سلام در بهترین شرایط صبا نت شبی چند گیگ دانلود میشه؟؟؟
Printable View
سلام در بهترین شرایط صبا نت شبی چند گیگ دانلود میشه؟؟؟
سلام الان دیگه باید شبانه رو بخرید مثلا 6 ماهه 70 گیگ سقف دانلود داره حدود 34800 برای کسانی که دانلود زیاد دارن به صرفه نیستنقل قول:
صبانت یه پول بچاپ حرفه ای ازموقعی کهispعوض کردم دیگه راحت بازی های حجیممو میگیرم قبلن با اینکه صبانت داشتم بازی هامم باید با پولی زیاد ازبیرون تهیه میکردم واقعن صبانت چه پولی می چاپه ازمن که5سال چاپید
سلام دوستان من 8 ساله مشترک صبانت ام ولی الان که دیگه دانلود رایگانو برداشته میخوام سرویسمو جمع کنم. الان ISP نسبتا خوب کجاست؟ مد نظر خودم پارس آنلاینه ولی گفتم از شما هم مشورت بگیرم ممنون
اگه منطقه شما پارس انلاین پشتیبانی میکنه هر یک روز تاخیر حساب میشه برات من خودم بعداز پرس وجو درتایپگش فهمیدم شبانه رایگان داره بدون محدودیت 1مگ سرعت دانلودمه بانوسان950کیلوبایت خطم رو9مگ بسته شد البته با3بارتماس موافق شدم ویلا خودشون رو6مگ بسته بودن درضمن دوست عزیزبهispکه میخواین نقله مکان کنین بهترتوتایپکه خودش برین دربارش بپرسین نه در تایپک ispکنونینقل قول:
نه دیگه این سرویس تموم بشه باید سرویس جدید بگیری که شبانه رایگان ندارند بخوای باید بابتش جداگانه پول بدی اینطور که دوستان میگن.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
شما چه سرویسی گرفتید و چقدر هزینه کردید؟ الان صبانت هر سرویسی که بگیری تا جایی که خط میکشه بهت پهنای باند رو میدن مثلا سرویس ما جشنواره 4 مگ هست اما سرعتی که داره میده حدود 10 مگ هست. پارس آنلاین هم اینطوری هست یا فقط سرعت اسمی رو میده؟ شبانش هم ظاهرا 5-8 هست سه ساعت در بدترین زمان ممکن.نقل قول:
عزیزمن صبانت تا فروردین 96 داشتم من موقعی که اومدم پارس برتست 1سرویس 1ماه 2مگ خریدم بعد خطمو بسته بودن 6مگ که بعد خودم به9مگ ارتقا دادم البته با پافشاری و3بار زنگیدن خط هر چقدربکشه برات میزارن تا12مگ نهایتتش هست درمورد جشنوارشم من خودمم برهمون 1ماه شارژمیکنم شاید جشنواره که گذاشتن گرفتم قبلن هارو اطلاع ندارم ولی شنیدم از5تا8بود و1/3بود تازه نامحدود کردشبانه رو میگن من از اونائی که مشترکه قدیمیشن پرسیدم جالب این سرویسی که من دارم ازساعت2تا7 هست شبانه ولی اگه بخوام 6ماه یا1سالشو شارژکنم هزینش گرون می اوفته من که راضیم ازش بدون اوفت سرعت فقط جشنواره ندارند که 1سال تمدیدکنم اونم بزارعالی میشهنقل قول:
کسی نبود؟:n03:نقل قول:
با پارس انلاین که من دارم رو سرویس گیم پینگش 230 هستنقل قول:
این آدرسی که شما دادید پینگ با سرور کالیفرنیا آمریکا رو چک میکنه. معمولا نسبت به سرور های اروپا 60-70 تا بالاترهنقل قول:
برای من با صبانت رشت، بین 190 تا 200 هست
اگه سرور ea اروپا رو میخواید که در ایرلند واقع هست، این آی پی هست:
159.153.34.179
برای من بین 130 تا 140 هست
صبانت سروریس 15 گیگ نه روزه برگردونده وووهووووووووووووو عجل پیشرفتی کردیم....یه ترا حجمو میخره 60 و 15 گیگشو میفروشه 15 تومن.به نظرم با این کار میشه به ژاپن رسید:n23:
بالاخره یه روز اینا میگذره.
من مشکل اساسی با این صبا نت پیدا کردم اونم تموم شدن سزیع حجمه هر دفعه هم زنگ میزنم پشتیبانی قبلا حاشا میکردن الان میگن مشکل از نرم افزار ماست 4 گیگ تو 5 روز بدون هیچ استفاده خاصی
من مشکل اساسی با این صبا نت پیدا کردم اونم تموم شدن سزیع حجمه هر دفعه هم زنگ میزنم پشتیبانی قبلا حاشا میکردن الان میگن مشکل از نرم افزار ماست 4 گیگ تو 5 روز بدون هیچ استفاده خاصی
سلام
دوستان چند روز طول میکشه تا خط تخلیه بشه؟
الان سه روزه درخواست دادم اما هنوز تخلیه نشده
زنگ زدم 195 شکایت کنم گفت 1هفته طول میکشه:n04:
عوض کن صبانت خوب نیست نه طرح تشویقی داره نه شبانه داره الکی 5سال کاربرش بودمنقل قول:
کاملا طبیعیه...شما یه فیلم 400 مگ رو تو اینترنت تماشا کنید بعد تموم شدن متوجه میشید 800 مگ حجم رفته جالبه نرم افزار های کنترل حجم هم اینو میگن.دلیلش هم ساده هس وقتی شما چیزی نگا میکنی سرور های صبانت بهت فایل ارسال میکنن یه جور دیداس میشه که حجمت بره.تستش هم رایگانه...نقل قول:
جالبه تو قسمت شکایت واسشون نوشتم باهام روز بعد تماس گرفتن دوباره همن حرفا گفت dumeter رو نصب کن چک جالبه نصب کردم دقیقا دوبرابر حجمی که dumeter نشون میده تو پنل ازم کم شده
قبلا تاپیک صبانت فعال بود الان کسی خیالش نیس.
این صبا یه طرح نه روز 15 گیگ داشت اونم دزدید رفت.
منکه تا بحال چنین مشکل حجم خوری نداشتم دایم هم چک میکنم بهرحال بنظرم اگه اشکال از سوی سیستم باشه باید برای همه اتفاق بیافتهنقل قول:
سلام
میخواستم ببینم چقدر طول میکشه صبانت خط رو جمع آوری کنه؟ دیشب درخواست دادم
نیازه به 195 زنگ بزنم؟
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
اره اگه به195نگی راحت یه هفته میکشه البته من موقع جمع اوری دیراقدام کردم10روزکشیدنقل قول:
میزان مصرف رو با dumeter چک کردم دقیقا 2 برابر عددی که dumeter نشون میده تو پنل ازم حجم کم میشه بدون هیچ توضیحی جای تاسف داره واقعانقل قول:
جدیدا صبانت خیلی بد شده، سرعتش خیلی اومده پایین، حجمم 8 گیگ مونده بود و غیب شد(وقتی هم رفتم تو پنل 4 روز آخر رو نشون نداد)
طرح های تشویقی و قیمت هاش هم خیلی بد شده، بدبختیم اینکه که منطقه ما حتی مخابرات هم پورت آزاد نداره
کسی از دوستان از کرمان هست پینگ چنده با 8.8.8.8؟
صبانت تو یک سالی که بودم کیفیتش راضی هستم اما متأسفانه طرح های تشویقی قبلی رو حذف کرد و در جدید هاش هم طرح های به صرفه و خوبی که برای یکی با مصرف متوسط مانند من مناسب باشه ارائه نداده . یا ترافیک خیلی کم داره که مجبور بشی حجم اضافه بخری یا ترافیک خیلی زیاد بالای ده گیگ در ماه که اینهم فروش زورکی هست. تنها یه طرح سالانه 50 گیگ داده که اونهم برای مشترکین جدید هست. جالبه که بفکر جذب مشترک جدید هستند اما بفکر نگه داشتن قدیمیها نیستند!! من آخر ماه طرحم تمومه خوشبختانه منطقه ما همه شرکتها پورت خالی دارند و سرویس میدن. شاتل که طرح هاش از صبانت مزخرف تر بود در کل منفعت طلب تر از شاتل ندیدم. مخابرات از همه بهتر هست طرحی داره 54 گیگ برای یکسال رو حدود شصت تومن میده دوبرابرش هم شبانه رایگان میده. احتمالا همین رو بگیرم.
داداش اگر كيفيت برات مهم از صبا نرونقل قول:
فعلا طرح همون ٣٠ گيگ سالانه رو داره با ٥٠ گيگ ٣ ماه ولي به احتمال زياد تو همين تابستون طرح ميزاره من الان دو سه سال تو تابستون طرح جشنواره ميخرم سرويس م زمستان تموم ميشه خودش فعال ميشه كيفيت مخصوصا وب گردي هم كه عالي
شاتل تست خارج بد جوري كم مياره و پهنا باند مورد نياز رو نداره مخابرات هم اصلا طرف ش نرو كه آخر نت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
دوستان صبا برا بازی آنلاین چطوره ؟ پینگ پایین و ثابت هست ؟
سلام
فکر می کنم که دیگه از من کاربر قدیمی تر در صبانت نبود یه جورایی بابابزرگ معنوی صبانت به حساب می اومدم :n09:(10 سال کاربرشون بودم از سال 1386)
10 روز پیش علی رغم میل باطنیم از صبانت درخواست تخلیه دادم و دیروز خطمو برای فن آوا رانژه کردن و اینترنتم وصل شد
اگه بخوام یه مقایسه ای نسبت به صبانت بکنم اینکه
صبانت:
پنل بسیار عالی داره علی الخصوص گزارش ریز مصرف بسیار عالی و خوانا و ساده و همه فهمی و زیبایی داره
اینو من در مقایسه با گزارش ریز مصرف آسیاتک و های وب و فن آوا میگم
و اینترنت پایدار و پینگشم نسبتا ثابت هست و حجم دزدی هم نداره
در کل اگه شبانه نیمه رایگانشو حذف نمی کرد هرگز تخلیه نمی کردم
فن آوا :
البته هنوز زوده برای مقایسه
ولی به نظر خوب میاد و پینگش با صبانت تقریبا یه جور هست
تا اینجا که به نظر حجم دزدی نداره
دانلود شبانه رایگان داره ولی متاسفانه سرعتش محدود به 250 کیلوبایت کردن و کلا این شرکت به شبانه ای با سرعت بالاتر اعتقاد نداره و یه جورایی آب باریکه حساب میاد
سرعت روزانه اش تا 12 مگابیت بازه ولی شبانه اش 2 مگابیت هست و بیشتر نمی کنن
اینو در مقابل آسیاتک که شبانه اش 600 کیلو بایت خارجی و 1.5 مگابایت داخلی هست مقایسه کنید
راستش من فقط به خاطر شبانه رایگان و قیمت ارزونش گرفتم
شما چه طرحی از فن آوا گرفتید میگید مناسب هست؟ راستش من شبانه مجانی برام خیلی مهم نیست هرچند همین صبانت هم طرح صبحانه که ما داریم سرعت شبهاش 120 کیلو بایت (یک مگ) هست پس 250 خیلی هم نباید بد باشه. من با یک مصرف حدود 5 گیگ در ماه که عمدش هم سرور خارجی هست نمیخوام بیش از نهایت هفت هشت تومن در ماه هزینه کرده باشم و اینکه آیا فن آوا سرعت خارجیش مانند صبانت خوب هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من از گفته ی خودم عقب نشینی می کنم
من گوشی خودم ساده هست و اصلا تلگرام و اینستاگرام ندارم وقتی اون پیغامو گذاشتم فقط وب گردی می کردم و از نظر من اینترنت مشکلی نداشت ولی متاسفانه امروز خواهرم با گوشی وصل شد گفت که اینستاگرام و تلگرامش خیلی کنده در صورتی که موقعی که صبانت داشتم هیچ موقع گله ای از سرعت نداشت
وقتی دوباره اول شب وصل شد گفت سرعتش بهتر شده ولی باز هم از صبانت کند تره
حالا نمی دونم مشکل سراسری بود یا مشکل از فن آواست
من اون سرویس 72 گیگ یک ساله اشو گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رفتم اینترنت ایرانسل با شبانش
بعد 4 سال تونستم ویندوز دانلود کنم و خیلی کارا
کاش موقعی که کمین اعتراض به شبانه تغییر سرویس میدادن منم میدادم اشتباه خیلی بزرگی کردم.ایرانسل نه کاهش سرعت از سایت خارجی داره نه دزدی خیلی هم خوبه من10 سال مشتری صبا بودم واقعا دیگه بی ارزشیه مثه قضیه بانک ها شده دولتی نیس شخصیه داره ورشکست میشه....تشکر:n16:
الان اون سرویس فن آوا یکساله 75 گیگ رو میده 89 هزار تومن دانلود شبانه هم داره . بعد صبانت 60 گیگ رو میخواد بده 115 هزار تومن یعنی هر گیگ دو تومن شبانه هم نداره!! ایرانسل اینترنت ثابتش رو 200 گیگ میده 200 تومن تازه یه مودم هم روش هست یا مخابرات 54 گیگ یکساله رو داره میده 60 تومن شبانه هم داره. یعنی همه شرکتها پایه خرید یکساله رو هر گیگ حدود هزار تومن دارن حساب میکنند. اصلا ما کاری به شرکتها دیگه هم نداشته باشیم سال گذشته همین سرویس صبحانه که ما گرفتیم 60 گیگ یکساله رو دادند شصت تومن شبانه هم داشت حالا دقیقا قیمت رو دوبرابرش کردند یعنی 115 تومن برای همون 60 گیگ شبانش هم که حذف کردن چه خبره!! اصلا مگه پارسال تا حالا اینترنت گرون شده که اینها بخوان قیمتشان رو دو برابر کنند واقعا شورش در آوردند حق اینها همین هست که تخلیه کنی بری
نقل قول:
واقعا صبانت داره ورشکست میشه ؟ چون دقیقا من هم بعنوان کاربر قدمی صبانت دیگه کلافه شدم ...کلا شبانه رو جمع کرده ...نامحدودش قابل تحمل نیست...قیمتاشم فکر کنم گرونتره ...حالا موندم چه انتخابی بکنم
نقل قول:
ببخشید الان بهترین نامحدود بخوایی که حجم بالا بشه دان کرد کدوم شرکت سرویس بهتری میده ؟
دوست عزیز 128 روی چه پورتی میبنده ؟...من 250 کیلو هم واسم کفایت میکنه ...واقعا صبا دیگه گند زده اساسینقل قول:
نظر منو میخوای اصلا سمت نا محدود نرو چون اولا فقط اسمش نامحدود هست مثلا طرح های برنزی با قیمت حدود 28_30 تومن در ماه شما 15 گیگ داری تازه سرعت هم سرعت اسمی میدن یعنی مانند طرح حجمی نیست که پهنای باند رو آزاد بگذارند و هرچه خطت میکشه سرعت بگیری مثلا دوست من از اسیاتک گرفته سرعتش 100-120 کیلو بایت (یک مگ) هست درصورتیکه رو همین خط ماه قبلی سرویس حجمی داشت و سرعتش 600_700 بود. چنین سرعتی اصلا بدرد دانلود نمیخوره یه فیلم دو سه ساعت طول میکشه تازه اگه 15 گیگت تموم شد سرعت رو از یک مگ میارن رو 128 اسمی. طرح های نقره ای طلایی هم داره که سرعتت و اون حجم بیشتر میده اما قیمت خیلی بالا میره درکل میشه با همین مبلغی که قراره هزینه کنی یه طرح پایه مناسب بگیری بقیش هم ترافیک بخری حداقل دیگه سرعتت محدود نمیشه. اگر هم بتونی مثل ما دوگانه سوز بشی یعنی دانلود هات رو با طرح های شبانه ایرانسل یا همراه اول انجام بدی که هم سرعت خیلی بهتری داری و هم درکل هزینه کمتر.نقل قول:
بعد از 10 سال امروز تخلیه شد از صبا نت
دوستان سرویس شباهنگ صبانت رو چجوری باید فعال کرد؟
من تو پنلم چیزی در این مورد نمیبینم
کار خاصی باید انجام داد؟
فناوا داتک پینگشمون خوبن منم پارس انلاینم شهرستانم پینگم 170 با 8.8.8.8 هست توی فات چمپیون لگ دارمنقل قول:
شبانه رو به ظاهر برداشتن.یه روز هم حجم خوری نکردن از امروز ظاهرا شرو شده...هر روز یه گیگ حجم میخرم اینترنت من وای فای نیس تکی استفاده میکنم اپدیت ویندوز هیچی ندارم این مادر فاکرز حجم خوریشون در حدا اعلا شده ینی یه ویدیو میاو کردن گربه نگا میکنم حین تماشا ویدیو حملات داداس میکنن حجمم میره بعدش این وزریر ارتباطات هم منتخبه رییس جمهوریه...هر روز بدتر و گرون تر فقط یه راه حل داره از ریشه این مشکلارو پاک کنیم...نقل قول: