سلام دوستان من میخوام یه مودم وایرلس دار بخرم به نظر شما چی بگیرم؟ قیمتشم مقول باشه دیگه بالای 100 نره. تو این قیمت چی هست؟ در ضمن مودمو از بازار ایرانیان بگیرم یا از جای دیگه؟
Printable View
سلام دوستان من میخوام یه مودم وایرلس دار بخرم به نظر شما چی بگیرم؟ قیمتشم مقول باشه دیگه بالای 100 نره. تو این قیمت چی هست؟ در ضمن مودمو از بازار ایرانیان بگیرم یا از جای دیگه؟
سلامنقل قول:
به فاروم ما خوش اومدی :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::11:
ASUS WL AM - 604 G
ASUS WL 600 G
فکر نکنم جفتشون به صد تومان برسن... ولی باز هم قیمت بگیر :46:
شما هم اگر می خوای بخری، برو پاساژ ایران ( نه ایرانیان - اون برای موبایل هست )، از پله ها که می ری بالا طبقه دوم دست راستت دم پلکان، یه پخش کننده خرد و عمده شرکت ایسوز هست. اون از همه منصف تره... :46: ازون بگیر...
آموزشی برای اینطور مودمها وجود نداره ؟ یا حداقل برا wireless شون :|نقل قول:
با سلام من یه لبتاپ دل مدل 1530 با سیستم عامل ویتسا دارم مدل مودم ام هستش tp - link td-w8901g نوشته 54m wireless adsl+router با چهار لن که من با اینها مشکلی ندارم ولی وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم نمی تونم مشکل را هم نمی دونم از کجاست لطف کنید یه راهنمایی کاملتری کنید
نقل قول:
با سلام دوست عزیز تقریبا همه تنظیماتی که شما فرمودید من هم انجام داده ام ولی نمی شه در ضمن پسورد و یوزر را کجا بدم و چه پسورد و یوزری همان پسوردی که باهاش وصل میشم به اینترنت لطف کن بیشتر برام توضیح بده نمی تونه مشکل از وایرلس لبتاب باشه یعنی باهم جور نباشند که ست نمی شند ؟
سلام داريوش مودم-روتر جديده ي asus را ديديDSL-G31 از DSL-N11 هم جديدتره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم ايسوس مي خواد اين مدل رو جايگزين wl-am604g يا wl-600g بكنه.
من همین شنبه یدونه 604 ایسوس گرفتم 75.نقل قول:
از فروشگاه شبکه هوشمند توی پاساژ رضا
آخرش هم نشد كه نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
تنها كاري كه كردم و به سفارش پشتيباني isp انجام دادم كابل لن رو نصب كردم و با لن وصل شدم كه اون هم تو حالت PPPPOE جواب نداد و در حالت بريج جواب داد . ولي به نظر ميرسه سرعت لود صفحات بيشتر شده !!!!!!
يعني وقتي با لن كانكت ميشم .
فعلا در حالت بريج به سر ميبريم . اگه كسي كمكمون كنه دعا ميكنم رستگار بشه نزد خدا !!! :10:
سلام علیکم
یه سوال
من مودم رو که روشن میکنم میپره تو اینترنت (ADSL صبانت دارم)
تو سایت صبانت نوشته که برای دانلود رایگان شبانه باید که با یوزر و پسورد guest و ngsnet وارد بشی حالا من سوالم اینه که من که برای وررود به اینترنت اصلا یوزر و پسورد وارد نمیکنم باید چی کار کنم ؟
یه سوال دیگه اینکه من سرعت دانلودم حدود 10-20 Kb/s هست دوستام میگن کمه مشکل از کجاست؟ یا اینکه درسته باید همین باشه؟؟
مودمم هم tplink هستش مدل TD -8811
منظورت اینه که از حالت pppoe استفاده میکنی ؟نقل قول:
حالا باید از حالت bridge استفاده کنی!