چرا كسي جواب ما رو نميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
چرا كسي جواب ما رو نميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشكر فراوان از راهنماييتوننقل قول:
فقط اگه بتونيد يه فروشگاه خوش انصاف هم معرفي كنيد خيلي ممنون ميشم
با سلام به تمامی دوستان لطفا دوستانی که اطلاعاتی در این رابطه دارن کمک کنن.
حداکثر توان خرید من برای AV/R و اسپیکر 2 میلیون تومانه
AV/R از برند Marantz چه مدلی را پیشنهاد می کنید؟(HD , 3D ساپورت کنه) قیمت Marantz SR5005 را در ایران کسی میدونه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ست 5 تکه اسپیکر Focal هم نیاز دارم .باز هم پیشنهاد بدین چه مدلی از focal بردارم تا با یک AV/R در خور خودش نهایتا 2 میلیون تومان بشه :2:
اگر با این پول اسپیکر Focal نمیشه برداشت نظرتون رو درباره Jamo S 608 HCS 3 چیه؟ آیا توی ایران هست؟ قیمتش چقدر هست. یا بهتر مدل Jamo S 606 HCS 3 بردارم. فرق این دو مدل چیه؟!!!
اما بازم می گم بیشتر دوست دارم focal بردارم اگر امکانش باشه
اگر کسی مکان فروش هم می شناسه به جز جمهوری و پارک وی لطفا کمک کنه
پیشاپیش منونم از دوستان
Jamo S 608 HCS 3
مبارک باشه.....نقل قول:
دوست عزیز تست کردی چی شد؟
منم می خوام Marants و Focal بخرم اما جمعا 2 میلیون بشه .
منتظر تست شما هستم و راهنمای دوستان تاپیک که با 2 تومن چی می تونم بخرم توی این 2 تا برند.
از jamo هم بدم نمی باد.
منتظر راهنمایی دوستان هستم.
قیمت گرفتم به شرح زیر:نقل قول:
:8: Marantz SR5005 یک میلیون صد و پنجاه
:8: Jamo S 606 HCS 3 هشتصد وسی هزار
فکر کنم برم و Marantz SR5005 و اسپیکر Jamo S 606 HCS 3 را بگیریم و در آینده وضع مالیم خوب شد به سپیکر فکال بردارم. خیلی گرونه( برای من :wac::wac::18:)
به سوال دیگه اینکه من توی این هفته دارم می رم برای خرید در موقع تحویل گرفتن AV/R و اسپیکر دقیقا به چیزی دقت کنم. و اینکه آیا باید هردو را آکبند تحویل بگیرم؟
چه مدل و چه مارکی از کابل HDMI بگیرم با توجه اینکه می خوام ار قابلیت HD ,3D استفاده کنم.برای ----- هم از همون مدل بگیرم؟ حدود قیمتش چفدره؟
دوستان لطفا زود راهنماییم کنید.........
قبلا یکی از دوستان زحمت کشیده بود و اطلاعات کاملی در این زمینه تو یکی ازتاپیکها آورده بود . لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره ارائه کنهنقل قول:
با سلام
من در نظر دارم يه سينما خانگي 7.1 بخرم تا حدود 1.5 براي ال اي دي سه بعدي سوني 46 .يه چيزي تو مايه هاي اونكيو s8400 لطفا منو راهنمايي كنيد.فقط خواهشا فوري...
سلام من میخوام یه سینمای خانگی بلوری بگیرم قیمت تا 800 تومان که فایلهای mkv vرو بدون مشکل پخش کنه و از همه مهمتر اینه که صدای خوبی داشته باشه با توجه به گفته های دوستان بر این شدم که فیلیپس بگیرم ولی باز هم تردید دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
کسی نیست جواب بده من منتظر هستم میخوام برم سینما رو زود بخرم
با سلام
من در نظر دارم يه سينما خانگي 7.1 بخرم تا حدود 1.5 براي ال اي دي سه بعدي سوني 46 .يه چيزي تو مايه هاي اونكيو s8400 لطفا منو راهنمايي كنيد.فقط خواهشا فوري...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام