سلام و درود بر سمند سواران عزیز.
من هم عید فطر امسال که ایران فورغون فروش فوری گذاشت یدونه EF7 دوگانه سوز سخنگو نوشتم که بر خلاف انتظار !! 3 روزه ماشین اومد ولی چون پلاک فکی داشتم پلاک و مدارکش بعد از عید فطر اومد و من هم هفته قبل انداختمش تو جاده و یک مسافرت 1600 کیلومتری باهاش رفتم شمال و اردبیل و آستارا و ...
هیچ رحم و ملاحظه نو بودن و آب بندی رو هم نکردم گفتم بزار هرچی می خواد بشه همین الان بشه! بیشتر مسیر رو با گاز رفتم مگر جایی که گازش تموم میشد میرفتم رو بنزین!کولر روشن.
خداروشکر اکثر این مشکلاتی که دوستان گفتند رو ندارم.یعنی روغن ریزی یا بد دنده جارفتن یا خاموش شدن و .... فقط همون مشکل معروف کپ کردن رو داره که دارم کم کم بهش عادت می کنم و بهتر از قبل شده و مشکل صدا دادن پمپ هیدرولیک با چرخوندن فرمان هست که روزهای اول خیلی زیاد بود و بوضوح شنیده می شد ولی امروز هرچی دقت کردم و فرمون رو چرخوندم دیدم صدایی ازش در نمیاد دیگه خدا رو شکر!!
یک مشکل دیگه اش هم لاستیک های ایران تایر زیرش هست که تو سرعت های بالای 100 فرمون کمی میزنه که موندم برم بالانسش کنم یا برم با 205 رودستون که لاستیک نرمیه عوضش کنم! می ترسم بالانس کنم و بالانس نشه و 12 تومن پول بالانس هم از جیبم بره.
در مجموع ماشین بدی به نظر نمیرسه یا حد اقل من راضی ام ! انتظار داشتم که خیلی داغون تر از این حرفا باشه.ولی خدارو شکر خوبه.از همه جالبتر برام این بود که تقریبا تمام مسیر رو با گاز و کولر روشن رفتم ولی آمپر آب خیلی خوب بود و اصلا به وسط نزدیک هم نشد.
یک سوال از دوستان : قفل شدن درها رو 20 تا سرعت چجوری تو سخنگوها غیر فعال می شه؟