منم میخوام ولی بهترینش همینهنقل قول:
شهرستانه و محدودیتاش
منم میخوام ولی بهترینش همینهنقل قول:
شهرستانه و محدودیتاش
این هم برای ispاز شاتل همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو 128
Connection Speed kbps KB/sec Dialup 56Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 7.00 ADSL 64Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64 8.00 ADSL 128Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 16.00 ADSL 256Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 32.00 ADSL 512Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 512 64.00 ADSL 1Mbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,024 128.00 You [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,926 240.75
نقل قول:
راستی دوست من شما کدو شهرستا هستی که شاتل اونجا سرویس نمیده
میدونی چی فکر میکنم شاتل ار اینی که شما داری بهتر باشه////////
اره تا همین 4 ماه پیش 256 پلاتین بود ولی الان اپ تو 6 که همون مبلغ میدم((اول فمر میکردم اشتباه شده من دارم زرنگی میکنم))بعد فهمیدم دارن به همه ((دوستم هم اینجوری))اینجوری سرویس میدن....نقل قول:
پشتیبانی عالی ینی 1چی میگم 1چی میشنویی البته اینو هم بگم که هیچ وقط کارت به پشتیبانی نمیرسه مگر اینکه حال و احوال پرسی کنی که همیشه جواب گو هست
نمیپیچونن...
مودم هم دید مستقیم یادمه اون زمان 150 هزار خریدم الان فکر کنم 300 شده((نمیدونم حدس میزنم ها دوستان حالا نیان یخه مارو بگیرن چرا داری خالی میبندی))
اینقد دانلود کردم دیگه خسته شدم هیچ چی نیست که دانلود کنم راستی فیلم هم از دانلود هام دارم با idmاگه خواستی بگو بزارم....
چه قد تعریف کردم((الان دوست خوبم میاد میگه شرکت خودت داری تبلیغ میکونی))نه به جون مادرم شما بگو چجوری ثابت کنم من همون کارو میکونم
میدونم اینجا جاش نبود که اینارو بگم شرمنده تکرار نمیشه
GPRS ایرانسل
اینقدر اطرافمون آپارتمان ساختن تا وضعمون شده این:n29:
حسین اوضاع نتت بهتر نشد ؟؟؟نقل قول:
این هم تست شب ((ساعات رایگان))همون سرویس بالاست
ساعت 2:15 بامداد
Connection Speed kbps KB/sec Dialup 56Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 7.00 ADSL 64Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64 8.00 ADSL 128Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 16.00 ADSL 256Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 32.00 You [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 506 63.25 ADSL 512Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 512 64.00 ADSL 1Mbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,024 128.00
نقل قول:
سرعت شبانت که خیلی پایین میاد چرا؟؟؟؟
این طوری که نمیشه دانلود کرد
اینم سرعت من
وایمکس داتک 2 مگ
بهتره بگی نت ملی داتک 2 مگنقل قول: