سلام
من رفتم ثبت نام
20 واحد داده بودند + پیش نیاز
که هزینه 85%ِش شده بود 710 تومن تقریبا و 15% فکر کنم 126 تومن شد
جمعا برای ترم یک 836 تومن میشد برای کاردانی برنامه سازی کامپیوتر
من چون نمیتونستنم ثبت نام نکردم
Printable View
سلام
من رفتم ثبت نام
20 واحد داده بودند + پیش نیاز
که هزینه 85%ِش شده بود 710 تومن تقریبا و 15% فکر کنم 126 تومن شد
جمعا برای ترم یک 836 تومن میشد برای کاردانی برنامه سازی کامپیوتر
من چون نمیتونستنم ثبت نام نکردم
دوستان نتایج کارشناسی ناپیوسته اومد <
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من انتخاب اولم قبول شدم :n13:
4837 - كارشناسی حرفهای حقوق - حقوق ثبتی/مركز آموزش علمي - كاربردي مالياتي اصفهان
- - - Updated - - -
من انتخاب اولم قبول شدم :n13:
4837 - كارشناسی حرفهای حقوق - حقوق ثبتی/مركز آموزش علمي - كاربردي مالياتي اصفهان
مبارک باشه < من هم مدیریت بیمه / مرکز بیمه ایران تهران پذیرفته شدمنقل قول:
من هم رفتم ثبت نام کنم.نقل قول:
با انتخاب واحدی که داشتن حدودا همین هفصد. هشتصد تومن میشه. (صنعت)
صحبت کردم. که فعلا موجودی ندارم.
حدودا شهریه ثابت رو نقدی میگیرن و باقیش رو چک میگیرن واسه دو ماه دیگه.
واقعا افتضاحه برنامه ریزیهاشون
روز یکشنبه من رفتم دانشگاه مورد نظر برای اینکه ببینم واسه دوشنبه چه چیزهایی نیاز دارن واسه ثبت نام و کلا یک پرس و جویی بکنم
از سه نفر از مسئولین اونجا سوال کردم ، کفتند در سایت خود مرکز اعلام می کنیم ، من گفتم تو سایت سنجش زده از دوشنبه تا چهارشنبه بیشتر وقت نداره ، قشنگ گفتن ما کاری به اون نداریم خودمون اطلاعیه می زنیم !!
خلاصه ما برگشتیم خونه و از فرداش روزی چند دفعه سایت را چک می کردم ، خبری نبود که نبود ، تلفن هم چند باز زدم کسی جواب نمی داد ، تا اینکه لحظاتی پیش باز تماس گرفتم که شانسی گوشی را برداشتند ، سوال کردم پس این اطلاعیه را کی می زنید و کی باید بیاییم برای ثبت نام ؟
فرمودند دیروز و امروز بوده و فردا آخرین مهلتش هست !!!!!! می گم پس شما اینجوری به من گفتید ، خیلی ریلکس می گه بله ولی برنامه عوض شده و مطابق سازمان سنجش عمل می کنیم ! به همه هم SMS زدیم که برنامه اینه ! ، می گم چیزی برای من نیومده ، می فرمایند حتما SMS تبلیغاتیون را بستید ، تقصیر خودتونه که بستید !!!!
خلاصه اینکه دوستان فردا روز آخر ثبت نامه غافل نشید
من امروز فناوری اطلاعات ثبت نام کردم شهریه حدود هشتصد تومان میشه کلاس ها هم گفتن دوشنبه بیاین برنامه کلاس ها رو میگیم.
موقع ثبت نام بنا به این دلیل که رشته ای که میخواستم به حد نصاب نرسیده بود.
رفتم یک دانشگاه دیگه ببینم چه طوری ه.
دانشگاه دوم که رفتم با یک مقایسه ای که با دانشگاه خودمون داشتم به این نتیجه رسیدم حتی اگه رشته ای که میخوام داشته باشه بازم این جا نمیرم.
همون تغییر گرایش بهتر هست. تا این که بیام این دانشگاه.
مقایسه: فقط موضوع ثبت نام و نظمی که دانشگاه خودمون هست کجا و اون دانشگاه دوم کجا.
اصن معلوم نبود کجاست تایپ و تکثیر... کجاست ثبت نام.... از چه شخصی باید سوال بشه تا توضیح بده. و مساحت دانشگاه....
اما دانشکده خودمون: نظم بالا. ثبت نام مشخص. مراحل ثبت نام مشخص. انتخاب واحد مشخص. واریز پول هم مشخص. کلا نظم حاکم فرما بوده و تا الان راضی ام.
سه شنبه یک کلاس هم تشکیل شد که خوب بود.
با سلام ؛
در هنگام ثبتنام پرونده بنده پیوست مغایرت نوع دیپلم خورد و از ادامه ثبتنام عقب ماندم تا اینکه تماس گرفتن گفتن تأیید شد و بیا کامل کن.
ما هم از واریز شهریه و انتخاب واحد عقب ماندیم. با توجه به اینکه دانشجوی جدید الورود هستیم ، لذا مرکز یک برنامه برای دانشجویان جدید الورود اعلام نموده است ، منتها بنده الان که در لیست دروس ارائه شده انتخاب واحد نگاه میکنم 4 درس با اساتید مذکور در برنامه بیشتر با برنامه مرتبط با رشته بنده تطابق ندارد.
در کل ، این انتخاب واحد اصلأ برای دانشجویان جدید الورود است ؟
و سوال دوم اینکه آیا در حذف و اضافه ممکنه دروسی که لیست ارائه شده وجود ندارند برای انتخاب واحد ارائه شوند ؟
در کل انتخاب واحد بستگی به سیستم آموزش داره.نقل قول:
و این که انتخاب واحد ترم یک با آموزش هست و هر سوالی دارین ازشون بپرسید.
ترم های بعدی هم روال انتخاب واحد رو بهتون توضیح میدن به موقعش.
در ضمن بعید از کلاس های ترم یک عقب بمونید.: چون یک هفته هست کلاس ها تشکیل شده.
اما از کلاس هایی که اکثرشون دانشجویانی غیر از ترم یک هستن شاید عقب بمونید که اینم باز بستگی به نوع انتخاب واحد آموزش داره که چه طوری انتخاب واحد داشته باشن و پیش بینی این مورد رو داشته باشن.