درسته...نقل قول:
امین به نظرم چون اولین روز هست که راه افتاده یکم زمان میبره تا مشکلاتش حل بشه....
Printable View
درسته...نقل قول:
امین به نظرم چون اولین روز هست که راه افتاده یکم زمان میبره تا مشکلاتش حل بشه....
,نمیدونم شایدم اول کارشونه اینجوریه کلا ولی آپلود بوی سرعتش خیلی خوبه :)
اقا این آپلود بوی بی اکانت چندتا سرعت میده؟
اکسپرس سرور ایران سرعتش برای من بیشتر از 190 نمیشه روزا...شبا هم امتحان نکردم
برای من سرور 10 و 61 نهایت سرعت رو میده..نقل قول:
اینو تست کنید ببینید چقدر میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید خدمت همه
یک کتاب pdf شاتل داده بود بیرون نزدیک به 300 صفحه ای بود فک کنم اموزش همه نکات اینترنت بود خیلی جامع و کامل
متاسفانه هاردم فرمت شد اونم پرید اگه کسی داره میتونه اینجا بزارش یا ادرسشو پ.خ کنه ممنون و متشکرم
نقل قول:
اصلا هم چنین چیزی روی اکسپرس لیچ نیست , شما اکانت پرمیوم داری تو اکسپرس لیچ که با این قطعیت از محدودیت لینک خارجی برای ریموت صحبت میکنید ! ؟؟؟نقل قول:
من امشب بیشتر 20 بار از سرور های مختلف توش ریموت کردم و دقیقا به سرعت سرور موردنظرتون ربط داره که سرعت ریموت چقدر باشه و راحت 2 تا 5 مگ سرعت ریموتش هست , یه نکته هم اینکه اگه مطمئنید سرور مقصد سرورش بالاس ولی موقع ریموت در حد 30 40 کیلو سرعت انتقال هست , رو abort کلیک کنید دوباره ریموت کنید سرعت بالا میره !
خب سرعت اکسپرس و آپلودبوی تست شد , اکسپرس در سرعت های بالا بهتر عمل میکنه مثلا آپلودبوی تا 400 - 500 خوبه ولی دیگه بکشو خودشو حتی با اکانت بالاتر نمیره , اکسپرس حتی بدون اکانت تا 900 میده و کل کانکشن ها هم وصل میشهنقل قول:
در ضمن آپلودبوی یه مشکل بزرگ که داشت این بود که مثلا من بین دانلودم قطع شدم و آیپی که پارس آنلاین میده عوض شد تو همون رنج خودش البته , آپلود بوی دیگه دانلودش رو ادامه نداد و گفت لینک جدید باید بگیرم ولی اکسپرس فوری تا وصل شد با نهایت سرعت ادامه داد
با این شرایط میرم سراغ اکسپرس :n20::n10:
خوش بحالتون اکسپرس ک برام سرعتمو پر نمیکنه! به اندازه دانلود از سرور خارجیم تو روز بهم بیشتر سرعت نمیده یعنی نهایتش 200کیلو. :(
سلامنقل قول:
من دیشب اکسپرس لینک گذاشتم+یه لینک از آپلودبوی صبح که بیدار شدم فقط آپلودبوی دانلود شده
اینترنتتون از کدوم شرکته ؟نقل قول:
والا من که پارس آنلاین دارم دیشب 14 گیگ دانلود کرده بود ازش , سرعت دانلود 800 تا 1 مگ بود , آپلود بوی 500 تا 550 بیشتر نمیشد
سرعت ریموت هم از 1 تا 5 مگ بود
خب تو تاپیک شاتل هستیم پس قاعدتا باید شاتل باشیم!نقل قول: