حمیدجان الان من واقعا گیج شدما :n02:نقل قول:
693.9 درسته؟
یا
693.6 درسته !؟
آخه 693.6 سرج زدم چیزی پیدا نکردم !
کسی از بچه ها این مدل 693.11 رو تست نکرده یه آمار بگیرم ازش؟
قیمت اینا رو هم بگی ممنون میشم
693.9 یا همون 693.6 و co 609
ممنون
حمیدجان الان من واقعا گیج شدما :n02:نقل قول:
693.9 درسته؟
یا
693.6 درسته !؟
آخه 693.6 سرج زدم چیزی پیدا نکردم !
کسی از بچه ها این مدل 693.11 رو تست نکرده یه آمار بگیرم ازش؟
قیمت اینا رو هم بگی ممنون میشم
693.9 یا همون 693.6 و co 609
ممنون
سلامنقل قول:
ارت دیگه وارد نمیشه.ولی استاد فرکانس پائین بودن.همین ترمور ویرانگر بود ولی فقط ویبره که ملاک نیست چون اصلا کیفیت و کوبششون خوب نبود.البته ما مدلهای خیلی بالا رو تست نکردیم.
گرند زیرو هم سابهای بسیار قوی تولید میکنه.اونم خیلی رکورد آورده.
بله احتمال داره.نقل قول:
من شرمدنم.چرا من قاطی میکنم این شماره های اینفی رو نمیدونم.:n40:نقل قول:
693.9i درسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تست 11 من خبر ندارم.
قیمت 693.9i حدود 340 فکر کنم باشه.
693.11i هم حدود 390 شده.
CO 609 هم که آکبندش موجود نیست.قبلا 495 بود.
با سلام یه آمپلی برای 6975 اصل می خواستم که کیفیت داشته باشه قیمتش هم تا 180هزار تومان معرفی کنید قیمت آمپلی هرچه کمتر بهتر چی معرفی می کنید؟
برای پخش Pioneer MVH-X175UI باند خربزه ای چی رو پیشنهاد می دین ؟ فعلا بدون آمپلی فایبر ولی چند ماه دیگه آمپلی می خرم براش . بودجه تا 200 تومن خودم Kenwood KFC-PS6985 رو دیدم 170 بود تو سایت به نظرتون خوبه ؟ پیشنهاد بهتری دارین؟ مارک خاصی مد نظرم نیست چیز خوبی باشه می خرم. با تشکر
اشکال نداره داداش،پیش میاد دیگه :n11:نقل قول:
طبق پستایی که تو تاپیک خوندم به این نتیجه رسیدم که:
تو کیفیت و تفکیک صدای co 609 شکی نیست اما ظاهرا چندان بیس رضایت بخشی نداره.(نمیدونم برداشتم تا چه حد درسته)
میمونه این گزینه ها :
693.9
693.11
DLS 1073
از بین اینا 693.11 که به نقل از بچه ها میگین کیفیت 693.9 رو نداره.
1073 بیس خیلی خوبی داره اما نمیدونم شفافیت صداش چجوریه و اینکه بخاطر بیس قوی که میزنه دیتیل موزیک بهم میریزه یانه؟ یا اصلا الان پیدا میشه؟ و قیمتش چنده؟ و اینکه بیسش نرمو کششیه یا فقط کوبشی؟
کواکی باشه که بیس نرمو خوبی داشته باشه (جوری که بجای صدای کوبشو لحظه ای حالت نرمو کششی داشته باشه) علاوه بر این شفافیت خوبی هم داشته باشه صداهای ریز موزیک شنیده بشه (مثل صدای کشیده شدن دست رو سیم گیتار،خواستم صدای نفس کشیدن خواننده رو هم اضافه کنم دیدم توقع زیادیه تو این قیمت :n27:)
اگه دستم باز بود یه جفت کامپوننت واسه استیج جلو عقب میزاشتم با ساب RS12.ولی نه بودجش هست نه فضای کافی واسه ساب ووفر.ماشینم دوگانه با کپسول 100 کیلوییه که نصف صندوقو کپسول گرفته.
با این تفاسیر بهترین گزینه چیه به نظر شما ؟
حدود 400 تا 450 میتونم هزینه کنم.
سلام افا حمید گل :n12:
استاد ما خیلی خدمت شما ارادت داریما :n16:
سفارش دوست ما هم رسید امروز. دیگه ببخشید اگه اذیتتون کرد آخه برخلاف خودم خیلی وسواسیه :n02:
راستی اقا حمید هروقت بار جدید گلیدن رسید یدونه قاب پلاستیکی دور CO609 که پیچ روش بسته میشه واسه ما نگه دار هزینشم هرچی باشه تقدیم میکنم. آخه چند ماه پیش حواسم نبود پیچ رو خیلی سفت بستم شکست.
:n12:
سلام ببخشید میخواستم نظرتون رو درمورد اینا بدونم،ایا خوب با هم مچ میشن؟اگه بخوام یه ضبط و باند خوب تا 500 بگیرم ک بعدا بشه امپلی و ساب اینا انداخت پیشنهاد دیگه هم دارین بفرمایید
پخشKenwood KMM-X10
باند Kenwood KFC-PS6985
برای این ضبط و باند بهترین امپلی با حداقل هذینه چیه؟
مرسی از شما 3>
سلام به اقا حمید
عزیز یه امپ 4 کانال 150 وات هر خروجی رو 4 اهم به قیمت مناسب چی پیشنهاد میدی؟
برای 2 تا ساب mtx rt12 کدوم امپ بهتره ( 8601-9604 ) ؟
یه سوال دیگه این که باکس های دیکسل خوبه یا نه شما جایی واسه ساختن دقیق باکس میشناسی ؟
ممنون از کمکت :n40:
سلامنقل قول:
نه co بیسش هم کافیه.به نظر من همه چیزش خوبه. هیچ قسمتیش بر قسمت دیگه نمیچربه.
1073 رو پیشنهاد نمیکنم.تیوتر و میدرنجش جالب نیست. تو حجم بیس گم میشه صدا.
به نظر من همین 693.9i رو بگیر.اگر خواستی من نماینده آشنا دارم معرفیتون میکنم تشریف ببرید تهیه نمائید.منتها قیمت بگیر به من بگو. برخی سایتها قیمتهای پائین گذاشتن ولی موجودی ندارن. حواستون باشه.
خواهش میکنم لطف داری شما. من استاد نیستم من رو شرمنده نفرمائید.:n40:نقل قول:
به سلامتی انشاءالله مبارکشون باشه.کمی دیر شد متاسفانه که اونم به خاطر ایام آخر ماه صفر بود تعطیلیهای شرکتهای حمل و باربری. خلاصه شرمنده ایشون شدم.:n40:
چشم منتها اگر گریل یدکیش رو بیارن.:n03:
8604 پایونیر.نقل قول:
سلامنقل قول:
پس من اشتباه متوجه شدم،ببخشید.
1073 رو بیخیالش میشم پس.
یا co 609 رو برمیدارم یا 693.9
co 609 رو بیرون جایی میتونم پیدا کنم؟ (قزوین یا کرج)
از سایت خرید نمیکنم،اینجور چیزا رو ترجیح میدم حضوری خرید کنم.
بیرون اصلا قیمت نگرفتم.
اینا فیک هم دارن؟
راستی mtx T6C693 هم گویا خوب ازش تعریف میشه،شما صداشو شنیدی؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم :(
سلام به اقا حمید
عزیز یه امپ 4 کانال 150 وات هر خروجی رو 4 اهم به قیمت مناسب چی پیشنهاد میدی؟
برای 2 تا ساب mtx rt12 کدوم امپ بهتره ( 8601-9604 ) ؟
یه سوال دیگه این که باکس های ---- خوبه یا نه شما جایی واسه ساختن دقیق باکس میشناسی ؟
ممنون از کمکت :n40:
سلامنقل قول:
co آکش که خیلی کمه.بعید میدونم باشه.باید صبر کنی تا عید که انشاءالله شرکت بیاره.
co نه فیک نداره.ولی اینفینیتی میگن فیک داره مراقب باش.
T6 رو هم بله با امپ Ml 75.4 و پخش ایندش پایونیر شنیدم.در حد خودش خوبه.اونم اگر خواستی از نمایندگی قابل تهیه هست.
خلاصه اسی جون بنده در خدمتتون هستم.شما امر بفرما.:n16:
سلامنقل قول:
فکر کنم تنها گزینه موجود آمپ هرتز HDP4 هست.
هر دو گزینه خوبن.8601 شاید بهتر باشه.
بله باکسهای خوبی تولید میکنه.
سلام آقا حمید وقتتون بخیر
بانده 6975 قدیمی و 691 پایونییر کراس اور دار، برای کناره ساب کدوم یکی کیفیت و پرتابه صدای بهتری داره؟
با تشکر.
سلام دوستان
من اومدم آقا حمید
خوبی؟ سلامتی؟ آقا با زحمتهای ما
داداش یه کامپ با کیفیت واسه استیج جلو و عقب بهم معرفی میکنی؟ که با آمپ ml74.5 مچ بشه؟؟ یه مقدار هم با صرفه باشه حالا اگه بتونم دست دوم و تر تمیزش رو پیدا کنم که خیلی بهتره
فعلا همه هزینه ها واسه فوتبال داره انجام میشه لامصب نمیزاره به سیستم بازیمون برسیم
سلام رضا جان.نقل قول:
دوره 6975 و ....گذشته.
یه سوال شما الان ساب ووفر رو داری یا خیر؟
اگر پاسختون مثبته(همون 1000 واتRMS که قبلا بارها تاکید فرمودی) شدیدا توصیه میکنم دیگه دنبال 9*6 نرو.پشیمان میشیدا.
به به محمد آقا.چه عجب به ما هم سر زدی:n02:نقل قول:
در حال حاظر بهترین گزینه برای شما هلیکس E62C هست.440 تومن از نمایندگی میتونم برات بگیرم.سریه اسپریت هست و کیفیت خیلی خوبی داره.کاملا هم با آمپت مچ میشه.اینم لینکش برای بررسی بیشتر:
حمید خان اره خودم سابه 1000 دارم میخوام کامپوننت هلیکس بگیرم.
اون دوتا باندو برای یکی از دوستام میخواسم کناره یه سابه 306. اگه شما باشید کدوم یکی از اون دوتارو انتخاب می کنید؟ برای صدا فقط، بیس نمیخواد بگیره ازش
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستای گلم
من یک دستگاه پرایدو دارم میخوام براش یه ضبط بگیرم اول از همه دنبال ضبط فابریک تیبا بودم چون USB داره ولی یکسری از دوستان مشورت کردم میگن اینکار و نکن.
حالا من بخوام یک پخش بگیرم که USB داشته باشه توی رنج قیمت همون ضبط فابریکی چی مدلی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
بعدم تظرتون راجع به مارک مکسیدر و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی هستش ؟؟؟
ممنون
سلام
یه ساب باکس 6 ضلعی سونی اکسپلود 1100 وات پیدا کردم دست دو طرف میگه با ضمانت میدم بهت 180 تومن...
دوستان ارزش داره بخرمش؟؟؟صدای خوبی داره؟
من نهایت پولی که میخوام هزینه کنم برای ساب باکس 200 تومنه دست دوم هم باشه میخرم
اگر توی این رنج دوستان عزیز نظری دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
منم میخام باند های ماشینم که سمند هست رو عوض کنم .
بدون اینکه آمپ و چیزه دیگه بگیرم چه باندی رو پیشنهاد میکنید که صدای خوبی داشته باشه و از فابریکی بهتر باشه ؟
راستی یه چیزی میخام که نیاز به سوراخ کاری و برش کاری تاقچه هم نداشته باشه و جای فابریکی قرار بگیره .
و دیگر بار سلام :n02:نقل قول:
خدمت از ماست داداش :n11:
پس با اجازتون فعلا این اطراف بگردم ببینم co پیدا میشه یا نه؟ ولی بعید میدونم حتی اسمشم شنیده باشن :n02:
اگه پیدا نشد 693.9 میخرم.قیمت میگیرم براتون پ خ میکنم تا ایشا... بریم مرحله بعدی :n19:
و اما سخن آخر :
co 609 یا 693.9 به سلیقم میخونه دیگه؟
میدونم خستتون کردم اونم واسه یه باند ارزون
شرمنده:n40:
اقا کامپ vibe slick 6 چظوره
سلامنقل قول:
بسیار عالی.پس بحجنب تا گرون نشده.
من فقط صدای 6975 رو شنیدم.چون صدای اون یکی رو نشنیدم نمیتونم بگم کدوم یکی بهتره.ولی خب 6975 رو اگر با آمپ قوی نصب کنی حجم صداش خیلی بالا میره.
اگر خیلی اهل صدای زیاد هستند برند درگ استر میتونه کاملا براشون مناسب باشه.با قیمت پائین خیلی صدای بالائی تولید میکنه.
کن وود U2259 گزینه مناسبی هست.نقل قول:
هیچ کدوم کالاهای اورجینال نیستند.مخصوصا کاروزریا.
تو این رنج همین رو بگیرید دیگه.نقل قول:
سلامنقل قول:
انشاءالله که با سلیقه شما جور هست.CO 609 اگر گیر بیاری به نظرم بهتر هست.
سلام به همه دوستان بخصوص استاد عزیز آقا حمید.
آقا حمید من حدود 600 بودجه دارم میخوام ی کامپونت واسه استیج عقب سمند ی باند 13 سانتی ک بدون خون ریزی داخل درب جلوی سمند قرار بگیره با ی امپیلی پخشم هم 8350sd هستش.قصد اظافه کردن ساب رو هم دارم ولی ن فعلا شاید چند ماه بعد شما چه قطعاتی رو پیشنهاد میکنید؟ برای ساب چطور؟
درود بر شما دوستان
دو تا سوال داشتم یکی اینکه
ایا دلیل خاصی داره که ال سی دی صفحه های پخش خودرو رو مثل تبلت تاچ خازنی و با کیفیت نمی سازند؟
و اینکه اندروید بهتره یا ویندوز سی ای
و اینکه فابریک خودرو در سایت های خارجی حدود 700 تا 1 میلیونه ایا روشی هست که بفهممیم کدوم خوب تره چون برند شناخته شده ای نداره
ممنون از شما
می خوام این آمپلی را برای نصب روی 6975 بخرم نظرتون چیه قیمتش هم 175 هزار تومانه
Sony XM-N502
؟
سلام دوستان . میخوام حدود 500 - 600 تومن اینا هزینه کنم واس 206 یه پخش خوب با یه جفت اسپیکر بگیرم ! مدلای زیادی دیدم . ممنون میشم کمکم کنید . هرچی کم هزینه تر باشه بهتره چون واس نوت4 ام دارم پول جمع میکنم !
پخش به نظرتون X400 کنوود چطوره ؟! یه مدل دیگه هم هس Kenwood KDC-U456 این چطوره ؟ کنوود این مدلاش ارزش خرید داره یا یه دمو دار پایونر بگیرم ؟ 7650 پایونر رو پیشنهاد میدید یا X400 کنوود ؟!
اسپیکر چی ؟! تو رنج 100 150 چی هس ؟!
ممنون که وقت میذارید و پاسخ سوالاتمو میدید ! :n12::n12::n12:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان گرامی و حمید خان عزیز ...
راستش خیلی وقته دنبال یه همچین تایپیکی با این مضمون می گردم و از بابت پیدا کردن این تایپیک ، که زیر نظر اساتید بزرگوار اداره میشه ، خیلی خوشحال هستم ...
من حدودا 1 ماه پیش ، یه سیستم صوتی واسه ماشینم بستم به شرح زیر :
- پخش : Pioneer DEH - X6650 BT - Car Audio
- بلندگو عقب : JBL T696 Limited 600W , 150W RMS - Car Speaker
- کامپوننت جلو : Pioneer TS - A1605C 350W - Car Speaker
- آمپلی فایر : Pioneer GM - D8604 4Channels - Car Amplifier
- ساب ووفر : MTX Terminator TN10-04 10" 150W RMS 4 Ohm - Car Subwoofer
اول از همه میخواستم نظرتون رو درباره ی ارنج سیستم بدونم .... انتخاب های خوبی هستند یا خیر ؟؟؟
تنظیمات آمپلی فایر درست و مناسبه ... ولی چند روز پیش سرباطری رو برداشتیم و متاسفانه تنظیمات پخش به هم خورد ... میخواستم اگه زحمتی نیست ، بهترین تنظیمات پخش برای این
سیستم رو لطف کنید بگین ... (منظورم گزینه هایی مثل : HPF - SLA - Base Boost - Sub Control - loudness و ... موجود در ضبط ماشین می باشد)
(این هم بگم که بیشتر آهنگ های پاپ و ملایم و رپ گوش میدیم )
و سوال آخر اینکه ما با وجود یک آمپلی فایر و یک ساب ووفر ، دیگه خازن نبستیم ... باطری 75 آمپر به نظرم جوابگو هست ... نظر شما چیه ؟؟؟
ببخشید که سوالاتم یکم زیاد شد ... در مورد اصطلاحات هم ما یکمی آماتور هستیم ... اگه جایی سوتی دادم ، ببخشید ... :n33:
خوشحال می شوم نظر دوستان به خصوص آقا حمید رو جویا بشم ...
با تشکر فراوان ...
سلام ، دوستان علت تفاوت قیمت سری های مختلف پایونیر چیه ؟
مثلا این پخش (DEH-X4750BT) الان 360 ت ه :
و این پخش (DEH-X8650BT) با امکانات مشابه ، 490 ت :
تو جدول های مقایسه ای هم ک نگاه میکردم چیز خاصی ندیدم !
و یک سؤال دیگه ، پخش های سری DVH-875AVBT پایونیر رو من شنیدم ک فیک اند و اصلا تولید پایونیر نیستن و کیفیت پایینی دارند ، کسی تایید میکنه این موضوع رو ؟؟؟
من یک پخش خوب برای SOREN ELX میخوام ، نمیخوام هم دست ب ترکیب باند های ماشین بزنم ، فقط هم اولویت من بلوتوث ، USB ، AUX و پشتیبانی از iPod و iPhone ه .
با تشکر ....
سلام به دوستان گل عجب انجمنه خوبی دارید
منم چند تا سوال داشتم دوستان من سیستم خودم رو خودم نصب کردم با کلی مکافات
الان برق رو از باتری اوردم صندوق به خازن وصل کردم اما خازن یه خروجی داره چه جوری به دو تا امپ وصلش کنم ؟ :n36::n36:
میگن اگه کابل rca رو از کنار کابل برق رد کنی نویز میندازه درسته ؟؟
سلام استاد خودتون هستید.:n40:نقل قول:
600 تومن و اینمه قطعه :n04::n04::n04:نفرمائید:n02:
دوست خوبم با این هزینه نمیشه واقعا کاری کرد. مخصوصا اینکه متاسفانه قیمت ارز هم افزایش پیدا کرده و قیمتها یه تغییراتی کردن.
مگر برید سراغ کالاهای متفرقه چینی که باز هم بعید میدونم چیزی گیرتون بیاد.ضمنا بنده اصلا بهتون تهیه این نوع کالاها رو توصیه نمیکنم.
بهتره هزینه رو افزایش بدید و خورد خورد تهیه کنید.بعدا رو ماشین نصب نمائید.
حامد جان شما دیگه چرا؟!!!من از دوستانی که تازه به ما می پیوندند توقع ندارم پرسیدن چنین سوالاتی رو.اما شما که چندین ساله با ما همراهی چرا این سوال رو میکنید؟نقل قول:
یه مطلب رو چند بار باید بگیم؟!!!؟؟؟
این آمپ 65 وات در بهترین شرایط خروجی میده.....6975 یه اسپیکر Hi - power ......دیگه واقعا خسته شدم از این همه تکرار مکررات.:n03:خواهشا اینقدر پستهای ایتدائی نزنید دیگه:n34:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
X400 پخش خوبیه ولی دو خروجی pre out داره.
U456 نیز خوبه اما 3 خروجی داره. اگر برای سیستم بازی بخواهید خب داشتن 3 خروجی بهتره.
اگر کیفیت صدا براتون مهمه فقط بین X400 یا 7056 و یا 8019 یکی رو انتخاب نمائید.از پائینترن قیمت تا بالاترینش رو براتون نوشتم.
به نظر من کن وود صدای بهتری از پایونیر داره.
اسپیکر تو این قیمت 6975 کن وود یا 6975s پایونیر رو میتونید بگیرید.
نقل قول:
سلام دوستان. قصد خرید باند (حالا کامپوننت یا کراس واینا فرق نمیکنه) دارم. واسه سمند میخوام. تا 400-450 میخوام هزینه کنم. یکم بالا پایین هم مشکل نداره. قبلا از DLS 1073 خوشم میومد. صداشو نشنیدم ولی توی این انجمن خیلی تعریف میکردن. میگفتن بدون امپ هم کیفیت خوبی داره. راستش اهل نیستم که بخوام صداشو همیشه زیاد کنم که مردم بدونن ماشینم باند داره. میخوام خودم حال کنم. قدرت باس و کوبش واسم مهمه (از اون کوبیدنی ها که در ولوم پایین هم عالی باشه). البته توی عروس کشون هم کمی حرف داشته باشه!!!!!!. خلاصه این که فعلا بدون امپ هم جوابگو باشه. راستی ظبط ماشینم هم کنوود 7016 است که با راهنمایی حمید اقا خریده بودم. ببخشید که طولانی شد
سلام دوست عزیز.نقل قول:
خیلی ممنونم از اظهار لطفتون.خیلی خوش آمدید و از اینکه p30رو برای دریافت اطلاعات و نظرات انتخاب فرمودید ازتون تشکر میکنم:n16:
در مورد انتخاب قطعاتتون،خب کار انجام شده.الان شما باید بفرمائید که از کیفیت صدا راضی هستید یا خیر؟:n02:
فقط نکته ای که به نظر میرسه کمبود توان جهت تغذیه نمودن اسپیکر T696 هست.کلا رده لیمیتد رو باید خیلی خوب تغذیه نمائید.الان شما از حد اکثر پتانسیل این اسپیکر بهره مند نیستید.البته فقط جهت راهنمائی عرض کردم.نمیخوام تو هزینه بی افتید.
در مورد تنظیمات باید عرض کنم که این یه موضوع کاملا سلیقه ای هست.مثلا من شخصا اکولایزرهام(13باند) همیشه فلت بوده اند.مگر یه فرکانس خاص که مثلا گاهی 1+ ست بشه.اونم به ندرت.
اما نظر من این هست
لود رو رو حالت مید قرار بدید
ساب رو حالت صفر(اگر گین از روی آمپلیفایر تنظیم شده)
باس بوست رو حالت صفر.
SLA رو روی 2- یا نهایت صفر
HPF رو خاموش کیند و از روی آمپ 80 هرتز اگر قابلیت خاموش کردن نداره هر دو روی 80هرتز باشن.
در مورد خازن خیر نیاز بهش ندارید.
یه زحمت هم بکشید 3 تا لینکی که تو امضاء بنده هست مخصوصا اولی رو کامل مطالعه بفرمائید.
من در خدمتتون هستم.:n40:
سلام خدمت شما دوست عزیز.نقل قول:
شما نیز نسبت به ما لطف دارید.از اینکه شما رو در جمع خودمون میبینیم بسیار خوشحال و خرسند هستیم.:n16:
خدمتتون عرض کنم.شما باید دو رشته سیم رو به صورت جداگونه از خازن به هر کدوم از آمپلیفایرهاتون برسونید.
به این عکس و رنگ کابها دقت نمائید:
سلام به به دوست قدیمی(که متاسفانه کمتر به ما سر میزنند و بنده اسم شریفشون رو فراموش کردم).نقل قول:
اسپیکری که خوب بیس بزنه بدون آمپ معنی و مفهوم نداره.این رو همین ابتدا عرض کنم خدمتت.چون IC پخش توانائی درایو کردن یه اسپیکر قدرتمند رو نداره.
تو وهله بعد نوع خودرو و محل نصب اون هست.اگر بخواید تو جای فابریک نصب کنید نه اینکه نشه میشه ولی اصلا استاندارد و مناسب نصب نمیشه.تجربه MTX T6C693 رو دارم.
اگر طاقچه رو عوض میکنید که بهتر.
تو این رنج همین MTX میتونه تنها گزینه باشه براتون.اگر Co609 بود که عالی مشید ولی خب شرکت هنوز بارش نرسیده متاسفانه.
اینفینیتی کاپا 693.9i هم خوبه ولی چون 21 اهمیه باید آمپ رو هرچه سریعتر براش تهیه کنید.
نقل قول:
تشکر و سپاس فراوان از شما ...
بنده اول از همه اون 3 تا تایپیک رو مطالعه کردم و سپس سوالاتم رو مطرح کردم ... ولی بازم چشم ، یکبار دیگه مطالعه خواهم کرد ...
دقیقا درسته ... فکر میکنم بلندگو های عقب که JBL هستند ، از نهایت قدرتشون استفاده نمیشود ... درحالی که آمپلی فایر به خوبی کارش رو انجام میده ولی ساب ووفر هم به
نظرم بیسش کمه
... این هم بگم که بیس رو از روی بلندگو های عقب برداشتم ... فقط بیس ساب ووفر فعال هست ...
پیشنهادات شما چیه ؟؟؟ یعنی آمپر باطری کمه ؟؟؟
با تشکر از توجه شما ...
[QUOTE=hamidR15;8505555]سلام استاد خودتون هستید.:n40:
600 تومن و اینمه قطعه :n04::n04::n04:نفرمائید:n02:
دوست خوبم با این هزینه نمیشه واقعا کاری کرد. مخصوصا اینکه متاسفانه قیمت ارز هم افزایش پیدا کرده و قیمتها یه تغییراتی کردن.
مگر برید سراغ کالاهای متفرقه چینی که باز هم بعید میدونم چیزی گیرتون بیاد.ضمنا بنده اصلا بهتون تهیه این نوع کالاها رو توصیه نمیکنم.
بهتره هزینه رو افزایش بدید و خورد خورد تهیه کنید.بعدا رو ماشین نصب نمائید.
خب پس با این وجود آقا حمید شما زحمت بکشید ی کامپونت در حد معمول معرفی کنید در حد 300-400 تمن چون بیشتر نمیتونم هزینه کنم میخام وضوح و شفافیت در عین حال قدرت مناسبی داشته باشه. با ی امپیلی ک بتونه جوابگو باشه اونم قیمت معقول داشته باشه.ناچار باید جدا جدا بخرم چون دانشجو هستم قدرت خرید یکجا ندارم.این سمندم ک استیج جلوش کلا تعطیله ده سانتی میخوره از آنجایی که معتقد استیج جلو از عقب مهمتر میخام ی باند 13 سانتی آگه جا بشه یا 10 سانتی بدرد بخور بندازم.با این وجود پیشنهادات شما چیه آقا حمید
نقل قول:
دوستان ، ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام حمید آقا. شما خیلی به من لطف دارین. من رامین هستم.نقل قول:
طاقچه رو هم عوض میکنم که بهتر استفاده کنم. اگر Co609 ارزشش رو داشته باشه صبر میکنم تا برسه. اینفینیتی 693.9i بهتره یا 609؟ حدود قیمتی رو ه هم میتونین بگین. امپ هم اگر لازم باشه میگیرم. البته میخوام مزاحم شما بشم یا هر جا معرفی کردین برم بگیرم. فعلا هم میتونم صبر کنم.
سلام داداشنقل قول:
با اجازه اساتید
فرقشون اینهکه X8650BT
3 جفت خروجی 4 ولت داره,
و صفحه نمایشش فرق میکنه
ولی X4750BT
2 جفت خروجی داره که فکر کنم 2.5 ولت باشه