اقایون این طرح جدیده مخابرات شبانه با 99درصد تخفیف یعنی چی دقیقا این دیگه چجورشه اون یه درصده دیگش چی میشه انوقت!!
Printable View
اقایون این طرح جدیده مخابرات شبانه با 99درصد تخفیف یعنی چی دقیقا این دیگه چجورشه اون یه درصده دیگش چی میشه انوقت!!
شما احتمالا تنها کسی هستی که کمپین تابستانیت رو دومگه واگرنه هرکسی گرفته تو اون 5ساعت رو یک مگ بوده حالا شما چه جوری رودمگی من نمی دونم درضمن شما همونی نیستی که نامحدود 5ساله داشتی کلا فکرکنم برای شما طرح ها رو اختصاصی می زنننقل قول:
مال منم رو یه مگ ثابته بی شرفا
منم روی دوخط همین کمپین تابستانه رو دارم رو هردو خط محدود به یک مگه دیشب بعد یک هفته با هردو خط وصل شدم برای شبانه اما به شدت سرعت نوسان داشت وفقط رو سرورهای ایرانی قابل تحمل بود رو بقیه افتضاحنقل قول:
من کم کم دارم مطمئن شما هم از عوامل دروغگوی مخابرات هستی، البته منظورم در مورد طرح 2020 نیست چون این طرح رو از طریق نمایندگی های مخابرات میشه خرید و این موضوع درست است، اما شما دائما از مخابرات تعریف میکنی و در مقابل اعتراض کاربران به مخابرات هم جبهه میگیری، همین چند وقت پیش یادمه یک نفر مشکل پینگ داشت و شما بهش حمله کردی، در این لینک شما ادعا کردی که سرویس نامحدود داری تا سال 98: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد الان میای میگی که طرح کمپین که داشتی خوب بوده؟
تو تاپیک مخابرات تهرانم هم که گفتی که اصلا ما اینترنت نامحدود نداریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم بهتره دست از سیاه کردن مردم برداری دوست عزیز ...
کمپین تابستانه امسال برای همه شبانه 1 مگهنقل قول:
این دوستمون داره در مورد کمپین تابستانه "پارسال" میگه که برای همه روی 2 مگ بود
زیر مصرف 2 ماه اخیر من:
شبانه 2 مگ. 1تا7
شهریور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهر
دوست عزیزم یک بار پست ایشان رو بخون کجای کمپین پارسال ساعت رایگانش تا 9 بوده ایشون داره دقیقا مشخصات کمپین امسال رو می گه بقیه حرفا رو هم دوستمون Night2 گفتننقل قول:
بکذریم دیگه تو همه تاپیک ها و سایت ها افراد مختلف هستن مهم نیست
تازه کمپین پارسال هم 2 مگ نبود. این فرد از افراد نفودی مخابراتهنقل قول:
- - - Updated - - -
تازه کمپین پارسال هم 2 مگ نبود. این فرد از افراد نفودی مخابراتهنقل قول:
زدی توی خال عزیز:12:نقل قول:
ایشون مشکوک نیست اما اون کاربره که اسم و فامیلش رو توی امضاش نوشته (چوپون دروغگو) و پای پست ایشون تشکر گذاشته و بعدشم با دستپاچگی اومده به حمایت دیگه جای شک و شبهه ای نداره (طفلک همیشه خودشو بشکلی رسوا میکنه:n02:)
سلام مخابرات خراسان از اسپادانا و پارتک میگیره سیستم اکانتیگشو؟؟؟؟
مازندران هم هفنه قبل از این سرویس داره میگیره اوضاع مازندران مخابراتش داغون شده
همه شاکی هستن
این سیستم منفی خوردن حجم اینجا بود؟؟
یعنی همه حجم هاشون کش رفته -_-
سلام وقت همگی بخیر
من کارشناس مخابرات و اسیاتک هستم اقایون میتونن سوالات خدشونو تلفنی با این دوشماره از من سوال کنن :
09357366649 و 09159062760
و خانوما هم میتونن برای من ایمیل ارسال فرمایند :
موفق باشید :n40:
سلام دوستان,
برای شما هم به سختی آی پی گیر میاد یا فقط برای من اینطوری شده؟
با تشکر
آره اینجا هم از پرتاک میگیره . اون قضیه منفی خوردن حجم و کش رفتن و ... رو هم ما یکی دو سال پیش تجربه کردیم .نقل قول:
صرفا جهت نوستالژی :
دوستان اگه یادشون باشه اون زمان مخابرات که هنوز اکانتینگش دست گلدنت بود ، هر روز یه باگی تو سیستمشون پیدا میشد . یه روز یه مشکلی تو سیستم اکانتینگ پیش اومد و حجم همه بالا و نامحدود شده بود . دانلود میکردی روزانه ازت کم نمیکرد .
خلاصه ملت هم فکر کردن مشکلی پیش اومده و مفتی شده و همه زدن دانلود روزانه . شب که سیستمشون درست شد همه پا خوردن و یه دفعه هر چی دانلود کرده بودن از صبح همه کم شد از حسابشون :n09:
سودش رو اون کسی خورد که چند مگ تو حسابش بیشتر نبود . من که 20 گیگ سر همون قضیه از دست دادم .
برگی از کتاب خاطرات "5 سال با اینترنت مخابرات"
مخابرات خراسان هم از سیستم Partak استفاده میکنه. از نظر من مزخرف ترین سیستم اکانتینگی هست که تا حالا وجود داشته! این قضیه منفی بودن روز در اینجا هست ولی منفی بودن حجم رو تا حالا ندیدم!نقل قول:
قبلا گلدنت بود که درسته سوتی داشت ولی حداقل اذیت نمیکرد این سیستم پرتاک از جلوی خودش پورت های فیزیکی رو قفل کرده، مثلا کسی که از اکانتش در چند مکان استفاده میکرد الان دردسر داره، یا یک مورد دیگه اینکه برای من تا حالا پیش اومده که حجم رو متغیر نشون میده یعنی مثلا من 500 مگ از حجمم باقی مونده اما امروز میزنه 100 مگ باقی مونده باز فردا درست میشه، یک مورد دیگه اش اینه که خیلی وقت ها که دیسکانت میشم تا چند دقیقه بعد کانکت نمیشه و ارور میده!!
کلا مخابرات استعداد عجیبی در قرار بستن با شرکت های دزد و در پیت داره
دیشب طرح 1 مگابیت یکسالم تموم شد و این طرح جدید 2020 رو گرفتم، سرعت شبانش دقیقا روی یک مگابیت قفل هست و در بهترین حالت ممکن دانلود از سرور داخلی سرعت حدود 110 کیلوبایت در ثانیه هست، از سرور خارجی هم مثل همیشه سرعت متغیر و پایین و با اختلال هست. در تایم روزانه هم با وجود اینکه باید تا 10 مگابیت بره، یعنی 1280 کیلوبایت در ثانیه، اما صبح که خلوت بود از چندتا سرور معروف داخلی تست کردم و با 16 کانکشن همزمان دانلودم سرعتش از 450 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نشد و عصر و الان شب هم که سرعت به زور به 300 کیلوبایت در ثانیه میرسه، سرورهای خارجی هم که طبق معمول با Latency بسیار بالا و کندی و پکت لاست و غیره همراه هستن ...
این وضعیت Latency آی پی DNS سرور گوگل (8.8.8.8):
محتوای مخفی: پانوشت
با سلام خدمت دوستان
طرح کمپین تابستانی 94
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خط به نظر شما میشه بهتر بشه چون خط تا 10 مگ باز ولی تست
اقای farizn_dj واقعا خوش به حالت با این وضعیتی که داری، اگه این وضعیت برای خطت همیشه این طوریه و اتفاقی نبوده، به نظرم به هیچ چیزی دست نزن و لذت ببر.
من آخرین باری که Latency حدود 100 با آی پی 8.8.8.8 داشتم بر میگرده به 5-6 سال پیش، این روزا 200 شدن این Latency شده آرزو برای من ...!
وضعیت خط من از نظر نویز از خط شما بهتره ولی وضعیت اینترنتمو در صفحه قبل میتونید ببینید! این وضعیت خط من:
ویرایش: اینم تست سرعت از سرور خراسان رضوی و بین الملل، همین الان گرفتم:
از شبانه هم تست بگیر تا معلوم بشه کمپین 94 می صرفه یا نهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله درسته با هماهنگی مرکز دیتا توسط یکی از بهترین مهندسین این مرکز به این ویزگی رسیدم
خط شما ظاهرا نوری است خط نوری بله همین طوره درست جواب نمیده
در ضمن خطوط نوری بستگی به هانت نوری داره تا چقدر کشش داشته باشه شما باید پروفایل خط رو عوض کنن برات این پروفایل فایده ای نداره جز نوسان تاخیر بالا ببره
شماره مرکز چنده یعنی پیش شماره
مال کدام منطقه ای و از کدام مرکز اینترت دریافت میکنی
شبانه هم روی 1مگ است یعنی همون 128 خط کم ترافیک باشه تا 128 زیاد باشه 100 تا 120KBنقل قول:
اینترنت من چون از نوع فیبر نوری شده نمیشه از شرکت دیگه خدمات گرفت به جز مخابرات، خداییش ظلم بزرگیه.
الان من طرح خانواده دارم بدون دانلود شبانه،چه طرحی باید بگیرم که دانلود شبانه رو هم داشته باشه؟
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفتن که پاییزه باید بگیری که ۲۰ ماهه و ۹۹ درصد تخفیفه و هزینه ش هم گفت ۸۸ هزار تومن
به نظرتون خوبه بچه ها؟ :n36:
قیمتش 43 تومنه چطوری شد 88 احتمالا 60 گیگ رو این قیمت داده.
والا چی بگم ،همچین چیزی به من گفته
حالا پیشنهادی دارین واسه طرح که شبانه داشته باشه؟ سرعت خیلی بالا هم نمیخوام در حد سیصد چهارصد کیلو بایت هم باشه خوبه:n36:
- - - Updated - - -
والا چی بگم ،همچین چیزی به من گفته
حالا پیشنهادی دارین واسه طرح که شبانه داشته باشه؟ سرعت خیلی بالا هم نمیخوام در حد سیصد چهارصد کیلو بایت هم باشه خوبه:n36:
منظورت شبا سرعت 300 یا 400 باشه ؟ تنها طرحی که شبانه داره همینه که سرعتش فیکس روی 1 مگه و روزها هم تا چندین مگ میره . یعنی در حد همون 300 یا 400 کیلوبایت .نقل قول:
سلامنقل قول:
روی سایت my2020.ir
هنوز همون طرح 43 هزار تومنی موجوده.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
روی سایت my2020.ir
هنوز همون طرح 43 هزار تومنی موجوده.
من الان طرح خانواده دارم سرعتش 400 اینو که زنگ زدم گفتن سرعته روزانه تا 1100 کیلو میره.نقل قول:
داره میگه تا 1100 . یعنی یعنی حداکثر اینقدره . ولی معمولش اینه که سرعتها از 3 مگ تا 6 مگه . بعضی اوقات که خلوتتره به همون 10 مگ میرسه .نقل قول:
بله دوست عزیز فیبر نوری هست، به نظر خودم جدای مشکلاتی که مخابرات و زیرساخت دارن، خود مرکز من هم مشکل داره، مرکز من فرشچی هستش (پیش شماره 603)، شما الان با Gateway مرکزتون Latency خیلی کمی دارید، 4 یا 3 میلی ثانیه که در حد LAN وایرلس هستش، ولی من با Gateway مرکزم با آی پی (10.70.246.253) همواره Latency غیر پایدار و متغیر دارم که بین 30 تا 150 دائما تغییر میکنه و حتی گاهی تایم اوت هم میده، این درحالیه که از مقایسه Line Attenuation کاملا مشخصه که فاصله من تا مرکزم خیلی کمتر از فاصله شما تا مرکزتون هم هست (من حداکثر یک کیلومتر باید باشه فاصلم تا مرکز فرشچی از نظر جغرافیایی)نقل قول:
این وضعیت Latency فعلی من با Gateway مرکز هست و الان وضعیت نت یکی از بهترین حالتاش توی چند روز گذشته هست، در حالت معمولی Latency از این بدتره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کدوم مرکز هستید که Gateway تون 10.70.246.254 هست؟
چرا اینجوریه؟ مگه مخابرات خراسان چند تا درگاه برای فروش adsl داره؟!نقل قول:
my2020
Goldnet
adsl.tci-khorasan
و ... ! جالبه هر کدوم هم سرویسهای متفاوتی برای عرضه دارن!
آفتابه لگن 7 دست شام و نهار هیچی. جالبه امروز تماس گرفته بود نظرسنجی کنه فکر کنم 40-50 تایی سوال آماده کرده بود منم پشت فرمون توی جاده باید جواب میدادم : خیلی خوب، خوب، متوسط، و ... ! خوشبختانه بعد از 5 دقیقه تلفن قطع شد وگرنه یکی دو ساعتی مهمون ما بود. عجب رویی دارن با این سرویسهای بدردنخور امسالشون. تنها هنرشون اینه که چوپونهای دروغگو رو یونجه ی اضافی بدن تا بیان توی این تاپیکا هی تعریف و تبلیغ الکی کنن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تو قسمت تعرفه های زده : (قسمت حجم و زمان)نقل قول:
5 1 گیگ ترافیک مازاد +250 مگ هدیه
:n19:
چقدر دست و دلبازن! از ناآگاهی ملت سو استفاده میکنن منتم میزارن:n34:
احتمالا مثلا adsl tci مال ملکه goldnet مال بچه ملکه 2020 هم مال بچهء دیگشه !هر کدوم طرحی بفروشن پورسانتشون به حسابای خودشون واریز میشه:n33:نقل قول:
چرا اینجوریه؟ مگه مخابرات خراسان چند تا درگاه برای فروش adsl داره؟!
my2020
Goldnet
adsl.tci-khorasan
خط 10 مگ دارم سرعتم با سرور های خارجی حدود 5 کیلوبایت شده صف پشتیبانی هم یه روز طول میکشه تا وصل بشی که در اخر هم جوابگو نیستن. خواستم برم به 195 شکایت کنم که سایتش اصلا باز نمیشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کردم. ایا این زیر مجموعه همون 195 هست.
این وضعیت نت من شده
اقایون این کارت هدیه 10 هزاری سرکاریه؟؟
دوماه گذشته از خرید هنوز ندادن بهم...
زنگم زدم میگه از مرکز نرسیده هروقت رسید بهتون خبر میدیم(باش تا خبر بدیم:n02:)
بریم واسه شکایت؟:hmm:
چه خبر شده باز . همش تایم اوت . سایتها هم به زور باز میشه و سرعت ها هم خراب . همش باید مودم خاموش روشن کنی تا سرعت درست شده .
شما بابت این کارت چقدر حقوق میگیری؟:n31:نقل قول:
سرعت تایم رایگان (تک کانکشن-سرور خارج)
برای بعضی از مشترکین این سرعت ممکنه زیر 10 کیلوبایت باشه
کسایی که خطوط فیبر نوری هست و فاصله زیاد تا مرکز مخابراتی دارین یا...
پس به اندازه کیفیت خط تلفنتون توقع داشته باشین
نقل قول:
اوف . عجب سرور خارجکی داری شما . اینقدر خارجکیه که بقیه سرورها جلوی این داخلی حساب میشن .
ولی خیلی باحال بود . دمت گرم :n08:
ممـــنونــم که موجبات خنده و شادی ما رو حتی در حال پینگ گیری فراهم میکنی .
خدا خیرت بده . این مطلبت رو اینجا هم بزار ثواب میبری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه ممنون میشم جواب چندپست بالارو بدین...
اینم سرعت تایم رایگان
تهران
خارج
:n02:
حالا تایم پولی:n02: