ايشالا يكي دو هفته ديگه هممون يا رو سياه ميشيم يا سورپرايز ميشيم
از اين دو حالات خروج نمي كنه :31:
ايشالا يكي دو هفته ديگه هممون يا رو سياه ميشيم يا سورپرايز ميشيم
از اين دو حالات خروج نمي كنه :31:
آقا بدو psp phone رسید : واقعی به گفته :The PlayStation Phoneکد:http://www.engadget.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
It's hard to believe that what we're looking at is real -- but we assure you, the picture above is in fact the PlayStation Phone you've long been waiting for. As we reported back in August, the device you see is headed into the market soon, likely boasting Android 3.0 (aka Gingerbread), along with a custom Sony Marketplace which will allow you to purchase and download games designed for the new platform. The device snapped up top (and in our gallery below) is sporting a 1GHz Qualcomm MSM8655 (a chip similar to the one found in the G2, but 200MHz faster), 512MB of RAM, 1GB of ROM, and the screen is in the range of 3.7 to 4.1 inches. Looking almost identical to the mockup we hit you with this summer, the handset does indeed have a long touchpad in the center which is apparently multitouch, and you can see in the photos that it's still bearing those familiar PlayStation shoulder buttons. For Sony buffs, you'll be interested to know that there's no Memory Stick slot here, but there is support for microSD cards.
The particular model in these shots is still in prototyping mode. As such, the unit doesn't have a custom skin (not even SE's Timescape design seen on the Xperia devices), and is said to be rather buggy. We're digging into more facts as we speak, but it's likely that much of what we reported earlier is still accurate, and though the device could still be headed for a 2010 release, 2011 is looking much more realistic. Still, there's a lot of time between now and the holidays... so keep your fingers crossed!
کد:http://www.engadget.com/2010/10/26/the-playstation-phone/#comments
---------- Post added at 09:01 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------
اینم تصاویرش :
اقا من هم امدم بازی
ایول.خوشمان امد.خوشگله از طرح ویواز باز هم استفاده کردن....اندو 3؟سی پی یو 1 واسش کم نیست اون موقعی که میخواد بیاد؟
اما کلا چیز حقیه...ایوووول به ولش...خیلی های کلاسه.دانشجو ها بخرن تو کلاس گیم بازی کنن:دی
خداییش سونی اریکسون هر چی داره از سونیه
گوشيش چه قدر كهنه هم هست :31:
مثيكه خيلي وقته اومده
اوا!
ای که گفتی یهنی چه؟
چرا از cpu گالاکسی توش استفاده نکردن یکم حال کنیم؟؟؟
دکمه های left و right ش کشته منو ! فکرشو بکن بشه باهاش pes2011 زد ! :دی
مصطفی چطوری ؟
راست میگه گوشی خلی کهنه هست پورتوتایپ اولیه هست .. اگه 2010 بیاد بازار ببین چی میشه !
بازیهاشم مثکه باید از آندرویید مارکت دانلود کرد در یک بخش جدا ایجاد میشه .
من از طرحش خوشم واومد مسلما تو عکسهای رسمی خیلی خوشگلتره .. مثل ویواز که همه میگفتن چه زشته بعدا دیدن چه قشنگه !
cpu و ram کلا سخت افزارش احتمال تغییر داره و اینهایی که گفته شده طرح نهایی نیست برای تست هست .
The PlayStation Phone قیافش خیلی افتضاح .... خیلی
برداشته بدنه ی ویواز پرو رو بزرگ کرده
آره این رو تو کارگاه ساختن:دی.
رو نمایی بشه ملوسه.
نه حميد
به نظر من اصلا روي طراحي اين گوشي كاري نشده
فقط يه پرتوتايپي ساختن كه بيشتر بعد نرم افزاري و سخت افزاري گوشي رو درست كنن
اين طراحي يه چيزي بود كه تو ذهن همه بود
چيز جالبي هم نيست اصلا
بعيد مي دونم به همين قيافه وارد بازار بشه.
خلاصه خيلي زشته
چيزي به اسم طراحي سوني اريكسون توش ديده نميشه.
من كه اصلا حال نمي كنم با گوشي بازي كنمنقل قول:
فکرشو بکن بشه باهاش pes2011 زد !
ولي آدم باورش نميشه
اينقد ملت رو چرزوندند :31: كه ديگه آدم بهش نميچسبه
من بيشتر منتظر ايكس هاي بعدي هستم
مخلص مصطفي و كله كچلش هم هستيم
عكست خيلي هويدا بود پسر :31:
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
سي پيو گاراكسي كه توخود كالاكسي هستنقل قول:
چرا از cpu گالاکسی توش استفاده نکردن یکم حال کنیم؟؟؟
برو حال كن ديگه :31: چرا ميخواي دوجا حال كني؟ :31: