اشتباه نکنم شیرازی! و نمایندگی شیراز فن اوا به من گفت تا دو برابر حجم قرارداد که دانلود کنی محدود میشی... ! مثل صبانتنقل قول:
Printable View
اشتباه نکنم شیرازی! و نمایندگی شیراز فن اوا به من گفت تا دو برابر حجم قرارداد که دانلود کنی محدود میشی... ! مثل صبانتنقل قول:
نه خرم ابادم بعد از ماه رمضون تا الان سرعتم روی 1 مگ قفلهنقل قول:
تازه قبل از این که متوجه بشم میخوان طرح رو بردارن اکثر چیزایی که میخواستم رو گرفته و اخیرا زیاد دانلود نداشتم
اینم امار 2 ماه گذشته که خود ویندوز میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتهاش رو همین امروز چک کردم. از اونجا که نمیدونم به چه دلیلی سایت این شرکت فی.لتره، من با فی.لتر.شکنی که وصل شده بودم از نیویورک متصل میشد. ممکنه قیمتها بر حسب ایالتها و شهرها متفاوت باشه.نقل قول:
نقل قول:
شما هم مثل من شبی 3 گیگ دانلود داری ( البته الان که دیگه شبی 10 مگابایت هم دانلود ندارم :n03: ) . اونوقت چه طور تو دو ماه شده 500 گیگ ؟ :n13:
برای 500 گیگ حدودا شبی باید 8/5 گیگ دانلود داشته باشین ... .
همهشهری عزیز خوبی؟ شمام داری تخلیه میکنی یا نمیکنی؟نقل قول:
کجا میری؟
امیدوارم منظور من رو بد برداشته نکرده باشی... ولی به نظر من در مورد این موضوعات بهتره هر کسی حرفی میزنه حتما یه سری لینک و به قول معروف سند هم بده که مردم فکر نکنن از خودش داره در میاره... به خاطر همین هم من لینکای مطالب bilmazlar رو فرستادم....نقل قول:
---
این بحث نالیدن از اینترنت هم ظاهرا توی همه ی کشورها هستش... :n09: چون منم توی یه برنامه ی مستند دیدم مردم آلمان خیلی شاکی بودن و میگفتن نمیدونم سرعت همش 10 مگه و گرونه و از این حرفا.... لازمه بیان ایران تا شرکت های ایرانی اینترنت کیفیتو نشونشون بدن...:n10:
این هم که گفتم فکر نکنم به گوگل فایبر ربطی داشته باشه به خاطر این بود که مثلا توی کالیفرنیا ظاهرا گوگل هست یا قراره بیاد (توی سایت دیدم) ولی این محدودیت اینا توی کالیفرنیا هم هست... کلا زیاد مسئله مهمی نیست :n02:
اخه این سرعته؟!
سرویس ۹ مگابایت شبانه اونم ساعت ۶ صبح باید اینو بده؟!
اینم سرور ایران
اخه این چی چی هست ذیگه بخوان پولیش هم بکنن
مال من اینقد افتضاحه عکس هاتون رو هم لود نمیکنه...
دوستان درست میگفتن 100 درصد که شبانه رو برداشتن بخاطر اینکه ملت فیلم و سریال نگیرن، آخه آپلودباز فیلش تر شد :n05:
سلام
این شبانه رو هم برداشتن تنها لذتی که تو دنیا داشتیم رو گرفتن .... همه شرکت ها واقعا اشغال هستن ...همشون عین هم .
دوستان انصافا شما هم به این نتیجه نرسیدید که تو ایران با گذر زمان همه چی بدتر و بدتر میشه ...هیچ وقت هیچ چیز رو به بهبودی نمیره !!! :n03:
یعنی همین که دارید حالا استفاده میکنین (چه اینترنت ، چه هر چیز دیگه .... ) ممکن یه مدت بد بدتر و بدتر بشه اما هیچ وقت بهتر نمیشه و بهبود پیدا نمیکنه . این یه قانون برای همه چیز تو ایران هست . فقط هم در ایران
اینطوریه :n27: