آره فکر کنم همینی که تو گفتی هستنقل قول:
خوب چطوری؟ من اصلا هیچ تنظیمی نکردم و نمیدونم از کجا باید این کار رو بکنم
یه سوال دیگه اینکه من سرعت دانلودم حدود 10-20 Kb/s هست دوستام میگن کمه مشکل از کجاست؟ یا اینکه درسته باید همین باشه؟؟
Printable View
آره فکر کنم همینی که تو گفتی هستنقل قول:
خوب چطوری؟ من اصلا هیچ تنظیمی نکردم و نمیدونم از کجا باید این کار رو بکنم
یه سوال دیگه اینکه من سرعت دانلودم حدود 10-20 Kb/s هست دوستام میگن کمه مشکل از کجاست؟ یا اینکه درسته باید همین باشه؟؟
سلام ممنون از این همه لطف:11:.نقل قول:
از نظر مارک smc بهتر یا asus?
سلام .من در رابطه با اینترنت adsl به مشکلی برخوردم مشکل من هم اینه که رسیو اینترنتن هر 5 دقیقه یکبار قطع می شه و باید Local Area Connection
را disable یا repair نم تا برای 5 الی 10 دقیقه دیگر رسیو داشته باشم.
دو دفعه ویندوز عوض کردم دو تا آنتی وبروس 2010 ( ناد و کاسپر ) را هم امتحان کردم .مودم و کابلش را هم به یک کامپیوتر دیگه وصل کردم مشکلی نداشت....حالا نمی دونم اشکالم نرم افزاریه یا سخت افزاری....
پورت لن اگر خراب باشه خب اصلا کانکت نمی شه....ضمنا مودمم adsl wireless هستش و از طریق وایرلس هم مشکلی نیست مثلا وقتی با لپ تاپ وصل می شوم....
کسی راه حلی به نظرش نمی سه؟
نقل قول:
ASus حرف نداره
با سلام
یه سوال داشتم اینه که میخواستم بدونم آیا با وای فای مودم AM 604 g asus میشه pc و نوت بوگم رو با هم شبکه کنم و فایل بینشون رد و بدل کنم ؟
سلام
دوستامه من مودم asus am604g گرفتم و حالا چند تا سوال و مشکل با این موم دارم
اول اینکه چه جوری میشه با این مودم با یوزر شبانه دانلود کرد چون این مودم auto connect هستش و خودش کانکت میشه و نمیشه دستی کانکت کرد و نمی خواهم که وای فای این مودم هم از کار بیفته و کانکتشن pppoe نباشه چون من پرسیدم گفتم تو خالت غیر pppoe وای فای این مودم قابل استفاده نیست
حالا راهی هست یوزر شبانه را به این مودم تعریف کرد و از اکانت شبانه بشه استفاده کرد؟؟؟
چون من زیاد وارد نیستم اگه میشه منو کامل راهنمایی کنید با ذکر تمامی مراحل :11:
واقعا گیج شدم و موندم باید چی کار کنم:19::18:
با تشکر از تمامی دوستان
اصلاح شد دو بار ارسال شده بود
احتمالا مشکل از کارت شبکه یا فریمور اون باشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
میشه!
من یه بار دیدم که این کار رو انجام دادند. ولی تا حلا خودم چنین کاری نکردم.
فکر کنم باید یک سیستم رو به عنوان Admin تعریف کنید و سیستم بعدی یه Clinet باشه.
نقل قول:دوست عزیز، مطمئن باشید تا زمانی که شما در حالت pppOe هستید، نمیتونید با یوزر دیگه ای کانکت بشید.نقل قول:
چون قبل از اینکه از کانکشن دستی استفاده کنید، مودم هنگام بالا اومدن، با یوزر pppoE ریجستر میشه.
(مگه اینکه مودمتون اون قابلیت رو داشته باشه که فکر نکنم چنین موردی وجود داشته باشه.)
موفق باشید :11:
سلام
من از اون اولی که سرویس adslگرفتم ، نتونستم بصورت مستقیم بیام توی فروم!!
باید حتما با پیلتر شکن بیام توی فروم!!
تا چند روز پیش که توربو اپرا کار میکرد ، زیاد مشکلی نبود ، ولی الان که قطعش کردن ، خیلی سخت میتونم با پر وکسی وارد فروم بشم
کسی راهی ، پیشنهادی ، نظری برای برطرف کردن این مشکل نداره؟؟
البته با چند تا سایت دیگه هم همین مشکل دقیقا وجود داره!!
نمیدونم حالا به این تایپیک ربطی هم داشت یا نه؟؟؟