سلام کسی جایی سراغ داره مثلا بصورت کامل سینوس ها کسینوس ها و تانژانت (اگرم شد کتانژانت) درجات مهم (نهایی-کنکور)
بصورت کامل نوشته شده باشه؟ممنون میشم دوستان قربانتان.:11:
Printable View
سلام کسی جایی سراغ داره مثلا بصورت کامل سینوس ها کسینوس ها و تانژانت (اگرم شد کتانژانت) درجات مهم (نهایی-کنکور)
بصورت کامل نوشته شده باشه؟ممنون میشم دوستان قربانتان.:11:
سلام.نقل قول:
اگه داشته باشیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت جمله ی بعدی برابر میشه با:
اون کسر یک n ام که با قرمز مشخص کردین در واقع باید همونطوری که نوشته باشه. چرا باید نباشه؟
یه نکته ی دیگه هم اینکه به نظر میاد کران پایین n در سیگما باید از 1 شروع بشه نه از صفر! چون در اونصورت در جمله ی عمومی سری، یک تقسیم بر صفر خواهیم داشت.
==============================================
سلام.نقل قول:
ببین از بین این عکسهای زیر با کدوماش بیشتر حال میکنی :31:
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
محتوای مخفی: 4
یه فایل word هم پیدا کردم که از 1 تا 45 درجه رو بررسی کرده. برای دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کلیک بنما
موفق باشین.
90/11/26
با سلام .نقل قول:
با تشکر از پاسختون . :20:
اخه همیشه برای a (n+1) به جای n ها n+1 رو میزاشتیم . برای همین هم پرسیدم . الان اگه بخوایم اون جوری بریم که دیگه 1/n رو نمیخواد . درسته ؟
اون کران پایین هم .......باید از یک باشه . درسته ولی توی کتاب هم همین جوری نوشته ........:31:
ولی حق با شماست .
سلام.نقل قول:
اونجوری هم که نگاه کنیم بازم فرقی نداره. در حالت کلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برابر با مجموع وارون های از 1 تا k هستش. حالا اگه بیایم و بگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حقیقت منظورمون مجموع وارون های اعداد طبیعی از 1 تا k+1 هستش. که در این بین وارون عدد k هم شاملش میشه. در حقیقت این یک تابع نیست که با مفهوم ازا گذاری اون رو بشه توجیه کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حقیقت خودش یه سری هستش:
و وقتی که به جای n از n+1 استفاده کنیم، منظورمون ادامه دادن محاسبه ی سری تا جمله ی n+1 ام خواهد بود.
موفق باشین.
90/11/26
با سلام .
با تشکر از پاسختون .
نقل قول:
در حقیقت این یک تابع نیست که با مفهوم ازا گذاری اون رو بشه توجیه کرد.
ببخشید با مفهموم ؟؟؟؟ اون قرمزه چی نوشتید ؟ همون جایگذاری هست دیگه درسته ؟
=======================================
اساتید این سری به چی همگرا میشه ؟
با ولفرام چک کردم نوشته e ولی متوجه نمیشه چرا این نوشته ؟ مگه e با این سری برابر نیست ؟
سلام.نقل قول:
بله منظورم همونه. اون موقع که ما این درس رو بهمون تدریس میکردن از این واژه استفاده میکردن:20:
در مورد والفرام هم کم کم دارم بهش شک میکنم. نتایج بی ربط زیاد میده. شما تو لینکی که گذاشتین اگه به جای عبارت 1+2+3+..+n که نوشتین بنویسین 1+2+3+4+...+n جوابی که به شما میده فرق خواهد کرد! اگه بنویسین 1+2+...+n بازهم جواب متفاوت دیگه ای میده که البته همشون غلط اند.
علی الحساب بنده این جواب رو دستی براتون نوشتم:
موفق باشین.
90/11/27
========
ویرایش:
در فرمولی که نوشتم یه غلط تایپی وجود داره.سری یک تقسیم بر n فاکتوریل که در خط دوم در تساوی وسط نوشته شده باید به صورت سری 1 تقسیم بر n-1 فاکتوریل باشه. البته جواب کلی فرقی نداره.
با سلام .نقل قول:
با تشکر از پاسخ شما . :20:
طبق چیزی که شما برای صورت نوشتید در واقع صورت یه تصاعد عددی هست . درسته ؟
ببخشید من این اخرش رو متوجه نشدم نگاه کنید :
دیگه ادامه اش نمیتونم بنویسم . نمیدونم چه جوری این سری ابی شده 2e و قرمزه شده e :41:
بعد اون سری قرمزه اگه از صفر بخواد شروع بشه مخرج میشه فاکتوریل عدد منفی یک . مگه فاکتوریل عدد منفی هم داریم ؟
با سلام ...
خوب این قسمت طبق پست شما میشه :
================================================== =
=============================================
که حالا اگه طرفین رو داخل 1/2 ضرب کینم . میشه همون جواب شما .
فکر کنم لقمه رو 1000 بار دور دهنم پیچوندم :31::31: تا به جواب یه خطی شما برسم . :31:
با سلام .نقل قول:
فکر کنم متوجه شدم شما چه جوری نوشتید :20: درسته ؟
==================================================
سلام.
بله کاملا درسته.
شرمنده که وقت نکردم بیام و خودم جواب رو بنویسم. البته خیلی هم بد نشد چونکه خودتون دست به کار شدین و حلش کردین. فکر کنم از این به بعد اگه برای هر سوالتون دو روز معطل کنم خودتون به جواب میرسین :31:
اگر هم که کلا نیام، احتمالا شما یکی از بزرگترین ریاضیدانان جهان خواهید شد!:31::27:
موفق باشین.
90/11/28