نقل قول:
با تشکر و سپاس فراوان.
اما اینا همه که جنگین.:31:
فکر نکنم اون بازی هایی که من می گم هنوز ساخته شده باشه.(البته تو آیتونز و سیستم های مک زیاده از این بازی های باحال از نظر من:31:.)
Printable View
نقل قول:
با تشکر و سپاس فراوان.
اما اینا همه که جنگین.:31:
فکر نکنم اون بازی هایی که من می گم هنوز ساخته شده باشه.(البته تو آیتونز و سیستم های مک زیاده از این بازی های باحال از نظر من:31:.)
سری The Guildنقل قول:
سری Anno
Farm Tribe
Majic farm
Farming Simulator
2 تا مونده به آخری و یکی مونده به آخری خیلی باحال بودن
میخواستم یه بازی خوب تنیس برای PC معرفی کنید. اینجور که فهمیدم معروفترینش همون virtua tennis هست. ولی این بازی خیلی آسونه. منظورم از آسونی این نیست که کامپیوتر رو راحت میشه برد، منظورم اینه که سخت ترین ضربه ها رو هم میشه توش به راحتی با یه دکمه و یه جهت زد و پیچیدگی نداره. اگر بازی خوب دیگه ای هم هست که یه کم پیچیدگی ضرباتش بیشتر باشه و طول بکشه توش ماهر بشی معرفی کنید ممنون میشم. ترجیحا بازیکنهای واقعی باشن.
سلام علیکم. اقا من تازه یه سیستم جدید گرفتم گراف و سی پی یو و نمیدونم قطعاتم خیلی بالا هستن و همه بازیها رو میتونم با بهترین کیفیت اجرا کنم.
حالا با توجه به این مساله بازیهایی که بشه آزادانه با ماشین تو شهر گشت و مسابقه داد و این صحبتا رو معرفی کنید لطفا.
سلام به نظرم برای شما سری top spin مناسب باشه مخصوصا شماره 3 که واقعا جذابه 4 هم تو راهه تو این بازی به سختی میتونید حرکات ترکیبی اجرا کنید و برای تموم کردن career یه چند ماهی باید سرگرم باشی در ضمن تموم بازیکناش هم واقعی هستم اما میتونی برای خودت بازیکن سفارشی بسازینقل قول:
فکر کنم الان دیگه کل دنیا بدونن بهترین بازی برای گشت زدن آزادانه با ماشین تو دنیا gta هستش،نسخه IV رو بازی کردی؟اگه بازی نکردی بگیر بازی کن و حالشو ببرنقل قول:
در ضمن اگه میخوای مسابقه ای هم باشه سری need for speed مخصوصا نسخه جدیدش یعنی hot pursuit رو بهت پیشنهاد میکنم
دوستان یکی بهم بگه تایپک درخواست دانلود بازی های کامپیوتری کجاست ؟
همچین تاپیکی نداریمنقل قول:
دوستان یکی بهم بگه تایپک درخواست دانلود بازی های کامپیوتری کجاست ؟
انجمن دانلود بازی خیلی وقته که بسته شده
بازی شبیه The Island می خواستم معرفی کنید
:40:
دومی فقط نسخه ی پورتابلش هست؟نقل قول:
واقعا دستتون درد نکنه.دقیقا تو همین سبک رو می گفتم.چیزای دیگه هم مثل این هست؟یا نسخه ی دیگه ی همین؟
با تشکر فراوان.حیف که نمی شه چند تا تشکر زد.:46: