به نظر من بارسا زیادی به مسی تکیه کرده!! این سه بازی آخر که مسی نتونسته کاری بکنه بارسا هم نتونسته کاری بکنه! بهر حال من خودم که طرفدار رئالم خیلی دوست داشتم بارسا بازی رو ببره ، حداقل تیمی که خوب بازی میکنه میومد بالا ، فینالم بیشتر حال میداد! :13:
Printable View
به نظر من بارسا زیادی به مسی تکیه کرده!! این سه بازی آخر که مسی نتونسته کاری بکنه بارسا هم نتونسته کاری بکنه! بهر حال من خودم که طرفدار رئالم خیلی دوست داشتم بارسا بازی رو ببره ، حداقل تیمی که خوب بازی میکنه میومد بالا ، فینالم بیشتر حال میداد! :13:
بارسا فقط باید طرز بازی کردنشو عوض کنه اگه این کارو انجام نده فصل بعد هم همینه تازه ضعیفتر
دیگه همه فهمیدن چجوری بارسا رو ببرن دفاع دو خطه یک ضد حمله اشتباه والدز بعد گل و ....
به هیچ تیمی برا 80% مالکیت توپ جام نمیدن به هیچ تیمی برا موقعیت گل جام نمیدن
این هنر نیست 90 دقیقه توپو پشت محوطه جریمه حریف صاحب باشی ولی گل نزنی
از ارزش مسی هم چیزی کم نشده چون ادم یه ذره فکر کنه میفهمه اون واقعا بهترین بازیکن دنیاست
دوران طلایی بارسا هم تموم نشده این بی انگیزگی و غرور بود که تو این فصل به بارسا اجازه نداد مثل قبل باشه
میدونید شاید بهم بخندین ولی این حذف شدن به نفع بارسا بود بارسا خیلی بی انگیزه شده بود ولی مطمئن باشید فصل بعد یه جور حس انتقام به بازیکنا دست میده مثل 2 سال پیش از اینتر همینجوری حذف شدیم و فصل بعدش اجازه نفس کشیدن به هیچ تیمی ندادیم
بارسا :40:
با وجود عدم مصدوميت
پيکه در بيمارستان بستري شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدافع بارسلونا پس از برخورد شديد با دروازهبان تيمش در بازي شب گذشته مقابل چلسي در بيمارستان بستري شد.
به نقل از سايت رسمي باشگاه بارسلونا، جرارد پيکه در بازي شب گذشته دور برگشت مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل چلسي در نيمه اول با ويکتور والدس و ديديه دروگبا به شدت برخورد کرد و نقش زمين شد.
وي در دقيقه 25 بازي جاي خود را به دني آلوز داد و براي معاينات بيشتر راهي بيمارستان شد.
با وجود رد شدن هرگونه مصدوميت در نتايج آزمايشهاي پزشکي گزارش شده که وي براي تحت نظر بودن همچنان در بيمارستان بستري خواهد بود.
بارسلونا شب گذشته با تساوي 2 بر 2 در نيوکمپ و در مجموع شکست 3 بر 2 از راهيابي به فينال ليگ قهرمانان اروپا بازماند.
منبع :varzesh3
من كارشناس فوتبال نيستم اگرم بودم در حدي نيستم كه بخواهم از پپ ، مسي ، والدز و .... انتقاد كنم همه اينا حتي اشتباهات والدز ، تركيب عجيب بارسا مقابل رئال هدر رفتن پنالتي مسي تك به تك خراب كردنها گل هاي بدي كه خورديم همه و همه قسمتي از عشق و علاقه منو به بارسا شكل ميده
هيچ و قت يادم نميره پنالتي كه باجو تو فينال جام جهاني خراب كرد همون صحنه باجو رو تو أعماق قلب من جاودانه كرد
امشب اشك هاي مسي اينيستا چهره درهم ژاوي آه كشيدن پويول كت در آوردن پپ صحبتهاي راسل عشق منو به كل بارسا دوچندان كرد
اي كاش بعد گل دوم مثل رئال بازي ميكردم ١١ نفره دفاع اما اينجاست فرق دو مكتب يكي از دل مردم و عاشقان فوتبال و ديگري مادي وصرفا نتيجه گرا
زنده باد بارسا زنده باد لاماسيا
ViVa BaRcA
نیمه دوم واقعا هر دقیقه اش یه ثانیه ای میگذشت!
وقتی دیدم دقیقه 80 اصلا باورم نشد حتی با جدیت به داداشم گفتم کی 80 شد!!!
اون 10دقیقه آخرم که 1ثانیه ای تموم شد واقعا حیف شد
دیشب والدز گند زد به بازی
تیر و پنالتی دیشب واقعا بهم ثابت کردن فوتبال خیلی بی رحمه خدا میدونه بازکینا دیشب چه حالی داشتن!
بدتر از همه صحنه والدز و پیکه یه لحظه چجوری ناراحت شدم من فکر کردم تموم کرد خیلی صحنه بدی بود
پیکه خیلی بد افتاد رو زمین دقیقا مثل کشتی کج!!!
خداروشکر اتفاقی نیفتاد واسش
و در آخر خیلی دوست داشتم چنتا شوت از پشت 18 میزدیم
وقتی 10نفر ریختن دفاع هیچ جوری نمیشد نفوذ کرد
ولی خوب اگه شوت میزدیم مطمئنن تشخیص مسیر توپ واسه چک هم خیلی سخت میشد
درسته توپ به دفاع هم برخورد میکرد ولی باز میشد با چنتا ضربه دیگه کار تموم کرد
ولی خدایی عشق است بارسا با اینکه باخت ولی همه از دیدن بازی لذت بردن:40:
دوست عزیز با بیشتر صحبتاتون موافقم و این نوع از طرفداری از تیمتون برام خیلی تحسین برانگیزه! :11:نقل قول:
ولی در اون قسمت آخر صحبتاتون , یعنی تعمیم دادن فوتبال بارسا به دل مردم و عاشقان فوتبال و تعمیم دادن فوتبال تیم رغیب ( رئال یا چلسی ) به فوتبال مادی فکر نمی کنم کار شایسته ای باشه.
وقتی به عملکرد هر کدام از این تیم ها از بالا نگاه کنیم می بینیم که همگی در بخش مدیریت به دنبال کسب نتایج و سود بیشتر هستند , حتی اگر گاهی مدیران خلاف این را بروز بدن.
درسته که خصوصا دیشب چلسی بازی بسیار تدافعی را از خودش نمایش داد که شاید زیبا به نظر نیاد ولی فکر نمی کنم صحیح باشه که یک نتیجه گیری کلی داشته باشیم و مکتب یک تیم را مکتب عاشقان فوتبال و تیم های رغیب رو به کل مادی بدونیم ...
به هر حال سلایق مختلفی وجود داره که باعث شده سبک های مختلفی در فوتبال شکل بگیره و فکر می کنم باید به سلایق مختلف احترام گذاشته بشه.
متشکرم.
پایان بلوگرانا/زنده باد بارسا!
حذف بارسا پایان فوتبال نیست.وقتی برزیل در جام ۸۲ حذف شد همه از مرگ فوتبال سخن گفتند اما فوتبال براهش ادامه داد
این نقطه پایانی بود بر پنج سال فوتبال رویایی ، چشم نواز و هنرمندانه آنها ..فوتبال آنها شاید آخرین انقلاب عصر مدرن در مستطیل سبز بود عصری که خود دیگر انقلاب ها را بر نمیتابد و بیشتر منصه حرکات اصلاحی در میادین فوتبال است انقلابی که خود محصول پروسه تدریجی چهل ساله لامااسیا بود لاماسیایی که هنوز در کار پرورش ستارگان ادامه حیات دارد اما باید توجه داشت که هر چقدر در این امر موفق باشند اما ابرستارگانی مانند مسی ، چابی و اینستا هر چندین سال یکبار ظهور میکنند و این شاید کار آنها را برای ادامه یک مسیر رویایی مقداری مشکل سازد...
البته با وجود مسی آنها در چند سال آینده هم بعنوان یکی از قدرت های برتر اروپا باقی خواهند ماند .فوتبال کنشگرانه آنها که آمیزه ایی بود از هنر و ورزش قلب میلیون هوادار فوتبال در جهان را تسخیر کرد و به آنها امید و رهایی بخشید هوادارانی که رویاهای خود را با فوتبال بارسا پیوند زده بودند فوتبال آنها کسانی را که سالها از فوتبال دور شده بودند یا اصلا شناختی نسبت به این ورزش نداشتند را با چمن سبز آشتی داد .
حذف بارسا پایان فوتبال نیست.وقتی برزیل در جام ۸۲حذف شد همه از مرگ فوتبال سخن گفتند اما فوتبال براهش ادامه داد ، می دهد و ادامه خواهد داد.این به ذات فوتبال برمیگردد .ذات یگانه ایی که در عین رحمان و رحیم بودنش ، نامهربان و بی رحم و بی وفا است .
فوتبال همه ی فوتبال است .بارسا حذف شد اما بارسا هنوز زنده است زیرا فلسفه آنها همچنان زنده و پویا است .فلسفه آزادی و رهایی مردنی نیست آزادی هرگز نخواهد مرد
گزارش روز: سه روز سیاه گواردیولا دررقابتهای این فصل
از شنبه تا سه شنبه را شاید بتوان سیاه ترین روزهای زندگی گواردیولا نامید؛روزهایی که او طی آن شانس قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را از دست داد
سایت گل- بارسلونا در طول تنها 3 روز شانس قهرمانی در دوتورنمنت خیلی مهم را از دست داد
شنبه شب با باخت بارسا در نوکمپ و مقابل رئال مادرید بارسا عملا شانس کمرنگی که برای قهرمانی در رقابتهای لالیگا داشت را از دست داد و تنها 72 ساعت بعد از آن دومین ضربه کاری را با کسب تساوی 2-2 مقابل چلسی درنوکمپ و ناکامی در رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا را خورد
آبی اناری ها تا سه روز پیش شانس قهرمانی در دو تورنمنت را داشتند و بعد از باخت 1-2 مقابل رئال در نوکمپ و تساوی با چلسی این دو قهرمانی را از دست دادند
پپ تا به اینجا درمسیر مبارزه برای فتح 16 جام ، به 13 قهرمانی دست یافته بود ولی بارسای او در طول این فصل نتوانست به بهترین نحو ممکن از عناوین قهرمانی اش دفاع کند و تنها شانس باقی مانده برای تیم کاتالان برای فتح جامی در پایان این فصل ، حضور در فینال کوپا دل ری و مبارزه برای قهرمانی درروز 25 می و مقابل اتلتیک بیلبائو است. در صورتی که بارسا بتواندمقابل اتلتیک بیلبائو به پیروزی برسد و در کوپا دل ری قهرمان شود، گواردیولا می تواند چهارمین جام قهرمانی اش در این فصل را کسب کند ولی این سه روز، سه روز کابوس واری برای گواردیولا بود که قطعا این سه روز سیاه را هرگز فراموش نخواهدکرد.
جنگ توپ طلا؛ مسي از كريس عقب ماند
به نظر نميرسد كريس رونالدو بتواند در اين رقابت به مسي برسد مگر آنكه معجزهاي رخ بدهد و 6 گل در بازيهاي آينده مقابل بايرن و چلسي به ثمر برسد
سايت گل – ليونل مسي ستاره بزرگ فوتبال جهان و بارسلونا تنها در 3 مسابقه 90 دقيقهاي فروغ لازم را نداشت. 3 مسابقهاي كه البته سرنوشت بارسلونا در رقابتهاي امسال را تعيين كرد.
ليو كه مثل ساير ستارگان بارسا خسته و خالي از انرژي به نظر ميرسيد نه تنها در انجام وظايف محوله موفق نبود بله با هدر دادن يك پنالتي حساس مهمترين بخت تيمش را براي صعود به هدر داد مسي البته برخلاف هميشه عصباني و تندخو هم شده بود و در لحظهاي از بازي با فشار دادن گلوي فرانك لمپارد نشان داد كه خيلي تحت تأثير فشار زيادي قرار گرفته كه بارسا را آزار ميدهد.
مسي كه فعلا نبرد توپ طلايي را به رونالدو باخته در اين روزها يك آرزوي مشخص دارد و آن ناكامي رئال مادريد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان در مسابقه امشب مقابل بايرن است. چيزي كه ميتواند به او در فتح توپ طلا كمك كند.
در حال حاضر او در ليگ اسپانيا از كريس رونالدو يك گل عقب است اما همچنان شانس كسب پي چي چي را دارد. رونالدو در لاليگا 42 گل زده و مسي 41 گل. در عين حال به نظر ميرسد مسي با گلهايي كه در ليگ قهرمانان به ثمر رسانده در نهايت به عنوان آقاي گل اين مسابقات معرفي بشود. اگر چه ماريو گومز مهاجم بايرن اين شانس را دارد كه مسي را در صدر جدول بگيرد.
مسي در ليگ قهرمانان 14 گل زده و بالاتر از گومز 12 گل و رونالدو 8 گل قرار دارد... با اين شرايط به نظر نميرسد كريس رونالدو بتواند در اين رقابت به مسي برسد مگر آنكه معجزهاي رخ بدهد و 6 گل در بازيهاي آينده مقابل بايرن و چلسي به ثمر برسد.
البته توپ طلايي امسال يك شاخصه ديگر هم دارد و آن درخشش در جام ملتهاي اروپاست جايي كه رونالدو كار سختتري در آن خواهد داشت او همچنين ممكن است در رقابتهاي المپيك لندن هم شركت كند. اتفاقي كه تواناييهاي فيزيكي او را به چالش خواهد كشيد.
گواردیولا:غم بزرگی داریم؛ به چلسی به خاطر عملکرد خوب تدافعی اش تبریک می گویم
مربی جوان بارسا به چلسی تبریک گفت و اعلام کرد که امسال تیمش نتوانست به آنچه می خواست برسد
سایت گل- در پایان دیدار 3شنبه شب ورزشگاه نوکمپ که با تساوی 2-2 دو تیم چلسی و بارسلونا و درنتیجه صعود چلسی به فینال همراه بود، پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا، رسیدن آبی های لندنی به فینال را به آنها تبریک گفت. او حسرتی به خاطر بازی بازیکنانش نداشت
درپایان این بازی گواردیولا به خبرنگاران گفت:« ما 180 دقیقه استثنایی را پشت سرگذاشتیم. به نظر می رسد که امسال قرعه به نام ما نیفتاده بود.»
مربی جوان بارسا درمورد احتمال ادامه حضورش روی نیمکت مربیگری بارسا گفت:« در روزهای آتی با ساندرو (روسل) صحبت خواهم کرد و تصمیم خواهیم گرفت که بهترین چیز برای موسسه چیست.»
گواردیولا درمورد شرایط روحی و روانی اش بعد از این تساوی گفت:« غم بزرگی داریم. ما هرآنچه می توانستیم را برای صعود به فینال انجام دادیم. به چلسی به خاطر کار دفاعی اش تبریک می گوید. احساس می کنم که ما لغزیدیم، چون نتوانستیم به گل برسیم. ما برای رسیدن تا به این مرحله خیلی تلاش کردیم ولی دراینجا یا می بری و یا تیمی آید و تیم تو را حذف می کند. ما سه بازی خیلی خوب داشتیم ولی این کافی نبود. مقابل اینتر هم سختی زیادی کشیدیم. هرکاری انجام دادیم و برای نفوذ به داخل تیم حریف خیلی تلاش کردیم. گاهی وقتها فوتبال این چیزها را دارد؛ امسال سال ما نبود.»
مربی جوان بارسا درمورد واکنش هواداران حاضر در نوکمپ گفت:« مردم هم دیدند که ما چیزی کم نگذاشتیم و همه چیز خیلی زیبا بود. این حس را داشتم که برای صعود باید یک بازی غیرمنطقی و غیر عادی انجام می دادیم. گل رامیرس کارها را خراب کرد. درنیمه دوم و در دقایق پایانی کار به دعا کشیده بود و ما به دنبال گل بودیم ولی این اتفاق نیفتاد.»
گواردیولا ادامه داد: « سه شنبه شب هواداران مارا به جلو بردند.از آنها واقعا متشکرم. بازیکنان تیم غرق شدند و این دلداری خوبی برای هواداران و برای تشکر از آنها نبود. موضوعاتی است که از دست ما درمی رود. به چلسی به خاطر عملکرد خوب تدافعی اش تبریک می گویم.»
مربی جوان بارسا درمورد بازی مسی هم گفت:« ما اگر اینجا هستیم، به لطف مسی است.من به خاطر شجاعت او، واقعا تحسینش می کنم. ما در دمای ده درجه زیر صفر به پامپلونا رفتیم و مسی می خواست بازی کند. او از نظر رقابت الگوی خوبی برای تمام ماست. من هیچ شکی ندارم که همه ساعات سخت و بدی را پشت سرخواهیم گذاشت ولی این زیبایی این ورزش است. گاهی وقتها می خندی و گاهی وقتها این چنین ناراحت می شوی.»
گواردیولا ادامه داد:« این غمگین ترین شب ما نیست. نمی دانم ولی چنین احساسی ندارم. من به تیم نگاه می کنم وفکر می کنم که به آنها چه بگویم؛ آنهایی که درشرایط بدی هستند ولی کلمه خوبی پیدا نمی کنم. من هیچ وقت این ایده را فراموش نمی کنم که این بخشی از بازی نیست. ما همه کاری رابرای بازگشت به جریان بازی انجام دادیم تابه پیروزی برسیم و سه شنبه، این اتفاق نیفتاد.»
مربی بارسا دربخش پایانی صحبتهایش که در روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:« در نهایت می بایست از طریق بازی مان به خواسته مان می رسیدیم و به نظرم ما کارمان را انجام دادیم ولی این کافی نبود. ما نتوانستیم به درون زمین حریف راه بیابیم وبه هر شیوه ای خلق فرصت می کردیم و نتوانستیم. همیشه به بازیکنانم می گویم که تهاجمی بازی کنید. بعد از گل اول هم متوقف نشدیم ولی گلی وارد دروازه مان شد. همیشه نمی توان همه چیز را باهم داشت.»
دیشب دقت کردید سوتی های پیمان یوسفی رو.
یه دفعه که گواردیولا رو بر ای گرفتن توپ از دروازه کشید بیرون یه دفعه هم دنی آلوز یهو شد ویکتور
والدز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج این فصل باعث شد همه بفهمن برای بردن فقط مالکیت توپ و پاس های کوتاه فایده نداره و دیگه تیم های بزرگ دنیا می دونن چطور جلوی این جور سبک ها بازی کنند به نظر من باید بارسا اگه می خواد دوباره بهترین بشه باید یک انقلاب درونش رخ بده من نمی گم پپ بره ولی چهار ساله داره از یه نوع سبک استفاده می کنه و همه دستشو خوندن و همچنین بعضی بازیکنا مخصوصا در خط دفاع باید هم عوض شن و هم جایگزین بشن با یه مدافع بهتر و همچنین اگه بتونه یه دروازبان در حد مانوئل نویر بخره خیلی خوب می شه مشکل والدز اینه که چون بارسا مالکیت توپ رو در اختیار داره در هر بازی زیاد رو دروازش موقعیت خلق نمیشه خیلی محک جدی نمی خوره و ر و زد حملات بشتر وقتا کم آورده به این دلیل نمی شه گفت که والدز در حد و اندازه های یه دروازبان حرفه ایه ولی در خط هافبک و حمله به نظر من بارسا مشکلی نداره
بییخال این روزا هم میگذره...
تو چند تا پست نیاز به تقویت تیم هست که با گرفتن چند بازیکن میتونیم فصل بعد دوباره به اوج برگردیم
بسی از نظرات کارشناسانه دوستان استفاده کردیم!
راستی دوستانی که می گفتن بارسا رو داور ها میارن فینال کجا رفتن؟!نقل قول:
گواردیولا:غم بزرگی داریم؛ به چلسی به خاطر عملکرد خوب تدافعی اش تبریک می گویم
من موندم این پپ به چه امیدی این دنی الوز رو بازی میده:دی
خسرو حیدری رو میزاشت اون قسمت بهتر بود:|
این تللو رو هم دوباره آورد تو زمین دیگه من مطمئن شدم بارسا راه به جایی نمیبره...اصلا این بچه ـه فقط یه حرکت بلده:27:
حرچند من در حدی نیستم این حرفا رو بزنم...ولی نزنم دق میکنم:دی
ببخشید جو - دادم:(