شرکتهای دیگه رو نمیدونم اما اسیاتک اگر ماهی 50 هزار خرج کنی میتونی با سرویس 2 مگ شبی 3 گیگ دانلود کنی.نقل قول:
Printable View
شرکتهای دیگه رو نمیدونم اما اسیاتک اگر ماهی 50 هزار خرج کنی میتونی با سرویس 2 مگ شبی 3 گیگ دانلود کنی.نقل قول:
آسیاتک در پلان های محدود حجمیش در ترافیک شبانه رایگان از ساعت 1 تا 8 صبح سرعت دانلود از سرورهای ایرانیش که در خود آسیاتک میزبانی میشوند چند است؟
ساعتهای رایگاننقل قول:
512 ماهانه 35 هزار از سرور های خودش هم از ساعت 1 تا 8 60 کیلو بایت
1 مگ 46 هزار از سرورهای خودش هم از ساعت 1 تا 8 حدودا 80 الی 90 کیلو بایت
نتیجه اینکه با توجه به محدودیتی که گذاشتن هیچ فرقی بین سرور داخلی آسیاتک و خارجی ندارد جز پینگ خوبی که دارد.
اما در ساعتهای غیر رایگان و دانلود حجمی از 550 الی 750 دانلود از سرورهای خودشو داره .
در نامحدودش چطور؟
تبادل حداقل 20 گیگ یعنی چی؟
سپاس
آقا یکی سرعت دانلودش از سایت میهن دانلود را به همراه سرعت اتصالش را پست کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
512 - 10 گیگ
دوست عزیز 2 مگ چطوره؟نقل قول:
نامحدود که بدتر هست فرضا شما 512 میگیرید و هر روز 300 مگ دانلود میکنید با سرعت 60 کیلو بایت و بعد از 300 مگ سرعتتون میشه 10 کیلو بایت اصلا نمیشه طرفش رفت. تبادل یعنی وقتی 20 گیگ استفاده شد نت شما قطع میشه و باید سرویس چدید مجددا بخرید.نقل قول:
1 تا 8 در ساعات ترافیک رایگان چطور؟نقل قول:
نقل قول:
البته اون عکس که شما گذاشتین دانلود حجمی هست نه در ساعت رایگان خب مسلما وقتی گیگی 5400 تومن پول بدی این و بخوای دانلود کنی باید هم سرعتش خوب باشه.
سرویس دو مگ 10 گیگ در ماه و 1 تا 8 رایگان هم سرعتش دانلودش بین 90 تا 110 هست . در حقیقت هر پلان سرویس میره بالاتر فقط حدود 30 کیلو بایت به سرعت رایگان اضافه میشه نه اینکه دو مگ واقعی باشه !!!!
دقت کردین وقتی حقیقت رو میگی نماینده های اسیاتک نشکر رو نمیزنن ولی وقتی یکی میاد یه تصویر میذاره توضیح هم نمیده چون وسوسه انگیزه سرعت دانلود گیگی سریع زیرش تشکر داره
عجب آدمایی هستین خدایی..... :n08:
120 .......نقل قول:
شبانه چیز جالبی نداره اسیاتک! برای 512 واقعی رو میده بعد نمیدونم یهو سرعت که میره بالاچطور میشه از سرعت واقعی هم خبری نیست! (برات تست میذارم)نقل قول:
در ضمن برای سایتهای دیگه عمرا این سرعتو نمیده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت متما هم چک کردم بالای 3.5 نمیره!
ههههههههه:n08: دقیقاااااا!نقل قول:
من این ماه تویه رودرواسی یه بنده خدایی اسیاتک گرفتم ماه دیگه از این خبرا نیست! :n23:
ی 60 ناقابل میدادن اونم رفت البته فرقی نداره همون 60 هم مگه به چه دردی میخوره ......
واقعا آدم تو این پی سی ورلد پست نده بهتره جز خستگی و سر کله زدن چیزی نمیمونه واس آدم.نقل قول:
1. همون قیمتی که گفتم بود و الان 256 مگ نیست و آفر 512 20 تومن موجوده همچنان هم پهنای باند نامحدوده پس این حرفم درست (صحبت سر سرعت و 12 گیگ و ... ربطی به سرور مجازی نداشت)
2. قسمت دوم هیچ ربطی به سرور مجازی نداره برگرد پست های قبلیم رو بخون آفرین اون حجم مال چیز پی ان داخلی هست پس این حرفم درست (تو پی تی دارن میفروشن ماهی 5 تومن پهنای باند نامحدود) من باب سرعت دریافت و حجم دریافت و ... پست های زیر :
آهان راستی 12 گیگ بود هان ؟ :n02: 24 گیگ هم میشه اینم لینک :
این لینک بالا رو یه بار دیگه نیگا کن هی نیای بگی از کجا میدونی 12 گیگ دان میکنن و از کجا مطمئنی و ...
3. خوب اینو که گفته بودم اطلاع ندارم چون بحث من با نفر قبلی شما چیز پی ان بود نه سرور مجازی ! شوما اومدی هی گفتی سرور مجازی و ... پس این حرفم هم درست
4. بدیهی است
5. تکراری
6. پست منظورشونه البته
7. فعلا که هست
8. پ چرا این همه حرف زدی ؟ آهان پس این گزینه در مورد من صادق نبوده :n08:
دوستان اینترانت 512 سرعت دانلودش روی 64 محدود شده یا سرعت رو مثل سرویس های اینترنت باز میگزارن ؟
نقل قول:
اولا شاتل شبی 100 گیگ دانلود کنن چه ربطی به اسیاتک داره!!!!
شما اومدی گفتی سرور مجازی داخلی بگیرید با قیمت 15 تومن و پهنای باند نامحدود و اینکارو کنید منم گفتم سرور مجازی با قیمت و این شرایط موجود نیست که بشه با اینترانت(اینترنت ملی) اسیاتک رو با سرور مجازی داخلی 15 تومنی و یا چیز پی ان داخلی و پهنای باند نامحدود با اون شرایطی که شما فرمودین....
حتی برای اثباتش لینک خرید خواستم که به شخصه تست کنم نتیجه رو بگم که شما بازم متوسل شدید به سرچ گوگل !!!!
شما نه تست کردی نه اطلاع داری واقعا درسته فقط میای تاپیک میدی دیگه وقتی میگم شما میدونی واقعیت داره؟؟ یا واقعا این قیمت هست؟؟ شما میگی برو سرچ کن گوگل !!!
بعضیا فقط دوست دارن برن یه عنوان فروش ببینن یه سرچ گوگل و یا یه تاپیک و هر جا رسیدن حرف بزنن بدون اینکه تست کرده باشن
ایشون گفته اینترانت (شبکه ملی)نقل قول:
یکی از دوستان میگفت تا 200 میره 512ش، ولی به سخن کار نیاید!
در کل به چه دردی میخوره وقتی حتی اینترانتش هم با این که اسمش نامحدوده اخرش محدود میشه؟!؟!
پس من توجه نشده بودم ببخشیدنقل قول:
(512) - شبکه ملي اطلاعات 512 كيلو بيت ( اينترانت ) نامحدود با امکان تبادل حداقل 40 گيگ مبلغ نهايي فاکتور: 288055 ريال
40 گیگ حدودا 30 تومن حالا فرض کن روزی 1 گیگ هم دانلود کنی میشه 30 گیگ
یه جور دیگه حساب کنیم با 512 وقتی از ساعت 1 شب تا 8 صبح 1.3 گیگ دانلود میشه کرد پس در نتیجه حتی اگر سرعت 60 هم داشته باشه و بذاری دانلود میشه 40 گیگ رو دانلود کرد.
به نظر من اگه سرعتش بالا باشه خوبه ولی اگه روی 60 باشه که بخوای سیستم رو روشن بذاری برای دانلود با اینترانت ملی هیچ ارزشی نداره...
چه حوصله ای دارم من :n02:نقل قول:
1. چهار روزه هی پست میزنی 12 گیگ 12 گیگ می کنی ، 12 گیگ رو برا آسیاتک من گفته بودم ؟!!!!! که حالا میای میگی چه ربطی به آسیاتک داره ؟! حالا که لینک دادم رفتی دیدی صحت داره ربطش دادی به آسیاتک ؟ کدوم پست من گفتم 12 گیگ مال آسیاتکه ؟ کدوم پست گفتم بری چیز پی ان داخلی بگیری شبی 12 گیگ با آسیاتک میگیری ؟ کدوم پست راجع به سرعت آسیاتک با چیز پی ان یا سرور مجازی حرفی زدم ؟ (اگه غیر از اینه نوشتمو نقل قول کن)
2. من اومدم گفتم سرور مجازی بگیر ؟ من که تمام حرفم از چیز پی ان داخلی بود که ! اومدی گفتی نمیدونم اون دوستمون چی منظورشه ولی اگه منظورش سرور مجازیه ... (برگرد نوشته هات رو ببین) اگه جایی من گفتم سرور مجازی بگیر نقل قول کن!
3. چیز پی ان با شرایطی که فرمودم برای شاتل جواب میده ، در مورد آسیاتک هم شخصی پرسیده بود چرا سرویسای اینترانت آسیاتک گرونه که گفتم برا اینه که نری چیز پی ان داخلی بگیری و به اینترنت وصل شی با هزینه پایین (غیر از اینه نقل قول کن !)
4. به دو دلیل : 4.1 اینجا نمیتونی لینک فروشنده بدی 4.2 چون من فروشنده نیستم دوست ندارم برای کسی هم تبلیغ کنم
5. خوب میبینم که یحث 12 گیگ رو تموم کردی حالا رسیدی به سرور مجازی ! به جز تفاوت قیمت 15 به 20 چه مورد اشتباهی در پست های قبلی من هست ؟! (نقل قول کن !)
6. شوما الان در این مورد اجازه اظهار نظر نداری فعلا 5 مورد بالا رو با موارد نقل قول پست های من نقض کن !
جهت اطلاع دوستان که نمیدونن قضیه چیه ، قضیه اینست که سالها پیش دوستی پرسید :
و من در جواب گفتم :نقل قول:
و ایشان هم پریدن وسط و با کمال بی اطلاعی از وجود چیز پی ان داخلی با پهنای باند نامحدود و سرعت مناسب دریافت از سرور خارجی ، گفتن :نقل قول:
ونقل قول:
و ادامه ماجرا ...نقل قول:
عجب داستانیه.......... همینطور 20 تومنی هم گیر نمیاد باز با اون شرایط ....شما 50 تومن بدی هم سرور مجازی داخلی باپهنای باند نامحدودی که بشه باهاش شبی 12 گیگ دانلود کرد باز گیرت نمیاد که حتی با اینترانت شاتل بشه دانلود کرد... اسیاتک هم به کنار !!!نقل قول:
خوبه حداقل یه کم دو دوتا چهارتا میکردی ببینی حداقل با 15 یا حالا الان همون 20 تومن گیر میاد یه تاپیک میدادی
در ضمن مطمئن باش نبود که شما لینک ندادی وگرنه خریدار هست شما مطمئن باش تبلیغ نمیشه.
بحثو ادامه ندیم چون هم شما یه چیزی تو هوا پروندی هم من فهمیدم و سریع از روش نگذشتم....
با سلام.
دوستان من خودم 10 گیگ 512 گرفتم و راحت تموم میشه در حالی که دانلود هم ندارم و شب میزارم ضمنا اصلا سمت نامحدود برنزی نروید مثلا 512 برنزی سرعت روی 20 هست اگر بیشتر از 200 مگ دانلود کنی در روز سرعت به 20 میره و پینگ این سرویس هم بدتره. خواستم بپرسم سرویس نامحدود طلایی سرعت چقدر میده دقیقا مثلا 256 طلایی ؟
256 Kنقل قول:
هدیه سرعت بالا 1.5 M
حجم هدیه سرعت بالا در هر ماه بر حسب GB 18
حجم هدیه سرعت بالا در هر روز بر حسب 614
بعد از اتمام هدیه K 256
:n02:نقل قول:
اصلا پست های منو میفهمی ؟! سواله برام !
میگم اون شاتل چه ربطی به سرور مجازی داره ؟ شاتل اصلا اینترانت داره ؟ چی میگی ؟ الان اون پست من رو که نقل قول کردی نصف دیگش کو ؟! برای دانلود شبی 12 گیگ چه نیازی به سرور مجازی هست ؟ من گفتم سرور مجازی بگیر برای دانلود شبانه 12 گیگ ؟ الان از نقل قول زیر اینو میفهمی ؟ الان معلوم نیست که من کلا دارم راجع به چیز پی ان داخلی صحبت می کنم ؟ آیا در نقل قول زیر گفتم وی پی اس 15 تومنی برای دانلود شبانه خوبه ؟
اینجا همونطور که میبینی بحث سر چیز پی ان هست و وی پی اس چیزیه که شوما آوردی وسط همین روش هم منظور چیز پی انه که در تمام پست های قبل و پست فوق هم مشخصه! در پست فوق هم 1 و 2 از هم جدائه ! 1 برای اینه که ببینی وی پی اس ارزون ایرانی هم هست نه برای دانلود از اینترنت کی آخه وی پی اس میگیره برای دانلود از نت ؟! دو برای اینه که ببینی چیز پی ان داخلی هم هست آن هم برای دانلود از اینترنت موقعی که شما اینترانت داری یا اینترنتی داری که سرعت داخلیش خوبه ولی خارجیش نه !نقل قول:
من تو پست های قبلیم هم گفتم "پی تی" احتمالا این رو هم نگرفتی مثل بقیه. پی تی به پرشین تولز میگن! و چون الان باز میخوای بیای بگی 15 تومن و 20 تومن و ... حوصله همه رو سر ببری لینک چیز پی ان داخلی با هدف افزایش سرعت دانلود از سرور خارجی با پهنای باند نامحدود رو برات پ.خ کردم تا مشکل این خط بولد شده حل بشه برات !
بابا زرنگ اومدی مچ منو بگیری ولی کلا زدی جاده خاکی :n02:نقل قول:
حالا قشنگ برو اون لینک رو بخون
من نزدیک به 9 ماهه که از اینجا سرویس میگیرم اما 3 ماه اخیر خیلی بد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرويس فعلي: اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان)
اول اینکه قبلاً 1 تا 9 رایگان بود الان یه ساعتش رو خوردن :|
دوم اینکه اولین بار که همین سرویس رو گرفتمشبانه سرعت 440 میداد تا ساعت 9 چیزی حدود 11 الی 13 گیگ میشد دانلود رایگان برداشت
اما بعد از دوماه سرعت افت کرد به 125 (البته شبانه رایگان رو عرض میکنم) فکر کنم کلاً منو محدود کردن :| به خاطر دانلود زیاد
الان با این هزینه نزدیک به 3 گیگ میشه دانلود برداشت به نظرتون بهتر نیست برم از شرکت های دیگر سرویس بگیرم ؟
آسیاتک محدودیت فردی اعمال نمیکنه کلا همه رو با هم محدود میکنه :-) از سال ۸۵ که اومدم آسیاتک تا الان جز بدتر شدن چیزی ازش ندیدم. نمیدونم چند نفر اینجا اون سرویس ۶۴ ده تومنی آسیاتک رو یادشونه ولی اون سرویس ۷ سال پیش شرف داشت به این کیمیای الان ! البته بقیشونم همین روند رو طی کردن.نقل قول:
الان شبانه کیمیا ۱ مگ شده و فعلا مثل اینکه نون تو دیتا سنتره واسه همین کلا آسیاتک دیگه زیاد به فکر سرویس اینترنت و یوزرای قدیمی نیست.
من مخابراتم دارم کنار آسیاتک برای دانلود از اون استفاده میکنم بدک نیست. ۴۳ تومن بدی روزانه ۲۴ ساعت ۸ الی ۹ گیگ دان میکنه ولی شبا ملی میشه !
های وب هم اولش خوب بود همین چندتا از بچه های همین تاپیک رفتن طرفش ولی خوب الان بخوای بری ته دیگشم بهت نمیرسه شبانه سرعتش محدود شده زمانشم کم.
پیشنهاد میکنم یه شرکتی بری که دیتاسنتر نداشته باشه که حالا به فکر پهنای باند دیتاسنترش باشه و از یوزر اینترنت بزنه.
آقا ممنون ، دکمه ی تشکر رو پیدا نمیکنم بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این رو هم برای ما محدود کردن احتمالاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی مخابرات برای دانلود بهتره ؟ خه عضو جدید قبول نمیکنه فعلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اسم چندتا از شرکت ها رو بگین که دیتاسنتر نداشته باشن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های وب دانلود رایگانش دیر شروع میشه زود هم تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاینی ها اکثراً راضی هستند از سرویسشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر شما در این مورد چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شبانه 3 گیگ دان میده به چسب به همین ، ولی اگه کمتر شد از جای دیگه سرویس بگیرنقل قول:
پارس آنلاین تنها شرکتیه که هم دیتاسنتر داره هم سرعتاش بد نیست ولیکن اگه یک شب دیتاسنترش flood بشه سرعت شبانه ها هم به شدت تحت تاثیر قرار میگیرن واسه همینه بعضی شبا مشترکانش سرعت خوبی ندارن ولی اکثر اوقات خوبه.نقل قول:
مخابرات عضو جدید نمی پذیره ؟ روزی 3 بار به هر چی تلفن داریم زنگ میزنن میگن امکان دریافت ای دی اس ال مخابرات برای شما وجود دارد و ... حتما تو مرکز شما داوطلبش زیاده دارن ناز میکنن ! ولی اگه نامحدود میخوای فعلا فن آوا هم شنیدم نامحدوداش کپی مخابرات هستن یک سر به تاپیکشون بزن ببین چطوره.
الان های وب ، صبانت و داتک دیتاسنتر عمومی ندارن. هر 3 این شرکت ها وضعیت اینترنت پایداری دارن ولی لزوما شبانه خوبی ندارن نمونش های وب که البته به خاطر حجوم کاربرا مجبور شد شبانش رو خراب کنه. داتک شبانش دو برابر سرعت اسمی می بنده و نسبتا بد نیست. صبانت هم بد نبود ولی 33 درصد قیمتا رو گرون کرده :n27:
و شرکتهایی که دیتاسنتر دارن :
1. آسیاتک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. پارس آنلاین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. شاتل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. فن آوا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شرکتای فوق هم فکر کنم پارس آنلاین از بقیه وضع شبانش بهتره (به جز فن آوا بقیه رو خودم تست کردم)
مثلا تو تهران شبانه سرویس حجمی ۱۲۸ با چه سرعتی عموما دانلود میده؟نقل قول:
128 حجمی آسیاتک شبانه رایگان نداره ، 256 شبانه رایگان داره که سرعت شبانش 32 کیلوبایته و شبی 600 الی 700 مگ دانلود شبانه میتونی داشته باشی.نقل قول:
( 128 ) - اينترنت پرسرعت حامي 01 گيگ در ماه (5 تا 8 صبح نیم بها) (57000 ريال + آبونمان)نقل قول:
( 128 ) - اینترنت پرسرعت حامی 02 گیگ در ماه (1 تا 8صبح نيم بها) (84000 ريال + آبونمان)
( 128 ) - اینترنت پرسرعت حامی 04 گیگ در ماه (1 تا 8صبح نيم بها) (126000 ريال + آبونمان)
( 128 ) - اینترنت پرسرعت حامی 06 گیگ در ماه (1 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان ) (179000 ريال + آبونمان)
با تایید حرفای شما اگه جسارت نباشه بازم همه اینا بر میگرده به مرگز مخابراتی کاربر. من خودم کرج پارس دارم 512 الان تو همین ساعت سرعت دانلود من رو 30 حتی از اسمی هم پایین تر.دانلود رایگانش که پیشکش. پشتیبانی هم زنگ میزنی میگه نفر 30 هستی!!نقل قول:
صد البته که مرکز مخابراتی هم مهمه . مرکز مخابراتی هم میشه حلقه آخر یعنی اگه همه چیز روبه راه بود شاید تو این حلقه کار خراب شهنقل قول:
یه چند تا چیز جالب از آسیاتک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چابک 06 گیگ در ماه (1 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان ) 1024 269000 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چابک 06 گيگ در ماه ( 90 دقيقه رايگان 9:30 تا 11 صبح رايگان اسپورت ) 1024 299000 ريال
اولی 3 ساعت رایگان داره دومی 90 دقیقه و اولی ارزونتره
اون بیکران رو یادشون رفته حذف کنن شایدم گذاشتن که یادآور دوران نسبتا خوش آسیاتک باشه.
آسیاتک حتی دانلود اینترنت ملی( اینترانت) را و حتی دانلود از سرور های داخلی خودش رو هم محدود کرده.
یعنی موندم کدوم آدمی اکانتینگ آسیاتک رو تنظیم کرده که اینقدر بی انصافی به خرج داده.
شما اینترانت ملی شاتل هم داشته باشی سرعت دانلودت از سرورهای داخلی خیلی خیلی بیشتر آسیاتکه.
4 روز دیگه این سرویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرويس فعلي: اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) تموم میشه
اینو بگیرم سرعت دانلودم چقدره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ↓
(256) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود طلايي ( با 8 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ) (429000 ريال + آبونمان)
یدونه هم این شبکه ملي رو توضیح بدین که چیه ؟
- (2048) - شبکه ملي اطلاعات 2048 كيلو بيت ( اينترانت ) با امکان تبادل حداکثر 10 گيگ (97838 ريال + آبونمان)
ممنون
این اینترنت 10 مگ شبانه روی چند هست سرعتش..؟ حداقل..؟
زمان من 10 نبود اما قبلا که کیمیا و کولاک داشتم شبانه فرقی نداشت و رو 120 بود.نقل قول:
اگه برای دانلود میخوای که اینترانت خیلی خوبه (شبکه ملی سایت هایی رو میتونی باز کنی که هاستشون داخل کشور مثلا ورزش3)، ولی اگه نه کلا بیخیال اسیاتک شو!نقل قول:
با اینترانت مگه چیزیم میشه دانلود کرد هیچ سایت بدرد بخوری هاستش تو کشور نیست فقط میشه زلال احکام فول اچ دی دانلود کرد همین ;)نقل قول:
کیمیا یا همون 2 مگ روی 120 هست ولی کولاک یا همون 4 مگ روی 200 ئه. چه سرور داخلی و چه خارجی.نقل قول: