بابا مهدی جونم اکسپرسو بیخیال بورو اپلود بوی حالشو ببر :)نقل قول:
دقیقا منم سرعتم از 190 تو اکسپرس بیشتر نمیشه
سرعت دانلودت از سرور خارجی چقدره البته فک کنم هنوز اولشه خارجیتم رو همون 6 مگ باشه بعدش کمی بگیزره میشه نهایت210 تا!
Printable View
بابا مهدی جونم اکسپرسو بیخیال بورو اپلود بوی حالشو ببر :)نقل قول:
دقیقا منم سرعتم از 190 تو اکسپرس بیشتر نمیشه
سرعت دانلودت از سرور خارجی چقدره البته فک کنم هنوز اولشه خارجیتم رو همون 6 مگ باشه بعدش کمی بگیزره میشه نهایت210 تا!
نقل قول:
اخه نمیشه بیخیالش شم...اکسپرس امکاناتش بیشتره....
برای من در حالت عادی سرور خارجی سرعتش نهایت 220 هست..ولی بعد از کانکت شدن به اکانت تست اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعتم اوکی شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای دمش گرم!!به طرف ایمیل دادم گفتم مشکل نویزمو برطرف گردم....اگر امکانش هست برام همون 8مگ ببندید..الان میبنیم همون 8مگ بسته:n04::n08::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوففففففففففففنقل قول:
مهدی چه بکنی تو امشب !!
او شتنقل قول:
خب میل اون طرفو بده ببینیم تو ام که مارو کشتی! دفعه بعد که 1 مگ گرفتم میرم میگم 8 مگ ببنده :n02:
یعنی انقدر پشتیبانیشون قویه؟نقل قول:
به تهران فرستادی یا نمایندگی شهرت؟
چیه دهنت اب افتاده؟!:n02:نقل قول:
شوما هر وقت اون روش مخفی دور زدن سرور داخلی رو به ما گفتی ماهم ایمیلو بهت میدیم:n02:...گر چه فکر نمیکنم دسترسی داشته باشه برات اینکارو بکنه:n09:
اره بابا...شاتل توی کیفیت و پشتیبانی خیلی قویه....این طرف ادم اهل حال بوده:n12: که برام سرعتو 8مگ بسته!!وگرنه من هر چی از پشتیبانی و واحد فروش درخواست داشتم برام سرعتو بالاتر ببندن قبول نمیکردن:n22:نقل قول:
نمایندگی شهرم:n01:
اوفففففففففففف مهدی چه بکنی با این شاتل...
بای شاتل...:n09:
عصر تلکوم...:n09:
داداش ما رو هم داری وسوسه میکنی من تا22 این ماه های وبم اگه بشه میام شاتل:n01:نقل قول:
بهمن جان اگر 128 میگیری توقع نداشته باش سرویست مثل من باشه!نقل قول:
اولش رو 2مگ بسته شده بود...ولی این نمایندگی بهم حال داد 8مگ بست:n02:
فعلا صبر کن شبانش رو هم تست بکنم.....:n09: