الان دارم یک فیلم میگیرم سرویس من اکو 128 هست سرعت بد نیست نوسان داره یکم ولی خوب میانگین که میگیری رو 60 دانلود میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
الان دارم یک فیلم میگیرم سرویس من اکو 128 هست سرعت بد نیست نوسان داره یکم ولی خوب میانگین که میگیری رو 60 دانلود میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوگل برای ما هم بالا نمیاد
دیال آپ!
فارس و ایرنا هم به رحمت ایزدی پیوستند:31:
جریان چیه میگن نمیشه فیلم دانلود کنی
من که دیشب تونستم بالاخره اولین دانلود شبانه با سرعت بالا رو تجربه کردم چقدر حال داد . 800 مگ فیلم با فرمت MKV گرفتم
چرا کلوب دات کام دوباره بسته شده؟
یره این خبر من مثل بمب ترکیده :دی
همون خبر صفحه قبلی که گوگل آبرومندانه چیز شد.
..........................
ویرایش:
همین الان گوگل باز شده. یه افکت خیلی جالب هم روش کشیدن. حالا شاید از قبل هم بوده.
در هر حال گوگل باز شد. دیگه بحث نکنید :دی
برادر نکن این کارا رو ، سایت مهمون زیاد داره ، میان بدلیل نشر اکاذیب و اقدام علیه امن.یت ملی میبرنت آب خنک بخوریا!!نقل قول:
برای من گوگل باز نمیشه ،.،
تهران
آره خیر سرش بازه ولی دو دقیقه طول می کشه سرچ کنه . عجیبه که فارس و ایرنا دو ثانیه ای لود میشن !نقل قول:
سلام دوستان
جیمیل من هم درست شد !
یه چیزی هم به جیمیل اضافه شده : Welcome to Buzz
میدونید این چیه ؟
با تشکر
سرویس جدید از گوگل!!
شبیه به فیس بوک..
واسه من سایت speedtest باز نمیشه
فلش پلیر 10 هم نصب کردم ولی کامل لود نمیشه چرا؟:13:
سلام دوستان
من یک مشکلی پیدا کردم !
اینترنتم توی سایت رپیدشر میره ولی اصلا از سایت رپیدشر دانلود نمیکنه ! بقیه هم همین مشکلو دارن ؟
توی سایت رپیدگو و رپیدباز هم نمیره !
با تشکر
vase man speedtest.net baz nemishe az shiraz
نه . رپیدگو میره . ولی مال من گوگل باز نمیشه دوبارهنقل قول:
فکر کنم اینا سایت ها رو بین همه جیره بندی کردن . مثلا یه تعداد سایت واسه مشهد باز شه و یه تعداد واسه تهران و ... :31:
دوستان انگار مشکل فلش حل شده و فایل های فلش روی سایت ها اجرا میشه من الان 4 تا سایت رو تست کردم درست بود
اما گوگل همچنان هیتلر شده
نقل قول:
جک روزه؟:18:
گوگل کجاش هیتلره پسر خوب؟
کی میگه فلش درست شده ؟؟؟؟؟
اسپید تست دات نت همچنان پیغام movie not loaded میده .
حاجی از امروز صبح من نتونستم گوگل رو باز کنمنقل قول:
اینطور که پیداست گوگل در بعضی شهر ها هیتلره بعضی شهرها نه
دوست عزیز شما منظورت از هیتلره چیه ؟ میشه انگلیسی تایپش کنی . آخه سو تفاهم شده !نقل قول:
منظورم مسدود هستنقل قول:
خدا رو شکر گوگل که ردیف شد ولی فایلهای فلش همچنان تعطیله .
خیلی عجیبه من و osen یک مرکز مخابراتی هستیم
گوگل برای ایشون بالا میاد برای من نمیاد
:13::13::13:
:41: :41: :41:
:13: :13: :13:
:41: :41: :41:
:37:
گوگل هم چنان باز نمیشه...
نه google.نه gmail.نه mp3.نه video.:41:
این فلش لعنتی رو بستن ، نصف این سایتهای خارجی بالا نمی آد . ضمن اینکه جیمیل هم تعطیل شد رفت . من نمی دونم جواب عدم دسترسی به ایمیل های ضروری مردم رو کی می خواد بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با درود
یاهو مسنجر حال امد.
speedtest هم که هنوز غیر فعاله و فلشش بالا نمیاد
قند شکن ها هم حال امده سرعتش
این هم محلی من کجاست؟:10:
اقا سرعت من یهو شد 25 وضعیت تو چطور بید؟:21:
راستی کدوم طرفایی؟:5:
من شنیدم میخوان کلا gmail رو ببندن بعد یه میل ملی بزارن که همه از اون استفاده کنن.نقل قول:
که چی بشه اونوقت ؟ حتما می خوان راحتتر Spy کنن ! به هر حال خیلی چیز زیادی از اینترنت نمونده . ببندنش یه دفعه یه چیز ملی درست کنن بهتره !!نقل قول:
این یکی رو از من نادیده بگیرید فقط برای حل مشکل فلش و جیمیل و ....:27:
محتوای مخفی: اینو میگم
همین جوری میشه... هنوز امکاناتشو ندارن تا یکی دوسال دیگه فقط میشه با این اینترنت سایتای دولتی رو دید حالا بشینو تماشا کن.همه می رن مثل اون زمانی که فیبر نداشتیم د.ی.ش می زارن.نقل قول:
مردشورشونو ببرن با این وضع سرویس دهیشون.مردشور این آزادیشونو ببرن که از صد تا بند و اسیری بدتره.
من برای داشتن پینگ تایم خوب میخوام از پیشگامان بیام سرویس شاتل رو بگیرم پینگ تایم خوب و بدون تایم اوت برام مهمتر دانلوده
دوستان نظرتون در مورد پینگ تایم سرویسای شاتل چیه ؟ تایم اوت زیاد داره ؟
شاتل پینگش مالی نیست یکی دو ماه پیش بهتر بود الان گوگل با 250 300 پینگ میکنه فعلا مثل اینکه پارس آنلاین کولاک کرده نصف سرویساشو گذاشته رو 2 مگ با 230 240 دانلود می کنن یوزراش.نقل قول:
پینگ های پارس آنلاین چطوره ؟
دوستان من یه مشکل عجیب دارم دانلود من از بعضی سایتا شبا 1 به بعد سرعتش 80 ایناس مثل سایت ----------.com ولی خیلی از سایتای دیگه 19-20
کسی میدونه علتشو؟ راهی نیس همه سایتا اینجوری شن؟
سرویس من eco 128 هست صبحها همه سایتا سرعتم 80 هست
[QUOTE=Bs_panzer;4665099]پینگ های پارس آنلاین چطوره ؟[/QUOT
بعید می دونم افتضاح تر از این شاتل باشه
دقیقا برای من همینطوره من فقط از همین جا سرعتم بالاست و نه از لینک های مستقیم دیگهنقل قول:
یادمه یه بار یکی از این پشتیبانی های شاتل گفت اگر لینکتون مشکل نداشته باشه سرعتتون درسته . حالا باید ببینیم مشکل رو چی تعریف می کنن . و باید دید این مشکل چی هست و از کجاست . من هم سرویسم مثل سرویس شماست
بابا یه ایده ای ترفندی چیزی بگین طور خدا ، رپیدگو سرعتش از 15 تکون نمی خوره ، پوسیدم از بی دانلودی آخه ...
راستی برای من gmail و فایلهای فلش به راحتی باز می شن ...