دوستان کسی اکانت vip ایراااان فییییلم رو امتحان کرده با مبین؟ یا بی مبین؟
Printable View
دوستان کسی اکانت vip ایراااان فییییلم رو امتحان کرده با مبین؟ یا بی مبین؟
بله من با مبین باش کار میکنم .چطور دوست عزیز ؟نقل قول:
تشکرنقل قول:
راضی هستبن؟ طرح مبینتتون؟ سرعت دانلود ایراان فیییلم؟
37.221.9.18
ISP: GOSTARESH-E-ERTEBATAT-E MABNA COMPANY
گلاب به روتون این وضعشه
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
چند ماهی هست از اپلودباز استفاده می کنم خوبهنقل قول:
یه اکانت اپلودباز بگیر مثل اینکه از همشون اکانت گرفتی (ایران فیلم، باران موی؛ نایت موی ......) چون معملولا همشون یکی از اپلودرهاشون همینجاست
این که یکی از بهترین ای پی هاست درسته همیشه خوب نیست ولی بیشتر وقت ها عالیه (البته نسبت به مبین نت عالیه :n06:)نقل قول:
من تازه سیستم رو راه انداختم ولی مثل اینکه سرعت کلا افت داره چون ای پی افرانت هم که معمولا از این یکی بهتره و تو این ساعت های اخری بالای 200 رو میداد الان بزور سرعت 150 کیلو رو میده.
پ.ن: ای بابا شب قدر که میاد یعنی ماه رمضون تموم. ان شاءالله احیای همه قبول شده باشه.
نوروزی
قبل و بعد از ساعت رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم VIP دارم .نقل قول:
با 1 مگ نامحدود دور ور 120 البته با 1 آنتن !!
وجود ساختمان بلند به طور کلی تاثیر منفی روی دریافت سیگنال و کیفیت اون میزاره. حالا این سیگنال میتونه مال وایمکس، وایرلس و حتی شبکه ی تلفن همراه باشه. اما نکته ی قابل توجه اینه که مودم بیرونی وایمکس برخلاف مودم های وایرلس (که تو پشت بام نصب میشن) دارای دید 360 درجه هست. یعنی احتیاجی به دید مستقیم نیست و مودم میتونه حتی از پشت سرش هم سیگنال دریافت کنه همونطوری که از بقیه ی جهات میتونه.نقل قول:
اون تستی رو که بالاتر گذاشتم نگاه کنید هم بد نیست. با اکانت سایت تاینی موویز هست. تاینی موویز کامل ترین آرشیو رو داره.نقل قول:
من وایمکس داخلی دارم به نظرمنم ساختون ها اصلا تاثیری نداره چون دور تا دور ما ساختمون های 4 طبقه هستن ما هم طبقه اول هستیم ! و همیشه 4 تا انتن پر دارم . دیگه ساختمون های امروزی به دیوارشون تکیه بدی میریزه :n02:نقل قول:
چشمشم نزنیم مبین نت مدتی هست قطعی نداشته!!! خیلی عجیبه برام چرا!!؟:n29:
من دیشب از سایت دوست و برادر آسان دانلود فایل هایی رو دانلود کردم. اولش دیدم سرعت بالاس و از همون اول پر قدرت استارت میزنه (برخلاف بعضی سایت های دیگه که کمی طول میکشه به حداکثر سرعت برسن). این شد که شک کردم و سرورش رو بررسی کردم. دیدم ایناهم سرور دانلودشون رو به ایران منتقل کردن (یا حداقل سرور مربوط به اون فایل تو ایران بود، دیتاسنترشم آسیاتکه). خلاصه این سایت هم به پی سی دانلود و میهن دانلود و دانلودها اضافه شده. برای کسانی که زیاد نرم افزار دانلود میکنن امیدوارکننده س.
آرش جان شما که وضعت خیلی خوبه که!نقل قول:
من الان چند وقته که تست سرعت خارج از کشورم به 512 هم نمیرسه. همین الانم امتحان کردم، 250 کیلوبیته!
دوست عزیز این سایت که بالا شما داری ازش دانلود می کنی چیلتره.. چیکار کنیم؟نقل قول:
ببخشید من اشتباه تایپ کرده بودم ادرس رو. ولی این مستقیم می ره برای لوگین. ثبت نام هم نداره. چیکار کنیم؟
من چند روزیه همش تایم اوت دارم . مودمم 5 تا آنتن میده
تو تالش ، تا هفته پیش خوب بود. چی کار کنم ؟:(کد:signal strength [5/5] CINR/RSSI = [ 38.53 dB / -53.10 dB ]
کد:Pinging www.google.com [173.194.35.20] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.35.20: bytes=32 time=418ms TTL=50
Reply from 173.194.35.20: bytes=32 time=1714ms TTL=50
Reply from 173.194.35.20: bytes=32 time=2284ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن اون آدرس که من دادم وقتی قابل استفاده میشه که عضو سایت باشی و لوگین کرده باشی.
برای من هم بندرت از این اتفاق های می افته واسه همین هم گزاشتم :n02:نقل قول:
البته ساعت های پایانی دانلود شبانه و افرانت هم بستگی داره
-------
دوستانی که اکانت vip دارند سرعت دانلودشون چقدر هست؟ (سرورشون ایرانه؟)
من معمولا از اپلود باز بسته به ساعت دانلود شبانه بین 120 تا 250 سرعت دارم.
این اکانتای لو رفته اپلود بازو اگه چند نفر با هم استفاده کنن سرعتش کم میشه؟ من چندتا دارم سرعتش به 40 نمیرسهنقل قول:
طرح 1 مگ 6 ماهه 18 گیگ یا همون طرح عیدانه84 تومنی
از مدیافایر 250 تا 280 نوسان داره ولی 250 کم نمیشه
همچنین میهن دانلود...
خوشبختانه رایگان ویا شبانه با حجمی طول روز فرقی نمیکنه در سرعت.
نه ربطی ندارهنقل قول:
اون اکانت فقط برای اینه که لینک پرمیوم بهت بده و سرعت دانلود به سروری که اون فایل توش قرار داره ربط داره مثلا من امروز سرور 118 آپلودباز رو دانلود میکردم فاجعه بود ولی یه فایل دیگه رو سرور دیگش دانلود کردم تا ۱۰ مگ سرعت دانلود میداد
والا تا الان از این چیزها استفاده نکردمنقل قول:
هم اکانت دانلود نامحدود 3 ماه داشتم و هم اکانت ماهانه 100 گیگ هر دو شون هم سرعت یکسان بوده هر دوشون هم هزینه ناچیزی دارند
ولی کلا سرعت دانلود شما بسته به سرعت خود مبین نت هم داره. برای من با استفاده از فیل شکن سرعت خوب میشه
من که کلا با مبین نت تا الان مشکل نداشتم. سرویس دهی ش برای من که خوبه/ راضی ام. یکم هزینه هاش بالاست ولی در کل بد نیست تو این وضع اقتصادی
محض اطلاع سایت yasdl هم سرورهاش اینوریننقل قول:
1392/5/7
00:36
کسی باhttps va socksمشکلی نداره
دوستان این لینک تسته لینکای وی ای پی تاینی مویزه، برای من سرعت به 20 نمیرسه میشه شما هم تست کنید؟؟:n16:
ماله من خو به 10 هم نمیرسه:n22:نقل قول:
:n27::n28:
تازه این از سروره دانلودش نیست این وضعشه، نمیدونم، شاید ملت همه دارن تست میکنن:n09:نقل قول:
بچه ها من از باران مووی دانلود می کنم. از سرور خودشون. نهایت سرعت تعرفه ام رو می ده. سرورشون خوبه و قویه. حتی تو این شب های رمضان هم باز خوبه. دوست داشتین نگاه بندازین بهش. خیلی هم هزینه اش کمه.
زنگ زدم مبین نت یکم خودم تخلیه کنم(:n02:) این جکا رو شنیدم:
من:سرعتم داغونه پیج باز نمیشه
طرف: اونایی که قبل شما وارد شبکه شدن پهنای باند رایگانو گرفتن شما دیر وارد شدین..:n04:
من: جریان این ip های که مربوط به شرکتای مختلفه چیه؟
طرف: هیچی اینا شرکتایین که از مبین نت پیروی می کنن(به خدا این عین جملش بود)
.
.
.
من: چه غلطی کنم الان باز این وضع داغونتون؟
طرف: برید تا اسپید.ایو ،سه اسکرین شات تو سه بازه زمانی...برای گرفتن پرینت اسکرین... :n15:
من: [بی شرف سایت بالا نمیاد] دهن روزه فحش ندادم تو دلم بود:n27:
هیچی دیگه تو حالت خنده و گریه خدافظی کردم
فقط یه موضوع کمی تسکین داد بهم، اخرش خیلی عذر خواهی کرد، چیزی که کمتر تو کشورمون می بینیم...
من همین الان لینک تست رو زدم رو دانلود. سرعت ثابت 290نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان با چند بار ریست مودم ip غیر از 5میگیری؟
یه زمانی من به افروز میتونستم وصل بشم اما الان با ip خود مبین نت باید بسازم....
سلامنقل قول:
من اصلا ریست نمیکنم. خودش میگیره
شاید شهر شما علاوه بر مبین نت اونارو هم میگیره...ولی من هر چی مودم رو ریبوت میکردم باز ای پی 5 میگرفتنقل قول:
نقل قول:
برا من هم که چند بار تو شب تست کردم همین حدوده :n28:
متاسفانه طرح نوروزی دیگه قابل تمدید نیست!
دوستانی که از طرحهای 6 ماهه استفاده میکنند(بجز نوروزی)لطفا نام طرح و سرعت دانلودتون در روز و شب رو هم بگید.:n16:
من ساکن تهران هستم بهم بگید برای دانلود کردن کدامیک از سرویس نامحدود مبین نت تا حالا خوب جواب داده ؟
سرویس 1 مگ و 2 مگ با ضریب اشتراک 1 به 10 یا 1 به 4 مبین نت احتیاج به کارت دانشجویی داره ؟
اصلا دور طرح های 1 به 10 رو خط بکش بزار کنار. افتضاحن.نقل قول:
میمونه طرح های 1 به 4 نامحدود که فقط از ساعت 8 صبح تا 8 شب قابل استفادن و سرعت مناسب و خوبی دارن. (سرعتشون عین طرح های محدوده)
کارت دانشجویی یا نامه از اداره ای چیزی هم میخواد.
سلام
چرا انقدر من کند شدم!
اینم تست ام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم تست میگیرید بزارید، لطفا
توی روز سرعت من هم همین حدود بود، شب مهمه، با این حال من باهاشون تماس گرفتم لینک تستو از سرور اصلی دانلدشون بذارن که واقعی باشه هنوز ج ندادننقل قول:
من نزدیک 4 ماه هست که از این سایت اکانت دارم، سرعت شبشون هم مثل روزه.نقل قول: