سلام دوستان من می خواهم این موتور را به صورت پروژه پایانی ام بردارم میخواستم اگه کسی منابع فارسی در اختیار داره بهم معرفی کنه مرسی
Printable View
سلام دوستان من می خواهم این موتور را به صورت پروژه پایانی ام بردارم میخواستم اگه کسی منابع فارسی در اختیار داره بهم معرفی کنه مرسی
خب به نظرم برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن ایرانیشه:21:نقل قول:
سلام...
کسی از این حرفه ایهااا تو udk هستش الاااااااااااااااااااان؟!! !!!!!!!
من نیاز مبرم دارم یکی جواب سوالمو بده...خواهشا...خیلی واجبه....
بچه ها من یه مرجع فارسی می خواهم که حداقل بتونم منوها و ابزار های udk را توضیح بدم فیلم های زیادی از انریل دارم
ولی نمیشه از روی فیلم در مرود یک ابزار زیاد توضیح بنویسی خواهش میکنم اگه سایتی یا کتابی حتی برای فروش البته فارسی
سراغ دارید معرفی کنید
سلام
می خواستم بدونم تو کلاس pawn چه متغییری نرمال جهت حرکت رو داره.متغییر acceleration هست ولی وقتی دارم رو سراشیبی حرکت می کنم acceleration.z تغییر نمی کنه.
من به نرمال حرکت در راستای z نیاز دارم.
فکر کنم با کد:
مشکلت حل بشه.کد:vsize(velocity)
--- Update ---
از دوستان یک سوال داشتم.
یه بازی سوم شخص دارم کار میکنم.
بازیکن من وقتی شلیک میکنه یکم طول میکشه تا انیمیشن شلیک کردن اجرا بشه.برای اینکه زمان شلیک و انیمیشن سینک بشه من مقدار equip Time رو 1.3 کردم.وقتی بازی رو اجرا میکنم و شلیک میکنم برای بار اول درست انجام میشه و یکم تو شلیک مکس ایجاد میشه تا انیمیشنم باهاش سینک بشه اما نمیدونم چرا برای بارهای بعدی درست اجرا نمیشه و به مهز شلیک کردن تیر از اسلحه خارج میشه.اگه ممکنه کمکم کنید.
ممنون
من جهت حرکت در راستای z رو می خوام نه اندازه ی سرعت.نقل قول:
نکته ی دیگه این که وقتی pawn رو یه سراشیبی حرکت می کنه velocity.z برابر صفر هست و تغییر نمی کنه.
برای اینکه بتونی pawn رو در جهت z حرکت بدی باید حتما فیزیک پاون رو به Falling یا Spider یا ladder تغییر بدینقل قول:
فکر کنم Ladder بهتر باشه. بعد با کد velocity میتونی اونو حرکت بدی.
فکر باید موقعی که بازیکن ریلود میکنه firmode رو از کار بندازی تا اینکه موقع عوض کردن اسلحه یا ریلود کرد تیر شلیک نکنه. البته این برداشتی بود که من از سوال شما داشتم.نقل قول:
من می خوام تو اسکریبت تشخیص بدم داره رو سراشیبی به سمت پایین می ره یا بالا.نقل قول:
می تونم با استفاده از تغییر location در بیارم ولی راه مناسب تری می خوام.