یعنی بعضی اوقات شناسایی میشه و بعضی اوقات شناسایی نمیشه ؟نقل قول:
Printable View
یعنی بعضی اوقات شناسایی میشه و بعضی اوقات شناسایی نمیشه ؟نقل قول:
اره یکشون اینجوریهنقل قول:
یکی دیگه شون شناسای میشه ولی خیلی هنگ داره رفتم یه تست بکنم ببینم نتیجه اش چیه اصلا نذاشت حتی تو بدسکتور گیری هم همون اول گیر کرد یه دونه پیدا کرد بعد هارد time out داد و بازم هنگ کرد
مورد اولی اگه اتصالات هارد پاور و سوکت هارد سالم باشه یا از موتور هارداست یا لحیم سردی قطعات روی برد که شما حرارت دادین در این مورد موتور هارد بیش از حد داغ نمکینه یا صدایی ازش نمیاد ؟نقل قول:
مورد دوم هم اگه اتصالات هارد و پاور سالم باشه اونم فکر کنم از موتور باشه و احتمال کمتر خرابی هد و آی سی درایور هد برای این مورد دوم تو نصب ویندوز هارد شناسایی میشه ؟
تو ویندوز شناسایی میشه ولی با بدبختی و صبر و حوصلهنقل قول:
پس فکر کنم به همین دلیل هایی که گفتم باشهنقل قول:
سلام به دوستان
من هاردم یکی از پارتیشن هاش ناگهان حذف شده بود که در چند صفحه قبل گفتم و کسی زیاد کمکی نکرد
حالا اطلاعات مهم رو ریکاور کردم ولی همچنان بد سکتورها وجود دارن و می خوام برطرفشون کنم
لطفا یه برنامه که این کارو انجام بده معرفی کنین که در ویندوز 7 جواب بده
(hdd regenerator رو دانلود کردم ولی روی ویندوز 7 کرک نشد)
باید واستین من از خود سی دی regerenartor یک ایمیج بگیریم براتون آپلود کنم بعد شما اون ایمیج رو رایت کنید روی یک سی دینقل قول:
این لینکشه حجمش در حد 5 کیلوبایت است
این رو که دانلود کردی ایمیج است فایل نیست باید با نرم افزار هایی مثل clone cd یا alcohol ایمیج رو رایت کنی رو سی دی
بعد بوت رو میزاری رو سی دی با این سی دی سیستم رو بوت کنی و از تو محیط داس هارد رو اسکن میکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد من گاهی موقع تبادل اطلاعات یه صدایی میده چه نرافزاری واسه رفعش توصیه میشه ؟؟
iphone4
v/5.1
j...
چه صدایی میده ؟نقل قول:
هارد در حالت طبیعی یک مقدار صدا داره که مال حرکت هد است
حالا هارد شما چه صدایی میده ؟