[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی راضیم
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی راضیم
من دقیقا 3 هفته س مشکل دارم! سرعت افتضاحه، پینگ هم میگیرم، بده...نقل قول:
نمیدونم چرا اینطوریه! ولی یه دو روز مودم رو برده بودم کیش و استفاده میکردم، اونجا اینطوری نبود...
سلام دوستان من تازه امروز اشتراک مبین نت گرفتم با سرعت 1 مگ ولی سرعتش افتضاحه دانلود با سرعت 10 کیلو انجام میشه و چراغ آنتن مودم هم 2 تاش روشنه به پشتیبانی هم زنگ می زنم هر کدومشون یه چیزی می گن اصلا سر در نیاوردم جریان چیه؟ هی میگن شما سیگنالتون ضعیفه به نظرتون با مودم outdoor مشکل حل می شه ؟ اگه حل نشد میشه پس داد پولمونو بگیریم ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید
مبین نت براش مهم نیست که شما کیفیت دارین یا نه. چون مردمانی داریم جاهل و نادان و هیچ اعتراضی هم نمیکنن و همیشه به همه چی تن میدهند. تمام سیساستمدارا هم در هر زمینه ای این رو میدونن و با وعده و وعید محصولات خود را به فروش میرسانند. اگر کسانی که واقعا این همه مشکل دارن همه دست به دست هم میدادن و 1 ماه سرویس نمیخریدن مبین نت به گه خورد میفتاد یا هر شرکت دیگه ای که به این صورت هست. همه اینها هر چقدر هم که دزد باشن باز هم به شرف ایرانسل حداقل دزدی هم میکنه درست دزدی میکنه و شرایط متوسطی رو به کاربراش ارائه داده. یه سری شرایط رو هم باید قبول کنیم دست شرکت ارائه دهنده نیست دست نظام هست و از حیطه اینها خارج هست.
بله. بعضی وقتها قطعش میکنند یا سرعتش خیلی کم میشه. البته اینجور چیز ها به منطقه یا شهر هم بستگی داره( چون هم زمان یک عده مشکل دارند و یک عده نه). مثلاً بعضی ها با یاهو مسنجر مشکل دارند اما یک عده دیگه ندارند.نقل قول:
سلام
بچه ها من توی ساعات رایگان امروز جمعه هرچی دانلود کردم مشکل دار شده مثلا چند تا کتاب pdf دانلود کردم بعضی صفحه نیست یا عکس ها نشون نمی ده ولی دیروز هر چی دانلود کردم درست بودن می خواستم ببینم مشکل ماله ترافیک این ساعات است یا از جایه دیگه
می خواستم بپرسم این عکس های مناطق تحت پوشش آپدیت میشه یا از اول مونده همینا؟
قم- شهرک قدس. می خواستم ببینم پشتیبانی میشه یا نه.
نقل قول:
دوست عزیز مشکل دار بودن فایل دانلودی اگر با دانلود منیجر گرفته شده باشه بعیده که به ارتباط شما ربط داشته باشه. با دانلود منیجر همیشه فایل به صورت کامل دانلود میشه مگر اینکه در بین دانلود اروری بده
ممنوننقل قول:
با دانلود منیجر گرفتم هیچ اروری هم نداد ولی دیروز هر چی توی ساعات عادی گرفتم کاملا سالم بودن ولی امروز توی ساعات رایگان تقریبا همه ی فایل ها یه مشکلی داشت قبلا هم گاهی این مشکل داشتم :41:
از دیشب تا حالا 7 باز اینترنت من دقیقا قطع شده آخرین بار همین 5 دقیقه پیش بود. برای شمام این مشکل بود؟ البته چند روز پیش پشتیبانیش میگفت که شمال و شمال شرق تهران مشکل داریم.