ZENEX Z-1 چند گرفتی؟ تصویر درتصویرم داره؟نقل قول:
Printable View
ZENEX Z-1 چند گرفتی؟ تصویر درتصویرم داره؟نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
یه تلویزیون led سامسونگ گرفتیم
ولی فقط 8 تا شبکه داخلی و چند تا رادیو رو میگیره
نمیدونم مشکلش چیه؟ :23:
دوستان عزیز جهت انتن خیلی مهمه و اینکه جلو آنتن شما ساختمانی قرار نگرفته باشه .
سعی کنید جهت انتن رو عوض کنید و جایی آنتن رو قرار بدید که هیچ جسمی جلوش قرار نگرفته باشه مشکلتون برطرف میشه .
110 تومننقل قول:
فکرنکنم داشته باشه
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
میگن باید از این انتن های شاخه ای استفاده کرد . تاثیری داره یا نه؟نقل قول:
والا من که هانی دارم.نقل قول:
فکر کنم به این دلیل میگن چون داخل ست اپ باک ها خودش تقویت کننده سیگنال داره دیگه نیازی به اینگونه آنتن ها نیست.
ولی به نظر من یک آنتن گردان خیلی بهتر هست چون میتونی قسمت سیگنال دستگاه رو بیاری و بزنی آنتن بچرخه هر کجا سیگنال خوب بود همون جا آنتن رو نگه داری .
درود
میخواستم یه پرسشی از اساتید بپرسم در باره خرید همین دستگاه ها
راستش من با لپ تاپ سروکار دارم گفتم وسیله همراهم باشه یه برندی رو دیدم که مثل فلش یو اس بی بود به همراه یه آنتن, فکر میکنید اینا هم مثل دستگاه دیجیتال که تو بازار تا 100 تومان هم رسیده کار میکنند؟
قیمتش رو در فروشگاه های اینترنتی 37 تومان گفتن, به نظرتون اینا بهترن؟
لینک یکی از همین دستگاه ها اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این باره نظرتون رو بگید
سپاس:11:
سلامنقل قول:
اگه یه مارک خوبش رو بگیری حتی میتونن از گیرنده های 100 هزار تومانی هم بهتر کار کنن، چون قسمت زیادی از هزینه ی گیرنده ی دیجیتال رو پردازنده و چیپ های داخلیش در بر میگیرن، که گیرنده های قابل اتصال به کامپیوتر چون برای پردازش تصاویر از پردازنده ی کامپیوتر استفاده میکنن، درونشون پردازنده ندارن و قیمتشون خیلی پایین میاد.(برای همینه که اینقدر کوچیکن)
بهتره اگه میخوای بخری از یه مارک معروف بخری که گارانتی هم داشته باشه. مثلا یه مدل گیگابایت رو دیدم که کیفیت تصویرش فول اچ دی بود و قیمتش هم حدود 30 هزار تومان بود. حتما هم فول اچ دی بگیر تا آینده بهترین کیفیت رو بتونی دریافت کنی.
اونی هم که لینک دادی ظاهرا از این چینی های بی نام و نشان هست و بهتره از اون نگیری. یه چیزی بگیر که گارانتی داشته باشه تا خیالت از لحاظ اصل بودن راحت بشه.
دوست عزیز کلا این مدل دستگها ه ها بدون انتن هوایی به هیچ دردی نمیخورن .
پس شما نمیتونی به همراه لب تاپت هر جایی که خواستی از این دستگاه استفاده کنی.
ضمنا مدل بهتر از این زیاده تو بازار.
اپدیت zenex z -1 رو از کجا گیر بیام؟
من که نیافتم !
جهت آنتن رو باید عوض کنی. سیم آنتن نباید هیچ تا خوردگی یا خم خوردگی شدید یا دو تکه شدنی داشته باشه.نقل قول:
من انتن دیجیتال گرفتم واسه تلوزیون ولی فقط 8 تا شبکه رو میگیره . (کانالهای 1 تا 4 و اموزش و خبر و تهران و قران)
ولی باقی شبکه ها رو نمیگیره ! چیکار باید بکنم؟