منم میرم تخلیه...حالم به هم میخوره ازشون...
به نظرتون حالا از چه شرکتی بگیرم؟؟؟؟
اینترنتم مدام قطع میشه.دو دقیقه وصل و ده دقیقه قطع.پینگمم وحشتناکه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم میرم تخلیه...حالم به هم میخوره ازشون...
به نظرتون حالا از چه شرکتی بگیرم؟؟؟؟
اینترنتم مدام قطع میشه.دو دقیقه وصل و ده دقیقه قطع.پینگمم وحشتناکه!!!
دوستان مثله اینکه طراح برداشتن دانلود شبونه اجرا شده. :n27:
من هر شب که میزارم رو دانلودسرعت بیشتر از چند کیلوبایت نمیره ( از تمام سرور ها چه داخلی چه خارجی ) و بیشتر مواقع ارور میده. اصلا شبی 100 مگ هم دانلود ندارم.
مثلا سرور آپلودبودی راحت تا 400 کیلوبایت سرعت میگیرم ( روز ها ) ولی شبانه اصلا 10 12 کیلوبایت میشه :n27:
اینم از تست سرعت. بدک نیست ... :
پس من و تو بعد از 10 آذر چراغ تاپیک رو روشن نگه میداریم . تو وایسا ببین گوگل فایبر ایران چه غوغایی بکنه :n01:نقل قول:
نه خبر هنوز رو سایته امروز هم تو پروفایلم درموردش پیام فرستاده بودن اطلاع رسانی کرده بودن.اگه میشه راهنمایی کنید کدوم شرکت برم بهتره؟؟؟میگن شاتل خوبه.تو کرمان دیده بان نت هم شنیدم ولی چیزی نمیدونم...
منم میمونم چون مجبورمنقل قول:
خدا کنه اوضاع من کمی بهتر بشه:n16:
تو این وضعیت isp های محلی وضعیت بهتری باید داشته باشن...نقل قول:
من یه کاربر معمولی هستم که اول با محدود شروع کردم و شاید در طول ماه کلا 5 گیگ دانلود شبانه داشتم بعد مدتی به دلیل استفاده زیاد از ترافیک در روزانه اومدم نامحدود ولی در همین نامحدود هم 9 گیگ اینا مصرف داشتم در سرویس 128،الان وضع خیلی بد شده و حتی 1.3 سرعت تعهدی رو هم به هم نمیدن 16 روز از قرار دادم مونده 10 روزش رو استفاده میکنم 6 روز رو کنسل و از پارس میرم به همین راحتی
در امریکا، اینترنت خیلی پر سرعت زیاد رقابتی نیست(به نسبت سایر کشورهای پیشرفته) و بعضی جا ها اینترنت خیلی پر سرعت(بالای 100 مگابیت) رو فقط یکی یا دو تا کمپانی ارائه میده و همپوشانی زیاد ندارن. شما اگر به فروم هاشون بری خود ملت شاکی هستن تا حدی.نقل قول:
لینک اون چیزایی که گفتم هم سایت خودشون ه دیگه. البته اون 10 ترابایت سقف دانلود رو قبلا در فروم هاشون دیده بودم و الا جایی ثبت نشده که سقف داره ولی مثل اینکه بعضی ها که رسما ترکوندن و بالاتر از 10 ترابایت ماهی دانلود کردن، شرکت اخطار داده که اگر تکرار بشه باید بیان سرویس تجاری بگیرن و سرویس خانگی بیشتر از این نمیشه دانلود کرد! ، از گوگل میشه همه اینها رو سرچ کرد ...
============
اون موضوع گوگل فایبر هم مربوط به همون شهر های معدودی هست که گوگل فایبر اونجا ارائه میشه(3-4 تا شهر ه الان فقط، اگر اشتباه نکنم) و مساله اینه که با قیمت و سرعتی که گوگل در اون شهر ها ارائه میده دیگه کسی سراغ بقیه isp ها نمیره و کمپانی های دیگه مجبورا یه استثاهایی برای اون شهر ها در نظر بگیرن که در بازار رقابت بتونن باقی بمونن. وب سایت اصلی این کمپانی ها به صورت کلی برای تمام ایالت های امریکا هست و شرایط بسته به ایالت و شهر ممکنه که تفاوت داشته باشه.نقل قول:
============
البته برای اینکه تاپیک منحرف نشه از موضوع اصلی، بهتره که در پیام خصوصی یا جای دیگه ای بحث رو دنبال کنیم.
واقعا سخته دل کندن از این اینترنت ولی حیف که داره برداشته میشه
چند روز دیگه که قانون جدید اعمال بشن منم میرم فن اوا
من مدارکم رو اسکن کردم و ای میل کردم و تخلیه کردن.توی پستهای قبلیم فرمشم هستنقل قول: