کدوم واحد؟نقل قول:
Printable View
کدوم واحد؟نقل قول:
شما کدوم واحد بودی؟......نقل قول:
دوست عزیز شما خودتون این دانشگاه رو خوب یا بد انتخاب کردید، اگه خوبه که هیچی اگرم بده خودتون انتخاب کردیدنقل قول:
آقا سخت نگیر جاهای دیگه هم مزخرف هستن من رفته بودم یه موسسه غیرانتفاعی ثبت نام کنم چون اون روز ثبت نام ک مخصوص من نبود و گذشته بود ساعت 10 11 ک رفتم گفت آخر وقت بیا کارتو راه بندازم ساعت 2 رفتیم گفت برگه آجار تموم شده و این شد ک مجبور شدیم برای سومین بار بریم ک ی ثبت نام انجام بدیم :n27:نقل قول:
دانشکده قبلیم بعد از ۲ سال رفتم مدرکمو بگیرم ببرم یه دانشکده دیگه برای کارشناسینقل قول:
مثه بانک ها دستگاه پرینت شماره گذاشته بودن و سیستم شماره هارو صدا میزد تا دانشجو ها بی نظمی نکنن روی شماره بیان جلو
اول فکر کردم اشتباه اومدم تو بانک :n13:
می شه برابر با اصل مدرک اصلی رو داد. (نمی خوام مدرک اصلی دست دانشگاه باشه می خوام دست خودم بمونه)نقل قول:
می شه همراهمون نبریم دانشکده و این بهونه رو بیاریم که همرامون نیست. برابر با اصل رو قبول می کنن.
یا کلا اگه بشه اصلی رو هم ببریم برابر با اصل رو بگیرین و اصل رو نگیرن خوبه.
کلا قانونی با این موضوع وجود نداره که اصل رو ندیم بهشون؟
هیچ راهی نداره که مثلا یه گواهی موقت بگیریم؟نقل قول:
گواهی موقت میدن دوست عزیز، بنده اصل دانشنامه رو عرض کردم.نقل قول:
دوستان، بنده امروز از مسئول آموزش مرکز آموزش خراب شدمون در مورد زمان آماده شدن دانشنامه پرسیدم، میگه "روال اینه که 6 ماه بعد از تاریخ تسویه تشریف میارید گواهی موقت می دیم خدمتتون که روش نوشته قابلیت ترجمه نداره! و حدود 3 ماه هم طول میکشه تا اصل دانشنامه تون صادر بشه!" یعنی گل بگیرین در این دانشگاه علمی کاربردی رو! دانشگاه آزاد زیر 3 ماه اصل دانشنامه بنده رو صادر کرد و رفتم گرفتم، اینا تو این 9 ماه مگه چه غلطی میخوان بکنن! آپولو بفرستن هوا؟! خاک!
الان یه بدبختی مثل من میخواد اپلای کنه باید 9 ماه صبر کنه که یه ورق پاره برسه دستش؟! گواهی موقت ایتا حتی ارزش ترجمه و ارائه به دانشگاه های خارج از کشور رو هم نداره!
دیروز رفتم دانشگاه جای سه نفر مسئولی که واسه ثبت نام بودن رفتم
ظاهرا واسه ثبت نام یکی از اولیت های مهم ارائه ی اصل مدرک دیپلم هست.
دلیلی هم که گواهی موقت رو قبول نمیکردن این بود که دیپلم واسه چند سال پیش بود.
و یک نفر هم اونجا بود که شهرستان بود دیپلمش و باید میرفت از مدرسه میگرفت.
گواهی داده بود اگه تا آخر ماه نیاره کلا ثبت نامش تعطیل ه و باید بیاره.
ما هم طبیعیش کردیم گفتیم اوکی فردا مییارم.
و هزینه تا الان:
هزار و پونصد بابت کپی مدارک و فورم هایی که باید پر میشد.
بیست و دو هزار پونصد هم بابت تایید ه تحصیلی. ( البته روی برگه جمعشون حدود هیجده و پونصد تومن هست) که احتمالا چهار هزار تومن هم اپراتور بابت ثبت گرفت.