20 تومن گوشیو گرون خریدی .. قیمت کیف هم خیلی باشه 5 تومن نهایت 7تومنه .. برچسب ال سی دی هم جنس خوبش نهایت 2 تومننقل قول:
در کل مبارکت باشه....قسمت قرمز رنگ خیلی جالب بود واسم :13:
20 تومن گوشیو گرون خریدی .. قیمت کیف هم خیلی باشه 5 تومن نهایت 7تومنه .. برچسب ال سی دی هم جنس خوبش نهایت 2 تومننقل قول:
در کل مبارکت باشه....قسمت قرمز رنگ خیلی جالب بود واسم :13:
اقایون بگن چند گیگش رو خردین! علم غیب که نداریم :دی
آقا این گوشی شیشه اش ضد خش و ضربه هست چرا بیخودی پول محافظ میدین ؟!نقل قول:
17 تومان هم پول کیف و برچسب محافظ ال سی دی دادم .
ZAGG ناقابل 20 تومن :31:نقل قول:
برچسب ال سی دی هم جنس خوبش نهایت 2 تومن
محافظ پشت و روش 35 تومن
البته میدونم خبر داری ولی برا بقیه دوستان که میخوان جنس خوب بخرن میگم
چه ارزون !!!نقل قول:
ولی من از جایی که گرفتم تقریبا مطمئن بودم چون 5 دقیقه قبل از من یه نفر دیگه گالکسی اس سفید گرفت که هم گوشی را گرون تر بهش داد هم 35 تومان پول نرم افزار گرفت و هم اینه فقط 15 تومان کیف را باهاش حساب کرد .
من تمام بازار موبایل را قیمت گرفتم ، به نظر خودم که باهام خوب کنار اومد .
ولی خدایی گوشی باهالی هست . دیشب چند تا ویدئو با کیفیت HD ریختم خیلی با کیفیت اجراشون کرد .
راستی یه سوال دیگه : رنگ قاب پشت یا کناره های گوشی به مرور ممکنه که از بین بره ؟
ایول! یعنی هست تو بازار کجا داره؟ من ویدیوش رو تو نت دیدم خیلی خداست این zagg :دینقل قول:
ZAGG ناقابل 20 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محافظ پشت و روش 35 تومن
دوستان من بعضي وقتا مجبور ميشم شب ها گوشيم رو بزنم به شارژ...
منظورم اينه كه موقع خواب ميزنم كه ديگه تا صبح پر بشه..
ميدونم كار درستي نيست اما يه مشكل ديگه هم برام پيش مياد
مثلا اگه ساعت 12شب گوشي رو به شارژ ميزنم خب مثلا ساعت 3 گوشي شارژش پر ميشه و يه پيغام مياد روي صفحه كه شارژ كامل شده و شارژر رو جدا كنيد... خب مشكل اينجاست كه وقتي اين پيغام مياد ديگه صفحه خاموش نميشه تا ساعت 9 صبح كه من بيدار بشم كابل رو بكشم و صفحه رو دستي خاموش كنم...
خب اينجوري به گوشي فشار مياد مخصوصا به صفحه نمايش و باتري...
راه حل چيه؟
شاید سوالی که میپرسم قبلا جواب داده شده باشه ولی قبول کنید نمیشه نشست 400 صفحه مطلب رو خوند!!!
راستش من میخوام گالگسی اس 4 گیگ بخرم فقط یه سوالی واسم پیش اومده!!! i9000 و i9003 دقیقا چه فرقی باهم دارن؟؟ دوم اینکه این مدل 4 گیگی که هست واسه کدومشونه هردوشون دارن یا فقط یکیشون؟؟؟؟ سوال بعدیم هم اینکه تو بسته گوشی ( با گارانتی) دقیقا چه وسایلی هست؟
ممنون میشم خیلی زود جواب بدید.
4 گیگ که میگی sl هست نه s چون s فقط 8 گیگ و 16 گیگ داره ولی sl حجم 4 و 16 داره !
عمده فرق این 2 تا که باعث اختلاف قیمتش میشه مربوط به صفحش هست! sl صفحه ی super clear lcd داره ولی s صفحش Super AMOLED هست که Super AMOLED یه صفحه ی فوق العاده بی نظیر هست (بهترین صفحه ای که تا حالا روی گوشی اومده)
یه سری اختلاف دیگم دارن مثل رم پایین تر و وزن بیشتر و ضخامت بیشتر sl....
در کل پیشنهاد میکنم حتما s بگیری ! کلی از لذت گلکسی واسه خاطر همین صفحشه!
تقويم شمسي 90 از كجا براي اين گوشي گير بيارم؟