نه. وقتی با وای فای لپتاپ کانکت میشم. ولی با 3-4 تا گوشی که امتحان کردم مشکل دارهنقل قول:
Printable View
نه. وقتی با وای فای لپتاپ کانکت میشم. ولی با 3-4 تا گوشی که امتحان کردم مشکل دارهنقل قول:
چند وقته این مودمو داری ؟ قبلا اینطوری نبود ؟ شاید آداپتورش خراب شده :n01:نقل قول:
دوستان این مشکل وصل نشدن بعضی از گوشی ها به مودم W8901N با آپدیت فریمور حل میشه؟
1 سالی میشه دارم. نه اینطوری نبود. از کجا مطمئن بشم که مشکل از آداپتوره؟ ( ولی فقط با گوشی ها اینطوره ها )نقل قول:
پس به احتمال زیاد از همون آداپتوره ! یدونه آکشو بخر ! اگه کلمپ-متر داشتی میشد شدت جریانشو تست کرد:n01: طبیعیه چون توان خروجی وایرلس گوشی خیلی کمتر از لپ تاپهنقل قول:
فقط بگم مودم خاموش روشن نمیشه. فقط وای فای قطع و وصل میشهنقل قول:
اتفاقا همین مورد باعث میشه اکثرمون به آداپتور مودم شک نکنیم درحالی که ضعیف شده:n10:نقل قول:
سلام
کسی میدونه راهنمایی کنه .. قطعا مشکل خیلی ها هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک نفر کمک کند
مودم tplink TD-8960N رو تازه راه اندازی میخوام بکنم به آدرس 192.168.1.1 رفتم که نوشته های زیر اومده حتی آپیدیت و سافتور جدید رو از خوده سایته TPLINK گرفتم ولی قبول نمیکنه و داخل تنظیمات مودم نمیره و نوشته های زیر میاد
Update Software
Step 1: Obtain an updated software image file from your ISP.
Step 2: Enter the path to the image file location in the box below or click the "Browse" button to locate the image file.
Step 3: Click the "Update Software" button once to upload the new image file.
NOTE: The update process takes about 2 minutes to complete, and your DSL Router will reboot.
Software File Name:
سلام مودم adsl شاتل تک چجور مودمی هست خوب هست؟!
سلام.
من مودم TD-8811 دارم،یه چند روزی میشه اگه از اینترنت 20-30 دقیقه استفاده نکنی(فقط لپ تاپ روشن باشه و هیچ صفحه مرورگری باز یا دانلود نکنی ) اینترنت قطع میشه.
چراغ اینترنت روشنه ولی هیچ صفحه ای باز نمیشه.مشکل از مودمه یا ISP ؟با چند تا دستگاه دیگه هم چک کردن بازم اینترنت وصل نمیشه.
باید مودم خاموش و روشن بشه تا وصل بشه.
خواستم فریمور دستگاه رو آپدیت کنم ولی تو سایتش نبود،ورژن 2.3 .
کسی داره فایل آپدیتش رو؟
مودم رو ریست کنم و دوباره کانفیگ کنم درست میشه؟
ممنون.
سلامنقل قول:
اول ریست کنید اگر درست نشد بعد فریمور را آپدیت کنید
مدل
------------------------------------------------------------------------
دوستان این مشکل وصل نشدن بعضی از گوشی ها به وای فای مودم W8901N با آپدیت فریمور حل میشه؟
8901 این مشکل را داره یا شامل بقیه مدلهای مودم های تی پی لینک میشه این مشکلات؟!
اگه با تغییر چنل حل نشد چاره ای جز آپدیت فیرمور نمیمونه :n27:نقل قول:
سلام دوستان تازه adsl گرفتم و اینم بگم فردا وصل میشه.:n16:
اما تو حالت عادی اگه Adsl نباشه یا قطع باشه باید چراغ چشمک بزنه و اگه وصل باشه هم که چراغ ثابت روشن میمونه.
الان مودم من چراغش"ADSL" روشن نمیشه.یعنی کلا خاموشه مودم روشن یا خاموش باشه فرقی نداره(الان فقط یه کره زمین خاموشه که اینترنت ندارم--و یکی هم aDSL که الان باید چشمک بزنه)
دلیلش چی میتونه باشه؟
مدل مودم===TP-LINK......TD-W8901N هستش.
لطفا کمک کنید
بازم همونطوریه :| ریست سخت افزاری نمیشد :|نقل قول:
از داخل مودم ریست کارخانه ای زدم :دی
با سیستم چک میکنم این خطا رو میده.(با یه لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم همینطوریه)
برای آپدیت فریمور باید حتما همین ورژن2.3 باشه؟ نمیشه با ورژن 6 آپدیت کنم؟:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که میدونم اگه خطت وصل نباشه و قطع باشه چراغ ADSL باید خاموش باشه.نقل قول:
اما تو حالت عادی اگه Adsl نباشه یا قطع باشه باید چراغ چشمک بزنه و اگه وصل باشه هم که چراغ ثابت روشن میمونه.
سلامنقل قول:
توی بعضی مودم ها چراغ لینک به صورت دیفالت وقتی خط رانژه نباشه چشمک زن هست مثل مودم های دیلینک
توی بعضی مودمها چراغ لینک به صورت دیفالت وقتی خط رانژه نباشه خاموش هست مثل مودم های تی پی لینک
من هنوز منتظر جوابتون هستم
سوال من اینقدر سخته دوستان کمک کنید چند مدلی پیشنهاد میشهنقل قول:
سلام
من مودمم دیلینکه
چطوری می تونم براش آنتن بخرم؟
آنتنش ضعیف شده خیلی
سلام
من مودمم دیلینکه
چطوری می تونم براش آنتن بخرم؟
آنتنش ضعیف شده خیلی
چیز دیگه ای نمیخوای احتمالا ؟:n08:نقل قول:
مدل مودمت ؟نقل قول:
بنظر شما خنده داره متاسفم براتوننقل قول:
خوب یک مدل مودم ایسوس داره دانلود مستر هست و خودکار بدون سیستم دانلود میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم شاید دوستان استفاده کردن یا مدل دیگری که امکانات بیشتری داره معرفی کنن
بجای خنده کردن و مسخره دیگران کمک کنید تاهم به تجربه خودتان اضافه بشه و هم اطلاعات خودتان رو بین دیگران به اشتراک بزارید
من مودمم ریست نمیشه:|
از 10 ثانیه تا 120 ثانیه هم نگه داشتم بازم ریست نمیشه.
مشکلش چی می تونه باشه؟
از داخل پنل مودم هم میشه ریست کرد؟یه جا نوشته Restore DSL router settings to the factory defaults.
این رو بزنم همون کار رو می کنه؟فرقی نداره؟
سلام نه هیچ فرقی نداره از داخل پنل ریستش کن بهتره چون اون دکمه سخت افزاری به مرور به مودم اسیب میرسونه و در موقع لزوم ازش استفاده میشهنقل قول:
سلام مودمم تی پی لینکه ISP مخابراته مشکلم اینکه زمانی که حجم تموم میشه مودم هنگ میکنه ریست هم نمیشه وایرلسش هم قفل میکنه توکنترل پنلش هم نمیره ولی وقتی که حجم میخرم و مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه؟؟!!!
ازاساتیدکسی تاحالا هم چیزی دیده ؟؟!!
اجتماع اون دو موردی که خواستین در یک مودم خنده-دار بودنقل قول:
آری میدانم دانلود ماستر دارد :n01: اگه امکانات بیشتر میخوای باید بری سراغ فیرمورهای wrt که روی هر روتری نصب نمیشه ! ضمنا توی فرومهای فارسی دنبال این چیزا نباش چون مال این حرفا نیستن اصلا:n21:
2640u dsl:n12:نقل قول:
چند ساله خریدیش ؟ مطمئنی آداپتورش ضعیف نشده ؟:n06:نقل قول:
3 4 سالی میشه
از کجا باید مطمئن شد ؟
آنتنش ضعیف شده هااااااااااااااا////:n03:
استفاده از آداپتور مشابه راحت-ترین راه برای مطمئن شدنه ! فکر نمیکنم گرون باشه :n06:نقل قول:
من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم لطفا کسی راهنمایی کنه!!!
خب انتظار داری چی بگیم درحالی که مدلشو نگفتی :n27: اصلا چه اصراریه مودمی رو بخری که پر فروش نیست در ایران و بعیده گارانتی و پشتیبانی درست و حسابی هم داشته باشهنقل قول:
نه چون یکی از دوستام خریده و ازش راضیه میخواستم بدونم مارک شاتل تک برند خوبی هست یا اینکه این برند فیکه!!! چون شاتل تک هیچ سایتی رسمی تو اینترنت نداره!!!
لطفا به سوالم جواب بدهید من منتظرم!!!
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم مدل مد نظرتون هست ؟:n01:نقل قول:
منظورم مارک شاتل تک هست چون از چند جا سوال کردم گفتند مارک معتبری نیست و تقلبی هست چون میگفتند شرکتش سایتی تو اینترنت نداره؟!نظر شما در این باره چیه؟!
من همچنان منتظر جوابتان هستم
نقل قول:نمیفهمم منظور از تقلبی چیه واقعا :n13:درحالی که مودمهای معروف مثل تی پی اونقدر مرجوعی دارن :n01:نقل قول:
به نظر من مارک و برند چندان اهمیت نداره به شرطی که قیمت مارکهای غیر معروف و بی پدر و مادر :n02:در مدلهای مشابه به اندازه قابل توجهی پایینتر باشه ! بعنوان مثال این مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات خیلی خوبی داره و اگه قیمتش هم مناسب باشه گزینه خوبیه واسه خرید
نه منظورم اینکه شرکت شاتل تک سایت خارجی نداره مثلا شرکت tp-link سایت خارجی داره و شرکت معروفیه؟!به نظر شما چقدر میشه به کیفیت دستگاههای شاتل تک اطمینان داشت!!شما تجربه ای از کیفیتش دارین یا نه؟!
نه متاسفانه تجربه کار با مودمهای شاتل تک رو نداشتم ! حالا شما قیمت چندتا از مدلهاشو بدست بیار تا بشه نظر داد که ارزش ریسک کردن داره یا نه :n18:نقل قول: