سلام. کسی نمیدونه کی تو منطقه شهید دیالمه با پیش شماره 3355 و یا 3350 ؛ Adsl میده. من خودم بررسی کردن گفتن فقط نیونت ؛ اونم که چند وقته قطع شده و سرعتش هم افتضاح.کسی دیگه اونجا سرویس نمی ده ؟
Printable View
سلام. کسی نمیدونه کی تو منطقه شهید دیالمه با پیش شماره 3355 و یا 3350 ؛ Adsl میده. من خودم بررسی کردن گفتن فقط نیونت ؛ اونم که چند وقته قطع شده و سرعتش هم افتضاح.کسی دیگه اونجا سرویس نمی ده ؟
نقل قول:
متاسفانه خیر. فقط نیونت
من عاقبت تصمیم گرفتم لایزر یا آسیاتک بگیرم.(آخره تصمیم ، اگه شک داشتم چی میشد!!!@)منطقه مالک اشتر 6689.نقل قول:
ممنون میشم نظرتون بگید وراهنمایی کنید یکی شونو انتخاب کنم.
ارادتمند
نقل قول:
اگه از پارس آنلاین زیاد تو این منطقه راضی نیستند!!!آسیا تک گزینه ی بهتری نسبت به لایزر هست
دوستان هنوز صبا نت بعضی موقعه ها قطعی داره!!!
برایه شما هم همینطوره(البته سرعتش خیلی بهتر شده حتی شب ها هم به 70 میرسه ولی قطعیش اذیت می کنه!!!)
دوست عزیز Genjo بسیار ممنونم که جواب دادیدنقل قول:
دوستان دیگر ، نظری ندارند؟
بازهم از شما Genjo عزیز متشکرم
سلامنقل قول:
راستش من تا به حال نه آسیاتک سرویس گرفتم نه لایزر.
اما دوستان زیادی رو دیدم که از آسیا تک ناراضی بودند در حالی که تا به حال کسی رو ندیدم از لایزر ناراضی باشه.
البته شما باید بیشتر با دوستانی که در منطقه شما هستند مشورت کنید و ببینید در منطقه شما بیشتر از کدام شرکت راضی هستند و کدام شرکت سرویس بهتری میده.
نقل قول:
_Barbod_ جان عزیز ، در منطقه ما بیشتر از صبا نت استفاده می کنند و غر می زنند! :)
نقل قول:
از صبا نت که شکایت زیاده ولی تو این چند روزه بهتر شده!!!
ولی من بهت پیشنهاد می کنم بری پارس آنلاین بگیری(هم تعرفه هاش خوبه و هم سرعتش):46:
قطعیش هم خیلی خیلی کمه
نقل قول:
ولی من که دوستام که آسیا تک استفاده می کنند راضی هستند(البته بعد از پارس آنلاین )