خب منم همين کارو کردم.نقل قول:
يعني هم فلش و هم CD وقتي ميگذاشتمشون تو کامپيوتر، آيکن اوبنتو رو ميآوردن.
Printable View
خب منم همين کارو کردم.نقل قول:
يعني هم فلش و هم CD وقتي ميگذاشتمشون تو کامپيوتر، آيکن اوبنتو رو ميآوردن.
از روی پست شما که نمیشه متوجه مشکل شدنقل قول:
بدون گذاشتن ارور و لاگ چطور انتظار داری کسی بتونه کمک کنه؟
تازه تا اونجایی که من میدونم compiz به صورت پیش فرض روی اوبونتو نصبه!!!
الان با یوزر جدیدی که ساختی مشکلی نداری؟
compiz روی یوزر جدید فعاله؟ اگر آره مشکلی نداره؟
خروجی دستورهای زیر رو بزار اینجا:
کد:glxinfo | grep direct
cat /etc/X11/xorg.conf
اولین کاری که شما بعد از دانلود هر ایمیج از سیستم عامل های گنو/لینوکس باید بکنید اینه که سالم بودن اونو با استفاده از md5sum چک کنیدنقل قول:
بعد اگر ایمیج درست بود وقتی که سیستم رو با cd یا فلش بوت میکنید قبل از اینکه install ubuntu رو بزنید دکمه F6 رو بزنید
یه متن در پایین صفحه میاد آخرش نوشته quiet splash اونو پاک کن و بوت کن ببین درست میشه یا نه
اینا از باگهای جورواجور اوبونتوئه دیگه:13:
با سلام کارت گرافیک من مدل nvidia geforce 9400 است وubuntu 11.4 نصب کرده ام وحالا گرافیک را نمی شناسد درایور nvidia-glx-185 را نصب کردم در صفحه اول گنوم آیکنهای سمت چپ می آید ولی در قسمت بوت سیستم گرافیک ندارم و قسمت additional drivers خالی است و وقتی در داخل صفحه کلیک راست می کنم در گزینه آخر که وارد می شوم بگراند و تم و فونت وجود دارد اما گزینه افکت وجود ندارد . چه کار باید بکنم با تشکر
البته یک روش دیگر را هم امتحان کرده ام واین است که در ubuntu 10.10 که مشکلی ندارم وبا درایور nvidia-glx-173 را میشناسد و بخوبی کار میکند ومن سی دی ubuntu 11.4 را در داخل ubuntu 10.10 اجرا کردم و گزینه آبگرید را انتخاب کردم وتمام مراحل انجام شد اما وقتی به گزینه پاک کردن و ریستارت میرسد سیستم قفل میند و همانطور میماند و من خودم ریستارت کردم و حالا در بوت اول دو گزینه ubuntu 11.4 و ubuntu 10.10 وجود دارد اما گرافیک درست شده و ubuntu 11.4 با گرافیک nvidia-glx-173 را می شناسد و همه چیز درست است اما فقط در بوت اول گزینه ubtntu 10.10 پاک نشده و ناقص هم هست چگونه باید این گزینه را بردارم با تشکر
mosave1
آموزش اينکه چطوري چک کنم رو پيدا کردم ولي خود md5sum رو پيدا نکردم.نقل قول:
البته فايل iso رو از خود سايت اوبنتو دانلود کردم. قاعدتا نبايد مشکلي داشته باشه.
اون کاري که گفتيد (quiet splash) رو هم پاک کردم ولي بازهم صفحه سياه اومد و هيچ اتفاقي نيفتاد. البته چون نتونستم md5sum رو گير بيارم، چک نکردم.
بسيار ممنون از راهنمايي. :46:
سلام.
من اوبونتو رو مثل برنامه ی ویندوز نصب کردم.بعد رفتم از خود اوبونتو اون جا با Installer ش حالت کاملش رو نصب کردم.ولی الان مثلا هر دفعه ریستارت میکنم تنظیماتم و یا چیزهایی که دانلود کرده بودم Reset میشه و انگار چیزی وجود نداشته و اون برنامه ی Install Ubuntu هم اجرا میشه.خلاصه یک راهنمایی بکنین تا الان ۲ بار نصب کردم خسته شدم.:31:
برای چک کردن md5 اول باید فایل کد مربوط به ایمیج رو از اونجایی که دانلودش کردی رو بگیرینقل قول:
مثلا برای اوبونتو 11.4 اینه:
بعد با دستور md5sum ایمیج رو اسکن می کنه که بهت یه رشته متن میدهکد:http://mirrors.kernel.org/ubuntu-releases/11.04/MD5SUMS
md5sum /path to image.iso
بعد اون رشته متنی رو با با فایل md5 که دانلود کردی مقایسه میکنی
اگر درست دانلود شده باشد باید عین هم باشن
ببینید مشکل شما بخاطر اینه که کارت گرافیک شما با درایوری که نصبه مشکل داره
شما همون F6 رو بزن بعد nomodset رو انتخاب کن و quite splash رو هم پاک کن
اگر درست نشد باید alternate cd رو دانلود و نصب کنید
مطمئنی که بعد از نصب دوباره با cd بوت نمیکنی؟نقل قول:
cd رو بعد از نصب از cdrom خارج میکنی؟
من لان با CD نصب نمی کنم.با این نصب میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اون برنامه ی Install Ubuntu..که هر دفعه هم وارد سیستم عامل میشم اجرا میشه.
کد:http://up.-------------.com/images/deh1m6qomiroox0x5h6w.png
direct rendering: Yes
GL_EXT_Cg_shader, GL_EXT_depth_bounds_test, GL_EXT_direct_state_access,
Section "Screen"
Identifier "Default Screen"
DefaultDepth 24
EndSection
Section "Module"
Load "glx"
EndSection
Section "Device"
Identifier "Default Device"
Driver "nvidia"
Option "NoLogo" "True"
EndSection
سلام.
من چه طوری میتونم Scrolling با اون غلتک موس رو فعال کنم؟الان برام غیر فعاله.
سپوال دیگه:الان اوبونتو درایو های منو با اسم هایی مثل ۹۴GB File System نشون میده چه طوری میتونم اسم ها رو درست کنم؟
الان توی بعضی از سایت ها فارسی رو جدا جدا نشون میده چه جوری باید این رو درست کنم؟
طبق دستوراتی که گفته شد بنده lampرو نصب کردم اما برای phoadminانگار نشد که نشد پیام خطا هم اینه
Not Found
The requested URL /phpadmin was not found on this server.
Apache/2.2.17 (Ubuntu) Server at localhost Port 80دقیقا همه کارایی که باید انجام میدادم رو انجام دادم اما نشد
البته جوابمیده ودرسته .کد:http://localhost/info.phpرو
راستش هم من میخوام که با phpبرنامه بنویسم و تو وب ازش استفاده کنم اما نمیدونم کجا اصلا باید کدها رو نوشت که اجرا بشه اگه اینرو هم بفرمایید ممنون دار میشم.
در ضمن بعد از نصب برنامهcactiو استفاده از کدبرام باز نمیکنه نمیدونم چرا از هر راهی میرم آخرش یهجا گیر مییفتمکد:http://cacti-server-ip-address.com/cacti/install/index.phpهیچیرو