صلاح و زره تنت تا موقعی که Endurance صفر نشه به هیچ عنوان دراپ نمیشه. اگه حواست نباشه و تعمیر نکنی از دستش میدی!
Printable View
صلاح و زره تنت تا موقعی که Endurance صفر نشه به هیچ عنوان دراپ نمیشه. اگه حواست نباشه و تعمیر نکنی از دستش میدی!
چه غم انگیز (نقل قول:
همه جا باید این بدشانسی دنبال من باشه.10 ثانیه نشد conti تموم شد که این اتفاق افتاد.
-----
پریست خوب یه نعمت عظیمیه ! من پریستم (خیلی حیف شد ) ول کرد رفت خودش سرور زد و gm شده !. من فقط تو کفم چطور این پسر منو تو لول 57 با اون وضعیت افتضاح gear و دف ضعیفی که من داشتم توی فارم لول 5 زنده نگه می داشت . لول 58 هم رفتیم باس لول 60 کشتیم . واقعا معجزه می کرد . امروز با یه پریست لول 60 و یه mage 58 رفتیم نتونستیم همون باس رو بکشیم .
من خودم دو بار دیدم دو نفر top تنشوم رو دروپ کردن .نقل قول:
صلاح و زره تنت تا موقعی که Endurance صفر نشه به هیچ عنوان دراپ نمیشه
ای بابا هرکی یه چی میگه.نقل قول:
یکی میگه گلدت تموم بشه دروپ میشه یکی شما میگی اینجوری من خودم دیدم هانتر blade همه چیز ترکونده بود pid o EE غیره کمون لول 59 پرپر شد یقه GM ها رو چسبید و از طرفی چون بیشتر ap تو این بازی رو Blade میخره سه سوته یه بهترشو بهش دادن
این رو 100% مطمئنم چیزی که تنت باشه تا endurance 0 نشه دراپ نمیشه. حتی mount هم یه آیتم دراپ شدنی هست . اگه تو inventory بزاری بجای اینکه استفاده کنی احتمال افتادنش هست.
من 1 سال هست نه EE زدم نه Pid و تا حالا 454665 بار هم لایت ها من رو کشتن و چیزی که تنم بود تا حالا دراپ نشد. البته همیشه به BS سر میزنم.
شاید اون قضیه گولد مال زمانی باشه که EE داری ولی بازم اگه Pid داشته باشی حتی اگه Endurance هم صفر شه چیزی دراپ نمیشه.
تعمیر نکردن . کاملا واضحه. اگه هم pid داشتن و دراپ شد یه SS می تونن بگیرن و تیکت بفرستن تا پس بگیرن.نقل قول:
من خودم دو بار دیدم دو نفر top تنشوم رو دروپ کردن .
کسی نیست ؟؟؟؟ اگه 2 بیل بهم قرض بدین فردا 4 بیل بهتون می دم یه چیز خیلی خوب توی ah هست .
-------------
بی خیال ... !
یکی تو گایا داره همون سیستم آیتم دو تا کنی ! رو اجرا می کنه ... لامذهب ... کلی پول در آورد توی یه ساعت
---------------------------
این پست رو من چند وقت پیش اینجا زدم :دینقل قول:
این رو 100% مطمئنم چیزی که تنت باشه تا endurance 0 نشه دراپ نمیشه.
حالا شاید باگ چیزی بوده اونموقع چون خیلی زیاد شده بود . ولی من بعد اینکه از دو تا gs پرسیدم و گفتن شانس دروپ آیتم تن هم هست یک ماهه بدون pid بازی نمی کنم . آیتم خاصی ندارم ولی همین آیتم درپیت ها هم اگه دروپ بشه امکان جبرانش برم نیست ^^نقل قول:
به GS گفتی در حالتی که EE نداری؟ چون من بازم امکان نداره اگه به موقع تعمیر کنی دراپ شه.نقل قول:
یه چیزه دیگه . GS ها هم چیزه خاصی نیستن و لزوما چون GS هستن دلیل نمیشه همه چیز رو بدونن. من تا حالا کلی چرت و پرت از GS ها شنیدم . فقط تو بن کردن اینجور قضایا وارد هستن !
به gs گفتم توی 1-15 احتمال داره که من آمرم که تنم هست دروپ کنم در حالی که pid نداشته باشم . گفت بله یه احتمال بسیار کمی وجود داره که خیلی به ندرت ممکنه اتفاق بیافته ... EE و endurance 0 یه چیز جدای از دروپ آیتم توی pvp باید باشه این یه جور غنیمت جنگی گرفتنه که کسی که طرف رو می کشه به عنوان یه امتیاز می گیره .
البته شما که عضو گیلد خوبی هستین و کلی اونجا با تجربه هست خودتون هم که با تجربه ترید ... ولی من بدون pid عمرا بازی نمی کنم
راستی این ko noss دقیقا چطو عمل می کنه ؟! یعنی مثلا من چارم هیچی luc نداشته باشه بازم crit می زنم با این نوزز ؟ تمام ضربات کریت می شه یا مثلا 50% ....
این سوال رو از منم بپرسی همون جواب GS رو میدم. اختمال کمی وجود داره .منتها ادامش هم توضیح میدم این احتمال واسه چی هست .نقل قول:
ه gs گفتم توی 1-15 احتمال داره که من آمرم که تنم هست دروپ کنم در حالی که pid نداشته باشم .
1 چیز رو دقت کن اگه یه آیتم قابل افتادن باشه با اولین یا حداکثر دومین بار مردن تو pvp دراپ میشه . خودت می تونی امتحان کنی . فقط یه دونه سلاح بزار تو inventory بدونه pid بعد از اولین بار یا حداکثر دومین بار دراپ میشه ، به این میگن Dropable . نه اینکه 1 ساله دارم بدونه Pid و ee بازی می کنم و هنوز چیزی دراپ نشده . به این دیگه نمی گن dropable .
همه با تجریه های گیلد ما هم همین رو می گن . حتی Maha که officer گیلد هست و بهترین ست لباس orc رو داره خیلی وقت ها pid نمیزنه . چون نیازی نداره.
اگه چند تا ele top داشته باشی یا ele weapon مجبوری pid بزنی . مثل همه pvper ها که اینکار رو می کنن .
ربطی به luck نداره . full str هم باشی +95% با نوس critical میزنی. فقط باید به مقدار کافی Dex داشته باشی تا miss نشه.نقل قول:
راستی این ko noss دقیقا چطو عمل می کنه ؟! یعنی مثلا من چارم هیچی luc نداشته باشه بازم crit می زنم با این نوزز ؟ تمام ضربات کریت می شه یا مثلا 50% ....
پچ جدید داره میاد ! اسکیل ها رو مثل اینکه یه تکونه کلی می خوان بدن . مثلا دیگه KB نداریم یا دیگه HP base نیست . این تغییرات پیش زمینه اومدن EP5 هست . مثل اینکه زودتر از اونکه فکرش رو می کردیم ep5 داره میاد.
Eliot گفت اگه EP5 اونجوری که شایعه شده باشه کاره این بازی تمومه ! خود Elliot اولین نفریه که این بازی رو ترک می کنه!
بخاطر اینکه Stat ها خیلی زیاد میشه مثلا واریر ها و فایترها دیگه همدیگه رو راحت 1 hit kill می کنن و هر کی زودتر ضربه بزنه برده و دیگه pvp کاملا جذابیتش رو از دست میده .
مرسی . چه خوب . من احتمالا um رو با نوز لول می کنم . solo خیلی زود آدم لول می شه . البته از نظر هزینه عقلانی نیست ولی حال می ده فکر کنم.نقل قول:
ربطی به luck نداره . full str هم باشی +95% با نوس critical میزنی. فقط باید به مقدار کافی Dex داشته باشی تا miss نشه.
همونطور که گفتم ترس من اینه که dropable باشه ولی شانس دروپ مثلا یک در هزار باشه ! شانس خیلی کمه و ممکنه یه نفر اصلا طی یک سال براش پیش نیاد .نقل قول:
به این دیگه نمی گن dropable .
>. این چند می ارزه ؟ شاید بفروشمش . دلم نمیاد. ولی من اونقدر قوی نیستم که همچین آیتمی استفاده کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]