مدل الایت رو بگیر که 120 gig هارد داره البته قیمتش فکر کنم حدودا 350 باشه(آرکید هم هست هارد نداره حدود 250)نقل قول:
ریجنش هم پال باشه
باید پشت آداپتورش 150W نوشته باشه
تاریخش هم بعد از 2009 باشه:20:
مدل الایت رو بگیر که 120 gig هارد داره البته قیمتش فکر کنم حدودا 350 باشه(آرکید هم هست هارد نداره حدود 250)نقل قول:
ریجنش هم پال باشه
باید پشت آداپتورش 150W نوشته باشه
تاریخش هم بعد از 2009 باشه:20:
نهنقل قول:
انحصاری nintendo و wii هست و یک جورایی مایه حیات این کنسول
یک فوق شاهکار که شخصا خیلی خیلی دلم میخواد تجربش کنم
ارهنقل قول:
خوب میتونی الان بریزی
سلام
آقا من دوبار XBOX خریدم که یک از یک پر مشکل تر و خراب تر بود تا اینکه از طریق بچه های اینجا با آقا میثم آشنا شدم
دیروز رفتم پیشش واقعا دمش گرم خدایی دستگاهی که به من داد از نظر ظاهر :
1. پلمپ جعبه جلوی خودم باز شد
2. جعبه از نظر فیزیکی و ظاهری حتی یه دونه خط هم بهش نبود
کنسول
1. کاملا نو بدون ذره ای خط و خش
2. دستگاه جلو خودم و سلیقه ای خودم آپدیت و کپی خور شد
3. دستگاه کاملا سالم و 3 بار تست شد
4. تمام قطعات دستگاه رو بهم نشون داد و خودم دیدم که دستگاه نو وپلمپ شده است
و اما نکته جالب :
میثم این دستگاه رو با یه دونه دستگاه 100% اوریجنیال بهم به قیمتی داد که به جرات می گم هیچ جای توپ خونه نمی شد
برخوردش که فوق العاده بود
منی که اینقدر روی خری دستگاه حساس بودم الان واقعا با خاطر جمع دستگاه رو خریدم و دارم ازش لذت می برم
پیشنهاد من به هرکی می خواد XBOX بخره 100% خرید از میثمه چون واقعا فوق العاده است
دوستان یه سوال من ممولا از360 هر 5-6 الی 8 روز یه بار استفاده میکنم ..تو این مدت هم نه برق میره نه سیمشو از برق در میارم اما هر بار که روشن میکنم یعنی همون هفته ای یه بار تمام ساعت و تاریخ کنسول میشن00.00 و 2005...چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی شده 2-3 روز یه بار روشن کردم همون ساعت و تاریخ2010 بوده..
نشونی این آقا میثم کجاست؟ ولیعصر - بازار رضا - ط سوم؟نقل قول:
سلام
آقا من دوبار XBOX خریدم که یک از یک پر مشکل تر و خراب تر بود تا اینکه از طریق بچه های اینجا با آقا میثم آشنا شدم
دیروز رفتم پیشش واقعا دمش گرم خدایی دستگاهی که به من داد از نظر ظاهر :
1. پلمپ جعبه جلوی خودم باز شد
2. جعبه از نظر فیزیکی و ظاهری حتی یه دونه خط هم بهش نبود
کنسول
1. کاملا نو بدون ذره ای خط و خش
2. دستگاه جلو خودم و سلیقه ای خودم آپدیت و کپی خور شد
3. دستگاه کاملا سالم و 3 بار تست شد
4. تمام قطعات دستگاه رو بهم نشون داد و خودم دیدم که دستگاه نو وپلمپ شده است
و اما نکته جالب :
میثم این دستگاه رو با یه دونه دستگاه 100% اوریجنیال بهم به قیمتی داد که به جرات می گم هیچ جای توپ خونه نمی شد
برخوردش که فوق العاده بود
منی که اینقدر روی خری دستگاه حساس بودم الان واقعا با خاطر جمع دستگاه رو خریدم و دارم ازش لذت می برم
پیشنهاد من به هرکی می خواد XBOX بخره 100% خرید از میثمه چون واقعا فوق العاده است
من 2 هفته است یه Xbox 360 jasper دادم بهش ( میثم بازار رضا ) تعمیر کنه، هنوز نمی دونه دقیقا مشکلش از کجاست!
دوست عزيز با هر بار خاموش روشن كردن دستگاه تاريخ دوباره بر ميگرده به اولش.نقل قول:
این پروفایل میثم عزیزنقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/member.php?u=411575
این که مدل نیست.نقل قول:
مال ما هم lcd sony bravia 40 اینچ هست ولی مدلش هست klv-40x450a هست.
جلوی پنل تلویزین یا روی کارتونش دنبال مدل بگرد...
سامان جان خداییش حال کردی چه کسیو بهت پیشنهاد دادم برای خرید 360؟نقل قول:
میثم واقعا کارش ردیفه.ولی دو تا چیز به من بدهکاره و هنوز هم ندادتش.ازش میگیرم:31:
نه واقعا پسر خوبیه چون خود من هم ازش خریدم
حالا بگو ببینم چه بازی ای بهت داد؟
راستی مبارکت باشه:10:
[واقعا خدا پدر و مادرت رو برات نگه داره فوق العاده بودنقل قول:
سامان جان خداییش حال کردی چه کسیو بهت پیشنهاد دادم برای خرید 360؟
100% تائیدنقل قول:
میثم واقعا کارش ردیفه.
هیچی شانس ما رفیقش نبود اما بجاش یه دسته 100% اصل خوده xbox رو بهم دادنقل قول:
حالا بگو ببینم چه بازی ای بهت داد؟
من فدات شم مرسینقل قول:
راستی مبارکت باشه:10:
واقعا اگه کمک شما دوستان نبود اون دستگاه آشغاله قبلی تو پاچم بود
سلام بچه ها واسه من دوباره E74 داد.
پارسال هم داده بود ولی دادم درستش کردن. الان فکر میکنید دیگه امیدی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ولی ببین پس چرا هر 2-3 روز که بازی میکنم باش نمیره...وقتی میزارمش برای هفته ای یه بار میپره..بازم تاکیید میکنم نه از برق در میاد نه برق میرهنقل قول:
گفتم به من بدهکاره:31:.یکیش همون بازیه.ازش میگیریم:31:نقل قول:
دسته 100% اصلو چند بهت داد؟45 تومن؟
خلاصه اینکه از کنسولت نهایت لذتو ببر رفیق:46:
سلام ...
آقایون من همین روزا میخوام برم از آقا میثم یه الایت بگیرم:31:
فقط یه شکی دارم تو رو خدا کمک کنید ...:13:
من میترسم ایکس باکسو بگیرم بعد به تلویزونم نخوره
من تلویزیونم اینه:
SONY BRAVIA 32" S sries
KLV - 32s400a
2 سال پیشم خریدیم
لطفا یکی خیاله مارو راحت کنه...
ممنون
فکر میکنم تو اون یه هفته کسی پریز برق اصلی رو میکشه تو خونه (مثلا مامان برای گردگیری و...).یا برق میره به فاصله کوتاهی مثلا نصف شب 5 دقیقه.نقل قول:
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
اولا من خودم از آقا میثم xbox360 elite خریدم و کارش خیلی خیلی درسته.نقل قول:
ثانیا اگه تلویزیونت محل اتصال کابل HDMI داشته باشه به احتمال زیاد مشکلی نخواهی داشت
موفق باشی
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
من که شهرستان هستم (زنجان) هم از آقا میثم خریدم و با تیپاکس برام فرستاد.انصافا کارش درسته و من هم توصیه می کنم هرکی می خواد بخره از ایشون بخره.نقل قول:
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
نه فکر نکنم اون میثم همین میثم خودمون باشه. ایشون تا جایی که یادمه "توپخونه پاساژ شیرازی فروشگاه حقیقت" مغازه شون هست.نقل قول:
داداش خیالت جمع می خورهنقل قول:
رفیق تلویزیونت دقیقا مثل منه.منم اواخر سال 85 خریدمش .من دارم باهاش بازی میکمنقل قول:
خیالت راحت.کابل htmi هم داره و بهش میخوره
چیز دیگه ای هم باید با ایکس باکس بخرم؟
کابل HDMI و دسته دوم (پول دسته دوم از داداشم خفت کردم 45 تومن :31:)
همین اینا؟ دیگه چیزی نیست؟
شارژر و باتری که مهم نیست نه؟
ممنون
می خواستم بدونم نصب اجرای بازی روی فلش با عث خرابی و کاهش شدید عمر فلش میشه تا حالا کسی روی فلش بازی اجرا کرده مدت طولانی ....؟
سلام.
من برای کنسولم یه کابل Xbox 360 Component HD AV Cable خریدم . از اینا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما درست کار نمیکنه . تلویزیونم هم سامسونگ 29 اینچ crt هست و جای کابل component rgb داره . اما وقتی وصل میکنم تصویر خراب میاد . یعنی رنگ ها بهم ریختس و تصویر از وسط دو تا شده و می پره .
مشکل چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
اگه قصد استفاده از مانیتور رو نداری ، فکر نکنم.نقل قول:
اما بازی ها رو که ................:21:
شارژر و باتریش هم فکر نمیکنم لازم باشه . من با باتری Energizer روزی 12 ساعت شایدم بیشتر میرم و الان که 10 روز گدشته ، یک دونه اش تموم شده:27:
اگه هر روز میخوای 12-13 ساعت(پشت سر هم) استفاده کنی ، فن هم پیشنهاد میشه اما اجباری نیست
ممنون از پاسخ اوشگل موشگلتون (:18:)
چنتا بازیه شاخ هم میشه معرفی کنید برای اول بسم الله...
خودم که اینا رو میشناسم :
Taken 6
Fable 2
Alan wake
دیگه همین:31:...
--------------------------------------------------------------------------
یه سوالت دیگه هم داشتم::31:
ایکس باکسو ایستاده بزارم یا خوابیده ؟! ( اگه سوالتم مسخرست sry )
THANKS
اگه الیت هست بهتره ایستاده بذارینقل قول:
و اما بازیهای شاخ:
ninja gaiden 2
gears of war 2
red dead redemption
dead to rights
halo
singularity
assassin 2
GTA iv & EFLC
.
.
.
.
.
خواهش
سلام. شما برید تو تنظیمات رزولیشن رو در کمترین حالت بزارید ببنید درست میشه.نقل قول:
اما درست کار نمیکنه . تلویزیونم هم سامسونگ 29 اینچ crt هست و جای کابل component rgb داره . اما وقتی وصل میکنم تصویر خراب میاد . یعنی رنگ ها بهم ریختس و تصویر از وسط دو تا شده و می پره .
مشکل چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
راستی: امروز xbox360 slim دستم گرفتم عجب چیز نازی بود. من خودم طرف داره ps3 هستم ولی میتونم بگم slim واقعا زیباست
کی آورده بود؟الان خودت هم داریش؟میفروشین؟قیمتش میدونی چنده؟باهاش چه بازی ای انجام دادی؟نقل قول:
مشکی بود؟استیل دسته اش مثل قبلیاست؟نگه دار تا منم بیام یه امتحانی بکنم.:20:
خیلی ببخشید . میشه یه کم بیشتر توضیح بدین . متوجه نمیشم !!!نقل قول:
می دونم این سوال خیلی تکراریه ولی میشه یه سایت برای خرید بازی معرفی کنید؟
واسه خودمون بود. نه دوستم فروختش. ۴۰۰ به بالا بود دقیق یادم نیست. بازی نکردم فقط این ور اونورش کردم. دسته رو دستم نگرفتم.نقل قول:
کی آورده بود؟الان خودت هم داریش؟میفروشین؟قیمتش میدونی چنده؟باهاش چه بازی ای انجام دادی؟
مشکی بود؟استیل دسته اش مثل قبلیاست؟نگه دار تا منم بیام یه امتحانی بکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با TV خونمون همین مشکل ۲ تیکه شدن رو داشتم با کابل کامپونت. رفتم تو ستینگ و رزولیشن خروجی کنسول رو کردم 480 و درست شد تصویرنقل قول:
خیلی ببخشید . میشه یه کم بیشتر توضیح بدین . متوجه نمیشم !!!
نقل قول:
جواب سوالتتونو (:18:) نمیدونم ولی آهنگی که تو امضاتون گزاشتیدو گوشیدم ...
همچین اوشگلم نبود!:27:
آقا دستت درد نکنه . حل شد .نقل قول:
من با یکی از دسته هام مشکل پیدا کردم.
باطریش کاملا پر و درسته. اما یهو وسط بازی DC میشه. دوباره که روشنش میکنم بعد از چند دقیقه همین برنامست!
در ضمن دکه A هم یکمی گیر داره. یعنی فتحی دسته تقلبی بهم انداخته؟
سلام دوست عزیز اون دسته رو با دسته ی توی جعبه مقایسه کن ببنید تفاوت داره؟ تازه مگه دسته ارجینال خراب نمیشه؟نقل قول:
من با یکی از دسته هام مشکل پیدا کردم.
باطریش کاملا پر و درسته. اما یهو وسط بازی DC میشه. دوباره که روشنش میکنم بعد از چند دقیقه همین برنامست!
در ضمن دکه A هم یکمی گیر داره. یعنی فتحی دسته تقلبی بهم انداخته؟
قربونت وظیفه ی ماست که به دوستان کمک کنیمنقل قول:
آقا دستت درد نکنه . حل شد .
اقا راستی کییفیت و استحکام دسته xbox چطوریاست
دیدین که بعضی دسته رو له می کنن موقع بازی کردن
می خواستم بدونم دسته تحمل زیاده یا خیر ؟
هر دسته ای از آتاری بگیر تا 360 اگه باهاش خوب بازی کنی دووم میاره واگه نه دووم نمیارهنقل قول:
تو که میخوای با زدن دکمه ی مثلا A یه مشت بزنی به طرف اگه تمام قدرتو جمع کنی و به دسته فشار وارد کنی
همون مشتو به طرف میزنه و به اندازه ی مثلا 30% انرژی طرف میره ،حالا اگه همون دکمه یA و یه بچه ی 2 ساله فشار بده همون مشتو میزنه با همون درصد کم شدن جون(30%)
پس لزومی نداره پدر دسته رو در بیارید.دوومش هم به خود طرف ربط داره
موفق باشی
به نظر من تقلبیه.چون منم دسته تقلبی داشتم هی قطع میشد.نقل قول:
اصلی:
1.روی محفظه باطری ها یک عکس هست که روش دو تا باتری رو نشون میده.زیرش باید بنویسه 1.5*2
2.درگاه باتری رو وردار و اونجا که مشخصات دسته رو نوشه باید توی یک بیضی نوشته باشه mic
آقا رودسته ای که با کنسوله و دسته اضافم این ها نیست شایدم من نمیبینم میشه یه عکس یا یه راهه دیگه برای شناسایش بگیدنقل قول:
نقل قول:
اخه اینم شده بدبختی دیگه
یارو وقتی دسته رو داره له می کنه نمیشه ز دستش گرفت که
من خودم همیشه خیلی آروم با دسته بازی می کنم اما بعضی فکر می کنن این joystick ماشین بله دیگه دلشون که نسوخته 50 تومانپول دسته بدن
هر چقدر هم بخوای اروم کار کنی شاهکار های انحصاری مثل dead or alive یا بازی های خوفی مثل Tekken و Soul caliber و virtual fighter از اون دسته بازی هایی هستن که نمیگذارن اروم باشینقل قول:
ولی خیالت راحت به عنوان کسی که نزدیک به 3 ساله داره باهاش کار میکنه بگم خط هم نمیافته چه برسه خراب شدن
دوست عزیز من تا خودم چیری رو کاملا تست نکنم و رو چند مورد دیگه امتحان نکنم به هیچ وجه به کسی پیش نهاد نمیکنم !!نقل قول:
حالا Flash شما تقلبیه یا اینکه مشکل سخت افزاری داره دیگه تقصیر بنده نیست !!
شما برو روغن موتور F1 رو بریز تو پیکان !! اگه موتورش سوخت مشکل از روغنه یا موتور ماشین !!؟؟
مبارکت باشه سامان جان ایشالا بهترین لحطه های زندگیت رو به خاطر بازی با Xbox 360 از دست ندی ! :31:نقل قول:
تو هر وسیله ی برقی به میزان خازن های به کار رفته در دستگاه برق وجود خواهد داشت , در Xbox هم به خاطر داشتننقل قول:
یک Power بزرگ این مسئله وجود داره که تا مدت 2.5 یا 3 روز تنظیماتی که روی Ram دستگاه هست باقی بمونه.
این آقا میثمی رو که شما میگی تا اینجایی که من میدونم تو کار تعمیرات خیلی وارده !نقل قول:
کنسولتون چه مشکلی داشته ؟
نمیدونم شنیدید یا نه ولی عمر هارد های 3.5 و 2.5 اینچی که الان در حال استفاده ی عموم هست تا 10,000 بار Write/Erase کاربرد بهینه داره و بعد از آن با Bad Sector های مختلف و کند شدن هارد و غیر قابل دسترس بودن یک سری اطلاعات و نا پایدار شدن هارد و...نقل قول:
به دنبالش خواهد آمد .
اگر میزان Write/Erase شما زیاد نباشه و بیشتر کار کرد هر H.D.D یا Flash در حیطه ی Reading باشه هیچ گونه مشکلی پیش نخواهد امد.
Socket های تلویزیون شما سالم هستن ؟نقل قول:
کابل Orginal هست ؟
تا اونجایی که ما اخبار اصلی و تقلبی دسته ها رو دنبال کردیم متوجه شدیم کار از شکلو شمایل گذشته و فقط از Board داخل دستهنقل قول:
میشه فهمید اصل هست یا نه .