اينم سرويس ما!!!تازه بعد از50 روز زحمت كشيدن خطمون را روي 9 مگ بستند!!!!حرامخورهاي دزد..امروز تازه مزه دانلود را فهميدم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اينم سرويس ما!!!تازه بعد از50 روز زحمت كشيدن خطمون را روي 9 مگ بستند!!!!حرامخورهاي دزد..امروز تازه مزه دانلود را فهميدم!!!
مگه قبلن روی چند بود که این قدر با شدت و حدت نوازششون میکنی؟ :n09:نقل قول:
سرویست محدوده دیگه؟نقل قول:
پارسآنلاین تو سرویسهای نامحدودش بالاترین سرعت رو برای 2مگ میبنده که تو دوره هدیه اولش روی 6مگابیت بسته میشن. اینم تو تستها حداکثر بتونه تا 5.5مگابیت سرعت بده. سرویس دوستمون حجمیه که روی 9مگ بسته شده و سرعت 7.8 مگابیت رو تو تست نشون میده.نقل قول:
دوستان چطوری میتونم بفهمم که روی شبکه اینترنت هستم یا انترانت
دوستان شما بعد این جریان اینترنت شبانه، قصد تخلیه از پارس آنلاین رو ندارید؟ من که 9 روز دیگه سرویسم تموم میشه و میرم درخواست تخلیه بدم. فقط موندم برم آسیاتک یا برگردم همون (های وب).
چطور به این نتیجه رسیدی شبی 3 گیگ دانلود دارم ؟ همین شب گذشته رو گذاشتم 15 گیگ دانلود داشتم !نقل قول:
نقل قول:
برا منو قبلا از 9 بردن رو 16 افتضاح شد سرعت! زنگ زدم گفتم "از طلا گشتن پشیمان گشته ایم / مرحمت فرموده ما را مس کنید" :n02: بردن رو همون 9.
الانم رو 9 بسته شده. قبلا خوب بود ولی از وقتی تصمیم گرفتن رضایت ما رو افزایش بدن اینجوری شده:
(خیلی جالبه! پینگ و سرعت آپلودمون یکیه! اما سرعت دانلود من..:n21:)
سلام دوستان
میخواستم در رابطه با سرویس POL-128-5G بپرسم
سرویس رو روی چند میبندن؟!با تشکر
خیلی مشتاقم بدونم اون 15 گیگ چی بوده:n02:نقل قول:
الان دیگه هر شب کاربرای پارس تا خرخره فیلم و... دانلود میکنن یعنی البته حق هم دارین