خيلي ممنون از اينكه جواب دادبد.رفتم نگاه كردم ويندوزم اكتيو شده.نقل قول:
Printable View
خيلي ممنون از اينكه جواب دادبد.رفتم نگاه كردم ويندوزم اكتيو شده.نقل قول:
تو مسير C:\WINDOWS يه سري فايلهايي اومدن كه با رنگ آبي نوشته شدن .$NTUninstallkB974112 $ مثل ايني كه اينجا نوشتم
اما اعدادشون فرق ميكنه.اينا چي هستن.ويروس كه نيست؟چرا نامشون بارنگ آبيه؟هر چه قدر هم كه ميگذره تعدادشون بيشتر ميشه.
سلامنقل قول:
من این کدی رو که شما نوشتین رو در قسمت Run وارد کردم :
%systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a
در پنجره ای که برام باز شد نوشته :
Windows is already activated
در حالی که هربار که سیستم رو روشن می کنم اون پیغام های Windows Genuine Validation Notification میاد که حاکی از اورجینال نبودنه ویندوزه ! بنظر شما این عجیب نیست !
توی پوشه system32 رو که نگاه میکنم می بینم wga که روی سیستمم نصب شده ورژنش windows genuine validation notification v 1.9.40.0 هستش و اون کرکی رو هم که دوستان زحمت کشیدن و در اینجا برام گذاشتن ورژنش 1.8.31.0 هستش و من ترسیدم که بهش نخوره و اگر اجراش کنم سیستم بهم بریزه
حالا موندم که چطوری از شر این پیغام های Windows Genuine Validation Notification خلاص بشم
سلامنقل قول:
از اين استفاده كن (تست شده) :
موفق باشيد :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3824649&postcount=2982
سلامنقل قول:
بازهم ممنون برای زحمتی که کشیدی . این همونی هستش که شما در دو صفحه ی قبل برام گذاشتی . این ورژنش 1.8.31.0 هستش و همونطور که گفتم روی سیستم من ، توی پوشه system32 ، فایلی که نصب شده ورژنش 1.9.40.0 wga هستش
اگه ورژن شما رو اجرا کنم ، مشکلی پیش نمیاد ؟ سیستم بهم نمی ریزه ؟
سلامنقل قول:
از لینک زیر نسخه ی هماهنگ با ویندوز رو دانلود و اجرا کن :
موفق باشید :40:کد:http://depositfiles.com/files/6xqvq5p2x
سلام دوستان
دوتا مشکل دارم که با عوض کردن ویندوز هم حل نشده :
1- هنگ کردن سیستم به طوریکه حتما" باید ریستارت کنم (به صورتِ دستی).
2- شات داون نشدن و ریستارت نشدن سیستم. البته همه برنامه هایی که تو تسکبار هست، بسته میشه اما سیستم خاموش یا ریستارت نمیشه و حتما" دستی باید اینکار رو انجام بدم.
فکر نکنم از ویروس باشه چون کاسپرسکی آپدیت شده رو سیستم نصب هست.
ویندوز هم XP SP3 هست.
مشکل از کجاست ؟ حل شدنی هست یا نه ؟
سلامنقل قول:
شاید مشکل از قطعات سیستم هست.
یا ویندوزت رو به نسخه 7 تغییر بده و مشکل رو ببین حل میشه.
سلامنقل قول:
مجید جان چند تا سؤال ازت دارم :
- مدت زیادیه از نصب ویندوز و استفاده از اون میگذره ؟
- نرم افزار زیاد نصب کردی ؟
موفق باشید :40:
ویندوز رو دیروز نصب کردم.نقل قول:
برنامه هم 10-12 تا بیشتر نصب نیست.