از هردو بی نهایت ممنونم.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
از هردو بی نهایت ممنونم.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
:n02::n02::n02::n02::n02::n16:نقل قول:
با سلام به دوستان. یه مودم وایمکس بدون مصرف ایرانسل دارم. می خوام توی طرح نعویض با یه مودم TD LTE عوضش کنم. نتیجه رو بهتون خبر میدم
بهتره اول تست کنی ببینی انتن میده td یا نه چون تعویض بخوای بکنی فقط هزینه مودم رایگانه و هزینه بسته همراه مودم رو که حدودا پنجاه تومن هست رو باید بپردازی و اجباری هم هست.نقل قول:
ممنون از پیشنهادتون. قبلاً یه DT350 گرفته بودم البته با قیمت 149 تومن. یکی از دوستان هم Z6000 داره که اون رو هم تست کرده بودم. تا حالا DT 350 آنتن دهی بهتری داشت ولی قطع و صلیش به نظرم از Z6000 بیشتره. این اومد نتیجه رو بهتون میگم.
دوستان کسی فرم ور / سافت ور جدید برای ZW101 سراع نداره؟ الان اینه روی مودم:
Software
MH-27304-2.0.3-R6-MTN
Firmware
4.2.2.0-27304
یک ماه قطع و وصلی بشدت زیاد شده مخصوصا وقتی برای دانلود میری و در آن واحد یک یوزر دیگه هم میخواد مثلا یه فیلم ببینه. مودم اتومات ریست میشه و بعد ۱۰ ثانیه دوباره وصل میشه به شبکه.
این مشکل از مودمه یا کابل یا شبکه؟:n41::n41::n36::n36:
معمولاً این کار باعث نمیشه سرعتتون دوبرابر بشه،، همون سرعتی که با یک سیم داشتید بین دو سیم تقسیم میشهنقل قول:
قبلا اینو تست کردم
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان ... من توی طرح تعویض با وایمکس مودم TD b5142گرفتم
تا یکی دوماه پیش سرعت اینستاگرام خوب بود اما چندهفته اس عکسا و ویدیوها دیرتر لود میشن یا تیک میزنن
ولی فیلترشکن که روشن میکنم سرعتش مثل اول خوب میشه
به نظرتون کاری میشه کرد؟؟؟ مثلا تغییر DNS یا چیز دیگهای؟؟
با چت آنلاین ایرانسل صحبت کردم گفت به ما ربطی نداره اینستاگرام و فقط اگر سرعت لود صفحات در مرورگر بده اطلاع بدین:n03:
بخدا انصاف نیست. 6 روزی میشه نت من قطعه. مودم فقط داره چشمک میزنه. 2 بار تماس گرفتم قرار شده از پشتیبانی باهام تماس بگیرن ببینن مشکل از چیه. مودم خرابه یا چی.نقل قول:
هیچ خبری هم نیست و کسی زنگ نزده.
اگر به قول فرمایش شما آنتن رو چرخوندن یه ور دیگه یعنی اصلا ارزش نداره فعلا کسی بیاد سراغ TD-LTE چون زیرساخت ندارن و فقط با حداقل امکانات دارن بازی میدن مردمو.
حیف یه ماه از شارژم میپره. اینا عمرا حالا حالا ها بخوان کاری برای من بکنن.
این مودم هم مثل وایمکس میره تو بایگانی تا دوباره دچار حماقت بشم و این رو با طرح جدیدترشون در آینده تعویض کنم. بازم شرف رایتل. مثل مرد داره کار میکنه.
اگر نظر بنده برای کسی مهم باشه خیلی به این تکنولوژی TD-LTE ایرانسل، حداقل در حوالی منطقه فرحزاد-ارغوان توجه نکنید.
دوست عزیز احتمالا سیم کارتتون غیرفعال شده .. چون برای منم همینطوری شد و گفتن مدارکت ناقصه .. شما سیم کارت فورجی معمولی بنداز تو مودم ببین چی میشه... و اینکه برو داخل برنامه ایرانسل من قسمت پرونده ببین سیم کارت مودمتو نوشته فعال یا تعلیق..نقل قول: