اخه تایم رایگان لام چطور از حجمم کم میشه مطمئنی؟یعمی امشبو پس دانلود نذارم؟!
Printable View
اخه تایم رایگان لام چطور از حجمم کم میشه مطمئنی؟یعمی امشبو پس دانلود نذارم؟!
داداش مطمئنی؟اخه الان تایم رایگان فکر نکنم کم بشه؟پس یعنی میگی امشب دانلود نذارم؟!
داداش مطمئنی؟اخه الان تایم رایگان فکر نکنم کم بشه؟پس یعنی میگی امشب دانلود نذارم؟!نقل قول:
eeeنقل قول:
تایم رایگان شروع شده !!! :دی
من تازه از سر کار اومدم حواسم به ساعت نبود :دی
دانلود کن داداش :دی
مسیر پارس آنلاین رو از هندوستان برگردوندن به مسیر عمان و در نتیجه دوباره پینگ شد 170 با تایم اوت خیلی کم :n12:
محتوای مخفی: پینگ های عالی :دی
ای بابا! این جشواره مدارسو که رو 2مگ بستن که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . شبا هم به زور میشه 1.5 گیگ دانلود کرد باهاش:n28:. با قبلی 4 گیگ شبا دانلود داشتم:n03::37:
کم کم باید به فکر جمع آوری از مخابرات باشید :دینقل قول:
128 نامحدود پارس من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی داداش؟نقل قول:
یعنی شبانه سرعت دانلود از سرورهای ایرانی رو چند میده؟
آخه بچه ها میگفتن که 215 تا تقریبا میده فول کانکشن
الان یعنی کمتر از این میده سرعت دانلود رو؟
چون من میخواستم برا اون یکی خطم بگیرم اینو
جشنواره مدارس تایم غیر رایگان یک ماه پیش گرفتم شاید جدیدهارو 2 مگ میبندن شبا هم 4.5 گیگ دان می کنم بازم از پشتیبانی بپرس...:n12:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کی گرفتی؟نقل قول:
شاید تمدیدهای جدیدو ایتطوری کردن
برا من مثل همیشه هس
سرویس یک ساله من اخراشه
الان نگاه کردم تعرفه ها را چقدر غم انگیز شده :n03:
سرویسی که من گرفتم 136 با هزینه راه اندازی، الان بیشتر از 2 برابر گرونتر شده
الان نیاز به یه سرویس 3 ماهه دارم
به خاطر اینکه معمولا عید تا 20 فروردین پیشنهادهای ویژه ای لیست خواهد شد
میخوام تا اون موقع استفاده کنمو بعدش سرویس جدید بگیرم
این بار میخوام دانلود شبانه هم داشته باشم
کدومو بگیرم ؟
برا دانلود همون مخابرات خوبه !!! رانژ نداره هر شب هم 4.5 گیگ :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوسان پینگ من خیلی خیلی کم شده !!!!
بعد چند بار خاموش روشن کردن مودم(فک کنم به آی پیم مربوط بشه)، انگاری وضعیت شبانم بهتر شد از ساعت 1 تا 9 حدودا 4.8 گیگ دانلود داشتم:n01:. ولی روزا باز همون دو مگه:نقل قول:
حتما دان استریم شما 2 مگ بسته شده برای همیننقل قول:
ویرایش :
اوووف عجب چیزی شده این پارس !!!! از امروز صبح اینجوری شده :n12::n12::n12:
تایم اوت عملا صفر
Ping statistics for 4.2.2.3:
Packets: Sent = 1790, Received = 1786, Lost = 4 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 168ms, Maximum = 334ms, Average = 188ms
نه رو چهار مگ بسته شده ولی نامردا محدودش کردن. شبانه رو محدودترش نکنن همینم کافیه برام!نقل قول:
نقل قول:داداش چجوری نگاه می کونین به این پینگ؟؟ من یکمی ناشی می باشمنقل قول:
از اسپید تست می دونم چجوری باید نگاه کر ولی این آخری که شما نوشتی نوشته هست نمیدونم چجوری باید نگاه کنم
ممنون می شم بگیم
و به مسیر رو چجوری می فهمین از کجاست؟
دوستان خیلی ببخشید
تو ران ویندوز بنویس cmdنقل قول:
بعد بزن ping google.com (مثلا)
بعد یه سری اعداد میاره که تو اون قسمت بعد تایم پینگ شمارو مینویسه که هر چقدر کم باشه بهتره
برای فهمیدن مسیر هم تو cmd بنویس : tracert google.com
امروز اکانتینگ مخابرات قاطی کرده بود رفته بود رو اکانت یه نفر دیگه 1.5 گیگ دانلود کردم بعدش درست شد البته از شارژ طرف هم کم نمی کرد :n09:
حالا هم اصلا منو نمیشناسه مثل وقتی که با چیز شکن میری سایت همارا
خیلی ممنون
قبلا شک داشتم ولی دیگه مطمئن شدم که دوباره لیمیت کردن
از 217 به 200
علت اینکه تو بازه اول سرعت زیاده چون از 1:15 لیمیت کردن
همه دانلودام هم از سرور سافت98 بود
داداش میشه بیشتر راهنمایی کنی من همون ها یی رو که گفتی کپی پیست میکنم چند تا عدد مینویسه !!!نقل قول:
ببین اون اعدادی که جلوی time مینویسه پینگته و هر چه قدر کمتر باشه بهتره بر خلاف سرعت اینترنتنقل قول:
این پینگ رو میدونم ولی راجع به تایم اوت و اینکه مسیرها رو از کجا میفهمن مثلا از هنده یا عمان ؟؟؟
بزن tracert 4.2.2.4 و صبر کن تا کامل انجام بشه یه همچین چیزی خواهد شد:نقل قول:
اون خط ها که پینگ در اونبیشتر شده آی پی هاشون رو کپی کن ( مثلا اینجا از خط 12 پینگ بیشتر شده آی پی هم اون اعدادیه که سمت چپه 82.178.159.61) و برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت ip address
وارد کن . اون سایت بهت میگه آی پی ماله چه کشوریه.معمولا اولین آی پی که پینگش بالا تر از قبلیهاشه ماله کشوریه که اینترنت از اون میگذره
توی عکس بالا مسیر عمانه
شرمنده یکم پیچیده توضیح دادم:n02: اگر خواستی یه عکس از tracert خودت بزار تا مسیرتو بگم
خیلی ممنون دوستان بهترین نرم افزار کنترل ترافیک و گزارشگیری کدومه ؟
du meter & networxنقل قول:
الان نگا کردم به حجمم
فکر کنم یه گیگ از حسابم کم شده!!
تو گزارش اتصال 300 مگ واسه دانلود رایگان دیشبم ازم کسر کرده!!!
پارس مسیرش عوض شده رفته روی آذربایجان !!! پینگ داخلی 30 و خارجی 130 !!! ولی بی نهایت سرعت کمی داره (زیر 5 کیلوبایت ) جون میده تا باز کنه !!! همین صفحهرو کلی منتظر موندم تا باز کرد :دینقل قول:
محتوای مخفی: پینگ + مسیر
درست شد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت دانلود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه اینترنت 256 نا محدود مخابرات در شهرهای مختلف با هم فرق میکنه در بعضی از شهر ها یک ماهه 17 تومنه ولی تو شهر ما یک ماهه 37 تومنه سرعت دانلود اینا چه فرقی با هم داره؟واینکه مخابرات هم مثل سایر شرکتها محدودیت دانلود ماهانه برای سرویسهای نا محدود داره یا نه؟
مخابرات هر شهر یه جوره !!! صاحب نداره :دینقل قول:
مال ما سرعت 256 بین 60-90 هستش سرعت !!! و محدودیت دانلود نداره
نظر دوستان درمورد صبا نت چیه؟
گزینه خوبیه !!! کدوم سرویس رو مد نظرته؟نقل قول:
نا محدود هاش رو میگم
اگه دانلود رو بیخیال بشی خوبه !!! ولی ارزش نداره 27 تومن برای 10 گیگ پول بدی!!! محدود بخر حداقل از شبانشم استفاده کن :دینقل قول:
می خواستم از دوستان بپرسم واسه دانلود شبانه و هزینه حداکثر ماهانه 20 تومن کدوم شرکت و کدوم سرویسش خویه(الان خودم توربو ماهانه 4 گیگ همارا دارم که شبا با 120 دانلود می کنم) و یکی هم اینکه محدودیت دانلود شبانه نداشته باشه چون زیاد دانلود می کنم
برا شبانه فعلا شرکت خوب سراغ ندارم !!! :دینقل قول:
پارس هم ریسک داره رفتنش :دی مخابرات همون سرویس جشنواره بهتره !!! قیمت کم و دانلود 4.5 گیگ برا هر شب !!! وگرنه با هزینه بیشتر VIP مکس نت رو توصیه میکنم
ممنون عزیز بابت پاسختون پس به نظر شما این سرویس یمونم عوضش نکنم؟راستی صبانت و بلوط دانلود شبانشون چطوره(از همارا بهتر هستن؟ الان من با همارا شبی 2 گیگ دانلود می کنم)
گفتم که بهترین شرایط برای شما تعویض سرویستون به سرویس جشنواره هستش !!! که شبانه دانلود 4.5 گیگ رو میده با حداقل هزینه یعنی 9 تومن برا سه ماه با 2 گیگنقل قول:
اکثر دوستان تو این تاپیک مخابرات بودن ، برا همین زیاد از وضعیت دیگه شرکتها خبر نداریم !!! با ر...ن مخابرات کم کم بچه ها دارن شرکتهای دیگه رو تست میکنن بلوط که میگن برا وبگردی تک کانکشن خیلی ضعیفی داره و دانلود رو جدیدا محدود کرده ولی صبا رو نمیدونم
عزیز شرمنده مزاحمتون میشم منظور از سرویس جشنواره همان سرویس ویژه اغاز سال تحصیلی هستش؟و اگه انلاین تمدید کنم همون 2 مگ رو می بندن یا باید برم شرکت؟و با این حساب اگه 10 گیگ هم حجم بخرم با حجم سرویسی که الان دارم(12 گیگ) یکی میشه و با دانلود شبانه 2 برابر!!! و یکی هم اینکه سرعت شبانش که زیاد افت نداره؟من الان با این سرویس در کمترین حالت با 100 دانلود می کنم
بله همونهنقل قول:
آنلاین تمدید کنی کفایت میکنه
سرعت شبانش هم 200 هست