
ضدویروس که بستگی به خودتون داره. هر کدام بنظرت بهتره.نقل قول:
ولی بنظرم حتما برنامه های اسکن USB مثل USB Disk Security را روی سیستمت نصب کن.
SMADAV را هم نصب کردم. کارش خوبه و با ضدویروست تداخل نداره.
١. هارد يه اي پي ميگيره براي تنظيمات با مرورگر وصل ميشي به تنظيمات ولي براي استفاده يه درايو مياد تو ماي كامپيوتر. درايوي كه مياد عكس شير داره.نقل قول:
٢. همزمان ميشه هم از اينترنت هم از هارد استفاده كرد. هارد هم همزمان از اينترنت استفاده ميكنه.
٣. اساس كار خيلي سادست. اگر مباني اوليه شبكه رو بلد باشي مشكلي نداري. ولي اگه يه مشكل پيش بياد كه يه كاربر معمولي نميتونه بفهمه مشكلش از كجاست و ممكنه خراب كنه. اگه از شبكه خوب استفاده كردين و بلدين اونوقت اين هاردو بگيرين كه اطلاعاتتون از روش نپره. از طرفي بايد منيتشم خوب باشه كه همسايه ها به هاردتون وصل نشن. يا اگه يه مهموني اومد خونتون و رمز رو گرفت نتونه وصل شه به هارد
الان پدرم درومد تا اجازه پخش ام كا وي رو سرور twonky بگيرم فابريكيش ورژن پنجه كه فايلهاي ام كا وي رو پخش نميكرد الان كردمش ورژن هفت. دستگاه خودش سيستم عاملش لينوكسه و فقط از طريق اس اس اچ ميشه رفت تو سيستم عاملش براي اين كه يه برنامه فابريكي رو از روش بخواي عوض كني پدرت درنياد خيلي سخت بود.
هارده خداست هركاري باهاش كني با ايميل بهت خبرميده. شرط ميبندم تا حالا اينجوريشو نديده بودين:)) الان ايميل داد تو ساعت يك ظهر شات داون شده.
این سرور twonky چی هست ؟؟نقل قول:
البته ببخشید در این زمینه مبتدی هستم !!!
سلام.دوست عزیز در مورد این قسمتی از متن شما که بولد کردم سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدید.نقل قول:
تا اونجا که من تو سایت ایسوز دیدم برای روتر وایرلسی مثل ASUS N13U باید فرمت هاارد یا فلش یا ... FAT32 باشد تا بتونه بخونه.اینطوری نیست؟؟
البته اضافه کنم مدل های خاصی از ایسوز این شکلی هستند وگرنه مدل های بهتر اون NTFSهم میتونند بخونند..
شما روتر وایرلس یا مودم وایرلس دارید؟ میشه اسم ببرید ؟(برند و مدل)
موفق باشید:40:
اين كه اون روتر فت ٣٢ رو ساپورت نميكنه درسته. اينجا مشكل سر سي پي يو ميشه. سي پي يو مودم منم قديميه ولي اين هارد خودش سي پي يو رو داره و اطلاعات رو ميخونه و روتر فقط وظيفه انتقال اطلاعات رو داره. ولي اون روتري كه شما ميگي سي پي يوش خودش بايد اطلاعات رو از رو فلش يا هارد بخونه و اين ميشه مشكلش. از طرفي برنامه نويسي و سخت افزاري دوتاش براي خوندن اطلاعات از رو هارد مهمه. سي پي يو هارد من عمرا نميفهمه فرمت بندي چيه و فقط وظيفه انتقال اطلاعاتو داره و كار خوندن اطلاعات با هارده. روتر من واسه سه يا چار سال پيشه مدلشم ايسوسه wl-am604 ه كه يه سرچم كني فكر نكنم تو اينترنت پيدا شه.نقل قول:
در مورد توينكي يه نرم افزاره كه روي هارد وصله. الان تلويزيون يا وسيله هاي DLNA فقط قابليت خوندن اطلاعات رو از روي شير دارن ولي نميتونن تو هارد بگردن و همه ي اطلاعاتو ببينن. وظيفه ي اين نرم افزار اينه كه اطلاعاتو به مجموعه هاي DLNA بفرسته. فقط براي همين وسيله هاستو ربطي به كامپيوتر نداره. كامپيوتر مستقيم بدون نرم افزار وصل ميشه.
بچه ها الان سرعت يو اس بي دو و يو اس بي سه چنده؟ من ايمو با شبيه سازي شبكه و كلي دردسر تا چل مگابايت بر ثانيه بدون روتر بردم. سرعتش خوبه؟
سرعت read هارد وسترن my book essential من بالاي 100 مگابايت هست .نقل قول:
سرعت بقيه هاردها هم :
سرعت usb3 براي هاردهاي پرتابل 5400rpm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت usb3 براي هاردهاي آداپتوري
سرعت usb2 براي هاردهاي پرتابل
سرعت usb2 براي هاردهاي آداپتوري
سلام یک هارد می خوام بین 500G تا 1T و بیشتر مدنطرم گونه های portable است. از بین هارد های سیگیت و وسترن کدام یک بهترند و کدام قابلیت اعمال پسورد روی هارد را دارند؟ من سیستم عاملم مکینتاشه از بین هارد هایی که این دو شرکت برای سیستم عامل مک به ویژه با قابلیت ساپورت FireWire 800 عرضه کردند کدام یک در ایران موجوده؟ و قیمت انها چنده؟