این ساعت اوج مصرفه برا همه همینه.نقل قول:
Printable View
این ساعت اوج مصرفه برا همه همینه.نقل قول:
خصوصا سرور ها و سایت های خارجی فاجعه هستن اکثر افراد شاغل شب با نت کار دارن که اینم تعطیلهنقل قول:
256 نامحدود دارشتم رفتم 1 مگ محدود کردم بد تره
یک ماه نشده میرم لغو سرویس میکنم
چراغ اینترنت مودمم از عصر به بعد خاموش میشه و اینترنت قطع میشه و دوباره صبح وصل میشه !!!
کسی شماره تلفنی برای اعلام قطعی داره ؟
2020 سرکار میذاره و کلی پشت خط نگه میداره و جواب نمیدن.
به نظرم باید اینترنت مخابرات رو جزو 10 ابزار شکنجه مرگبار تاریخ ثبت کنند...
از دیروز که افتضاح شده وضعیت، البته فکر کنم دیروز سراسری بود
الان چک کردم با 8.8.8.8 حدود 20 درصد packet loss دارم
فقط نصفه شب به بعد میشه غلطی کرد.
فقط دانلد می شد کرد که اونم زدن سرعتشو داغون کردن.
این شرکت آشغال به چه حقی انحصار دادن بهش؟
۱۰۰ ساله با این اشغال داریم سر و کله می زنیم. هر سال هم بدتر میشه.
واقعا . تو خونه مادرم بسته حجمی میگیره وقتی حجمش تموم میشه میگه تو بده استفاده کنم . هرچی فیلم تو تلگرام میزنه در حال دانلود همینجور میچرخه! فردا صبش میره بسته می خره:n02: حالا جالبیش اینه که بی خیالم نمیشه هر دفه باید تست کنه که مطمئن بشه:n09:نقل قول:
آشعال برای وضعیت فعلی اینترنت ایران کلمه بی مغهومی هست
از آشغال هم گذشته وضعیت اینترنت ایران
به بار به دنیا بیای اونم با این جونورا سر کله برنی خیلی حال گیریه
سگ اشغال به مخابرات شرف داره . اشغال نمیاد از ادم یدزده . فقط اشغاله . حتی اشغال رو هم میشه بازیافت کرد و ازش استفاده کرد . ولی این مخابرات فقط ابزار شکنجه است . من که یه ساعت دیگه تموم میشه سرویس یه ساله ام :n20: ولی بعد از این کجا برم ؟ :n03: دقیقا الان بین این دو اسمایلی گیر کردم .
حسرت میخورم به شما که قراردادت تموم شد اما من تا سال دیگه باید این شرایطو تحمل کنمنقل قول:
همین رو هم شکرگزار باش.منکه هر جا میرم،فیبر نوریه مجبورم اول آخر برم مخابرات.با تمام شرکتهای خصوصی هم تماس گرفتم هنوز انحصار فیبر نوری در اختیار مخابراته:n03:نقل قول:
از وضعیت افتضاح پینگ و سایر مسایل که بگذریم،سرویس های حجمی مخابرات به سختی قابل مدیریت هستند.پنل کاربری که همیشه یکی دو روز عقبه از طرفی اگه حجم شما تموم بشه مجبورید تا آخر ماه با حجم اضافه بگذرونید!!!
----------------------------------------------------
سرویس یکماهه 2 مگ 8 گیگ،شبانه نداره؟
ما برای همه بلاها و مصیبتی که سرمون میاد 'شکر گزاریم' و همیشه امیدواریم از این دو قلم جنس بیشتر سرمون بیاد. (اینم جواب شما) من تنها مشکلم قرارداد طولانی با این شرکت هست.نقل قول:
خیر، هیچ کدوم دیگه شبانه نداره.
دوستان دو تا سوال
مخابرات هنوز نامحدود داره؟ میدونم 1 و2 مگ نمیدن ولی 512 چی؟ هزینه اش چقدره
و آیا الان طرحی هست که که دانلود شبانه رایگان داشته باشه.
سایت مخابرات بغیر از طرح ها اطلاعات دیگه ای نگذاشته
نقل قول:
512 میدن.دو ماهش برای من میاد جدیدا 49000 تومن.
سوال دوم هم نمیدونم
امشب بدجور داغون شده مخابرات.
اینترنت من هیچ صفحه ای بالا نمیاد. انگار دیال آپ شده حتی ضعیفتر.الان که تونستم بیام تو این سایت با سرویس کاهش پینگ اومدم.وگرنه 1 صفحه هم باز نمیشه.
من هم دقیقا شرایط شما رو دارمنقل قول:
یعنی شده کاملا اینترانت
اقا امشب چرا اینجوری شده ؟ قفل کرده اینترنت ، لامصب معلوم نیست چه حرکتی میزنن پینگ تایم اوت نداره ، دانلود بد نیست ، ولی قفله هیچی باز نمیکنه:n35:
تایید میشه
دریشب اینترنت در حد فاجعه بود
سلام. کسی از دوستان کمپین شگفت انگیز سرعت 5 مگ رو داره؟ من دو سال هست 1 مگ نامحدود دارم و همونطور که خودتون میدونید دیگه به لعنت خدا هم نمیارزه ماهی 40 تومن بدیم با این کیفیت آشغال. از طرفی هم سرعت 1 مگ دیگه کفاف نمیده. قبلا خبری از برنامه های موبایل گسترده و تبلت و اینا نبود اما الان حداقل 5 تا دیوایس تو خونه وصلن و همه هم مصرف میکنن و دیگه کشش نداره پهنای باند. بعد از ظهر به بعد که میشه پهنای باند خارجی میرسه به 10-20 کیلوبایت و اهل خونه ناراضی ان که چرا فیلم های تلگرام باز نمیشه و از این حرفا.من خیلی تلاش و صبر کردم تا سرعت که هیچی حداقل کیفیت سرویس مخابرات مثل اولش بشه اما از اونجایی که خود مخابرات اعلام کرده که سیاستش بر استفاده از سرویس های حجمی هست ، فکر نمیکنم که برای مشترکین نامحدود تره ای خرد کنن. من خیلی مقاومت کردم که به سرویس حجمی تغییر ندم اما با این وضع که تو خونه همه ناراضی ان مجبورم تغییر بدم. حالا چندتا سوال داشتم از دوستانی که سرویس حجمی دارن. اول اینکه سرعتش در ساعات پیک چقدر افت میکنه؟ پنل مشترکین در چه حدی افتضاحه؟ ترافیک دزدی میکنن؟پینگ؟ سرعتش با سرورهای خارجی چقدره؟ اگه با این شرایطی که گفتم واقعا ارزششو نداره که تغییر بدم بهم بگین لطفا. در ضمن برای دانلود و اینها در حال حاضر از ایرانسل استفاده می کنم و فعلا نگران دانلود نیستم. ممنون
اصلا و ابدا سمت سرویس های حجمی نرو دوست عزیز..همین 1مگ نامحدود رو داشته باش که الان اینم نمیدن به کسینقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
جدیدا توی سایت 195 یک بخش ملاقات با وزیر ارتباطات اضافه شده.
به نظرم باید یک پتیشن در مورد کیفیت اینترنت مخابرات درست کنیم بعد امضا جمع کنیم بعد درخواست ملاقات با وزیر بدیم و امضاهای جمع شده رو نشون بدیم اعتراض کنیم.
یا اینکه اصلا ولش کن حال داری، عوضش هر روز بیاید اینجا بگید وای وای سرعتم امروز ایفتیضا بود بچه ها شماها هم ایفتیضا بودید همه بگن بله بله من که اصن صفحاتم نصبه لود میشد بعد تو دلتون فحش بدید و منتظر بمونید نصفه شب پینگ بیاد پایین تایم اوت قط شه با خوشالی برید تو اینترنت خر کیف شید از سرعت 512 و یک مگ دومگ اصن ده مگ بیست مگ زمان شاه
xomax
به نظر من یک اکانت افزایش سرعت که توی این فروم میفروشن بگیر, اون سرویس نا محدود رو به فنا نده.
تایید میشه من هم با همین اکانت ها کارمو راه میندازم
بچه ها این اکانت های افزایش سرعت داستانش چیه ؟ یه جور vpn هستش که سرور داخل ایران داره بعد ما از اون وصل میشیم اینترنت ؟
سلام. بله یه سرور داخل ایران هست که پهنای باند بین الملل مناسبی داره و میتونید در صورت افت سرعت و کیفیت اینترنت بین الملل از این اکانت ها استفاده کنیدنقل قول:
بله ترافیک اینترنت شما از طریق سرور داخل ایران رد میشه.نقل قول:
در لینک موجود در امضای بنده اکانت تست هست و میتونید تست کنید.
1 ساعته دارم سعی میکنم کانکت نمیشه! مال شما هم اینجوری شده؟؟!!:n34::n21:
شماها موقع دیکانکت و ریکانکت یکی دو دقیقه ارور ppp link و ارور 691 میگیرید؟
اینا خیلی کثافتن خیلی بی همه چیزن نتی دیگه وجود نداره به خدا دیگه نمیشه زندگی کرد من تو یه بازی انلاین خیلی مهم و به شدت معروف و مجبوب ادمین چند تا سرورم بالای 10 تا سرور کلن خیلی مهمی هستم تو اروپا کلی اروپایی تو کلن ما بازی می کنن آبروم میره همش میرم تو بازی می بینن ادمین همش قطع و وصل میشه نمی دونن که از کدوم کثافت دونی هستم ....
اگر باور نمی کنید اینم شات از ADMIN CP ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنت به اینا وای به روزی که روc مبادا برسه وای به اون روز ...
زندگی رو از مون گرفتن همه که فقط تو سایتای مزخرف اینا نمیرن من کلی کار دارم باید انجام بدم کلی روم حساب کردن این سرورا هر کدومشون شارژ 100 دلاری در ماه داره اسلاتی بالای 1 دلاره واسه هر بازیکن سرور 64 نفره خودتون دیگه حساب کنید ...
نقل قول:برای من هم حدود یک ساعت پیش چراغ مودم قرمز شدنقل قول:
برای همین بردم روی bridge اولش خطای 691 داد
ولی اینقدر دکمه کانت رو زدم تا وصل شد
من سرویس 2 مگ 8 گیگ معمولی بدون طرح و جشنواره و ... دارم.سرویس حجمی من 10 آذر فعال شده.این حجمش تا 10 دی هست یا تا آخر ماه؟
اگه قبل از دوره 30 روز،مثلا بعد از 20 روز حجم تموم بشه روزهای باقی مانده رو باید گیگ اضافه بخرم یا میشه طرح رو تغییر داد؟
نقل قول:نقل قول:آره من هفته پیش کامپیوتر مودم همه رو با هم خاموش کردم تا ساعت 12 شب نتونستم وصل بشم . امروز هم باز با ترس و لرز خاموش کردم نمی تونستم وصل بشم انقدر پشت سر هم کردم تا شد. آقا قطع نکنید نهایت عمر مفید مودم کمتر میشه:n02:نقل قول:
نمی دونم کی بود تو همین جا پرسیده بود گفته بودن آی پی کم آوردن. دیگه شرینگ 1 به 100 آی پی کم میاد دیگه
در واقع یک کاری کردن که کسی نتونه براحتی با خاموش روشن کردن مودم آی پی شو تغییر بده و سرعتش خوب بشه.
پیشرفت مخابرات تو این زمینه هاست.
راه حل ساده ای ام داره یه پتیشن با حداقل هزارتا امضا و شکایت توی ۱۹۵ و بخشهای مربوطه.
دوستان
کمپین تا 5 مگابیت و 10 مگابیت ( لینک زیر ) دانلود شبانه دارد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل به نظر شما اگر کسی بخواد از کمپین بهاره ( 2مگ با 10گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه ) سرعت رو بالاتر ببره کدوم بهتره. خودم در نظر دارم سرویس 5مگابیت (UP to 10 مگابیت ) SME رو بگیرم.
کسی پرسیده این طرحها دانلود شبانه داره ( رایگان یا نصف قیمت )
نظر دوستان چیه؟
سلام دوستان طرح با قیمت خوب با شبانه رایگان چی پیشنهاد می کنید؟
مثلا مثل طرح مشهدی ها اینترنت مخابرات 20 ماه 20 گیگ 4تا9 رایگان 43600 تومان !!!
از این طرح ها برای تهران هم داریم؟ می خوام بیام adsl
ممنون
سلام
من چون برنامه نویسی تحت وب انجام میدم احتیاج به اینترنت نامحدود دارم
حالا با توجه به اینکه فقط فقط میتونم مخابرات بگیرم
نظرتون چیه؟
وایمکس بهتره یا مخابرات؟
دارن مانور میدن ؟!
چرا هیچ جا باز نمیشه ؟!
کلا ترکید ip نمیشه عوض کرد
نامردا به من طرح بهاره رو به اسم 2 مگابیت ماهی 10 گیگ + 10 گیگ شبانه دادن ولی الان فهمیدم که 5+5 بوده. من میگم چقدر پول میاد .
الان بین تعرفه های موجود بهترین تعرفه SME هست که سرعت بالا و قیمت خوبی رو داره.
طرح یلدا که اصلا مفت نمی ارزه. ماهی 1 گیگ + 1 گیگ روزانه واسه طرح های 6 ماهه. واسه طرح های 12 ماهه ماهی 3 گیگ + 3 گیگ شبانه
که به قول خودشون فقط واسه یوزر های جدید هست.
من خواستم کمپینم رو به SME تغییر بدم گفتن کمپین فعلی تا اردیبهشت ماه هست اگه بخوای عوض کنی باید 50 تومن بدی تا طرح فعلی کنسل بشه.
از طرفی کلا مخابرات سرعتش خیلی بد شده.
فقط و فقط به درد سایت های داخلی میخوره .
حتی من در مورد سرعت به مخابرات منطقه گفتم گفت کلا مخابرات چون دولتی هست همینه . باید برید از شرکت های خصوصی سرویس بگیرید تا پایداری و کیفیت بهتری داشته باشه.
+
امروزواسه هر سرچ فقط 10 دقیقه صبر کردم تا گوگل نتیجه یه سرچ ساده رو نشونم بده . :n27:
دو روزه افتضاح به معنای واقعی
هیچ کاری نمیشه کرد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk