پارس گِل :grrr:
اینترنتم از دیشب ساعت 10 تا همین الان ساعت 10 کامل قطع بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!:sq_5:
12 ساعت قطعی کامل !!!!!!!!!!!!!!! الحق که رضایتم جلب شد به طور کامل
Printable View
پارس گِل :grrr:
اینترنتم از دیشب ساعت 10 تا همین الان ساعت 10 کامل قطع بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!:sq_5:
12 ساعت قطعی کامل !!!!!!!!!!!!!!! الحق که رضایتم جلب شد به طور کامل
نمیدونم داستان چیه ولی ping پایینه ....هیچ کاری نمیشه کرد فقط p30world باز میشه نه یاهوو نه league of legends هیچی....
دارن یه بلایی سره نت میارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم باز نمیشه پینگم بالاست ولی240
واقعاً خیلی پر رو هستن زنگ زدم برای تخلیه میگه برای چی گفتم به خاطر پولی کردن ساعت رایگان. برگشته میگه پولی نکردیم که ! به میزان یک سوم دانلود شبانه از حجم تون کم میشه حالا اگه شما میخواید به ازای ماههای باقیمانده هر ماه یگ گیگ اضافه میکنیم گفتم نه لااقل 30-40 گیگ آزاد میزاشتین بدون هزینه گفتش به خاطر دانلودرها این کار رو کردن.
سرویس من هز 5 دقیقه قطع و وصل میشه طی 20 دقیقه 3 بار قطع شده
وحشتناک قطعی داره همین p30 به زور باز میشه
به طور متناوب از روی شبکه اینترنت به شبکه ملی اینترانت و بالعکس منتقل میشم. حدود 2 ساعتی هست که هر 10 تا 15 دقیقه روی یکی از این شبکهها هستم.
آقا این سیستم دزدیشون شروع شده ؟؟
من پریشب گذاشتم دانلود کنه ، به امید اینکه از 10 ام شروع میشه، صبح پاشدم دیدم 1 گیگی که شب شارژ کرده بودم پریده و میگه دوباره شارژ کن !!! آی دی ام هم سر ساعت قطع شده بود
برای شما هم همین اوضاعه ؟؟
تایید میشه !نقل قول:
بعضی وقتا ملی میشه !
بعید میدونم. چون من همین دیشب دانلود شبانه داشتم ولی چیزی از حجمم کم نشده.نقل قول:
مشکل ممکنه مربوط به سروری باشه که ازش دانلود میکنین. مشابه این مشکل رو من هم قبلن داشتم. هم موقعی که از آسیاتک سرویس میگرفتم و هم با پارسآنلاین. به نظرم ایراد از تنظیمات این سروریه که فایل روشه. برای مثال، موقعی که از uptobox دانلود میکردم، یه وقتایی متوجه میشدم که با این که من دانلود رو متوقف کردم اما Networx همچنان داره ادامه دانلود رو نشون میده.
همین جوری یکی دو بار 1 تا 1.5 گیگ رفت تو پاچهام. IDM دانلود رو سر ساعت 7 قطع کرده بود اما سیستم چون تا نزدیک 8 روشن مونده بود این جریان دانلود که معلوم هم نبود به کجا میره، ادامه پیدا کرده بود.
بهترین کار به نظرم این که تو schedule ویندوز یه قاعده بزاری تا سیستمت رو هم رأس ساعت شات دان یا ریستارت کنه.