راستش رو بخوای من دو ساعت خوندم 50 صفحه تمام شد تا حالا هم چندتا ردینگ زدم فکر کنم بشه به توی 15 روز تمامش کرد البته بستگی به سرعتت داره
راستش رو بخوای من دو ساعت خوندم 50 صفحه تمام شد تا حالا هم چندتا ردینگ زدم فکر کنم بشه به توی 15 روز تمامش کرد البته بستگی به سرعتت داره
سلام
ممنون میشم اگه یه سری جزوه یا کتاب درسی اساتید معتبر از رشته IT برا کنکور ارشد معرفی کنید و در صورت وجود لینک واسه دانلود بزارید.
پیشاپیش ممنون
سلامنقل قول:
دقیقا! چون تکنیکهای متن خوانی رو دکتر اناری توی کتاب پیش دانشگاهیش از اولیم چاپش (سال 83 که خواهرم کنکور داده بود و کتابش قطع وزیری بود) داشته ... پس یه جورایی کتاب سبز کپی کتاب اناریه و مطالبو جمع کرده که البته خود دکتر اناری توی کتاب درک متنش قشنگتر از همه و سر راست تر ارائه داده
فکر نمیکنم درست باشه وقتی اطلاعی نداریم چیزی بگیم درسته؟نقل قول:
فکر نمیکنم تنها کتاب سبز و مبتکران کتاب ریدینگ داشته باشه!
من هم کتاب سبز رو دارم هم دکتر اناری و درسته که کتاب دکتر اناری 100% سرتره اما دلیل نمیشه کتاب سبز کپی کرده باشه شاید یه انتشارات دیگه ای همچین کاری کرده باشه!:46:
موفق باشید.
سلام دوستان ! ...
فیزیک پایه ( 2و3 ) به صورت مجزا ... آموزشی میخوام بگیرم ! ... همین رمزینه خوبه ؟! ... بهتر موجود نیست که ؟!
+ هندسه پایه (1و2) ... میخوام ! .... یه کتاب توپ ! ... تشریحی ! ... ( آموزشی )
ممنون میشم کتاب خوبی معرفی کنید ! ...
من کتاب فیزیک 3 اموزش من نشر الگو دارم واقعا عالیه
سلام
کسی میتونه به من بگه کتاب شیمی پیش2 انتشارات رمزینه چند صفحست؟و هر فصل چند جلسه داره؟
سلام! من امروز امتحانات نهاییم تموم شد و میخوام واسه کنکور 90 شروع به درس خوندن کنم. 2-3 تا سوال دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید!
1- کدوم یکی از این آزمونا واسه تابستون بهتره؟ قلمچی یا گزینه 2 ؟
2- کدوم یکی از دفتر برنامهریزی ها بهتره؟ گاج؟ خیلی سبز؟ قلم چی؟ یا اگه بهتر از اینا سراغ دارین بگین لطفا؟
3- واسه کنکور چه کلاسایی لازمه ثبت نام کنم؟ با این توضیح که چند تا از دوستام 1 سال از من بزرگترن و جزوات همون آموزشگاهی که میخوام برم رو دارن!!!
سلام!
میشه یه لیست از کتابای کمک درسی مخصوصا تست واسه ما کنکوری های 90 معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟
چون لیست هایی که من تو این فروم دیدم واسه چندین ماه پیشه که هنوز بعضی کتابا منتشر نشده بود!
ممنون میشم اگه هرچه سریع تر معرفی کنید! (مخصوصا واسه پایه!) چون باید برم کتاب بگیرم و شروع کنم!
سلامنقل قول:
به نظرم تابستون هیچ آزمونی رو شرکت نکنین.
خودم می توانیم انتشارات خیلی سبز بهتره.
برای خرید کتاب هم خیلی عجله نکنید و صبر کنید ویرایش های جدید که سوالات کنکور 89 رو هم دارن بیان.