اونجا مساله کپی رایت به شدت جدی گرفته شده ...یعنی وقتی یکی بیش از حد دانلود داشته باشه مشکوک میشن و کنترلش میکنن . و مبادا به ان روزی که چند فیلم را غیر قانونی دانلود کرده باشد یا ویندوز غیر قانونی ....:n02:نقل قول:
مجازات سنگینی داره ..
Printable View
اونجا مساله کپی رایت به شدت جدی گرفته شده ...یعنی وقتی یکی بیش از حد دانلود داشته باشه مشکوک میشن و کنترلش میکنن . و مبادا به ان روزی که چند فیلم را غیر قانونی دانلود کرده باشد یا ویندوز غیر قانونی ....:n02:نقل قول:
مجازات سنگینی داره ..
واسه همین مصرف اونجا کمتره... اینا محدودیت 300 گیگی رو با توجه به مقدار مصرف کاربراشون گذاشتن... احتمالا تقاضای چندانی برای بیشتر کردن این محدودیت وجود نداره (تازه همینشم بخاطره نتفلیکسه).... شرکتا شاید بیشتر روی ارزون کردن قیمت تلویزیون کابلی یا امکان دسترسی سراسری توی کتابخونه ها و غیره (همون که گفته HotSpot access) مانور میدن....نقل قول:
در ضمن اونا در آمدشون بیشتر از ماست کسی سراغ سرویس 3 مگ نمیره همه میرن اون سرویسای تلویزیون کابلی بالای 50 مگ رو میگیرن...
من که از این پلن 3 مگش که قیمتش 20 دلاره خوشم اومده... :n02: نمیشه یه کابل بفرستن در خونه ما؟ :n02: وایسا این گوگولی فایبر خودمو تخلیه کنم اول.....
(حسابشو بکن 300 گیگ 3 مگ میده تازه هیچوقتم افت سرعت نداره و این 3 مگ رو توی تمام ساعات روی تک کانکشن میده! همش 60 هزار تومن قیمتشه! :n19:)
چرا فقط حرفشو میزنی؟ یه هفته دیگه این طرح اجرا میشه هنوز داری میگی میخوام تخلیه کنم؟ یکی از همراهان همیشگی گوگل فایبر ایران خودتی برادر:n02:نقل قول:
پارس آنلاین بدجوری پهنای باند کم آورده سرعت من روزا رو 300-400 هست با idm سر شبا سرعت میاد روی 40-50 ! حالا دیگه خودتون حساب کنین سرعت تک کانکشن چی میشه ! isp من هم که کلا شهراده ! واقعا راهی جز تخلیه نیست !
کی بود توی این تاپیک گفت پارس انلاین تخلیه اینترنتی داره :n04:؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زنگ پشتیبانی گفت راهی نیست فقط باید حضوری بری نمایندگی فروم پر کنی:n03::n03:
نترس داداشی! همه تا 10 اذر تخلیه میکنن ... شما تک و تنهایی با پارس عشق بازی کن! ( به یاد روزای قدیم!) هر چی ما میگفتیم میگفتی پارس فلان و.... خلاصه ما که رفتیم فلان جا... چیز لق پارس افلایننقل قول:
و خداحافظی بنده با پارس افلاین امروز! و پر کردن برگ تخلیه...
جشن ازادگیم مبارک.
و پیام بنده به پارس افلاین
یادم تورا فراموش
تازه عضو شدم!
اعصاب برام نذاشتن:n24:
حالا چجوری فیلم دانلود کنم؟؟؟:n28: با کدوم حجم؟
حالا بذار سرویس 3 مگم از کامکست بیاد بعد این گوگولی فایبرو تخلیه میکنم.....:n02:نقل قول:
======
من قبلا هم اینجا گفته بودم.... بیشتر مصرف من روزانست...احتمالا یه مدت صبر میکنم ببینم این طوفانی که تو اینترنت مملکت راه افتاده آخرش چی میشه... :n09: بعد میرم یه جایی که روزانش خوب باشه...
شاتل و آلفا نت کی استفاده کرده؟ خوبن؟
سلام... رفیق هیچی باید چه کنی؟ کسی که سر گردنه جیبشو میزنن و ل ختش میکنن چکار میکنه؟ به راه خودت ادامه بده و دیگه هیچوقت نزدیک سرگردنه هم نشونقل قول: