نقل قول:
بله دوست عزیز . قبلا که تو همین تاپیک گفته بودم اشاره کرده بوئم به این مساله که تنظیمات درسته . مساله اینه که اصلا هیچی نمی مونه حتی قبل از sign out .
Printable View
نقل قول:
بله دوست عزیز . قبلا که تو همین تاپیک گفته بودم اشاره کرده بوئم به این مساله که تنظیمات درسته . مساله اینه که اصلا هیچی نمی مونه حتی قبل از sign out .
سلام سمانقل قول:
راستش مشکل مسنجر خیلی نمی تونه به فری گت ربطی داشته باشه .
بیشتر مشکل یاهو مسنجر با اینترنت اکسپلورر هستش .
شما یاهو مسنجر 8 را نصب کن و IE-7 را هم نصب کن و فری گیت را هم نصب کن و فایرفاکس را هم نصب کن .
بعد ببین مشکلی به وجود میاره یا نه .
که احتمال ضعیف می دم مشکل به وجود بیاره . اگه مشکل به وجود اومد از ورژنهای دیگه فری گیت استفاده کنید .
ok سما
موفق باشی .:11:
راستش نمی دونم ورژن فری گیتم چنده. اما نمی خوام مسنجرم 8 باشه :دی
راهی بجز فری گیت نیست؟ یعنی یه پراکسی دیگه که با فایرفاکس کار کنه و مشکل درست نکنه ؟
سلام سمانقل قول:
نرم افزارهای دیگه هم وجود دارند که کار Freegate را انجام می دن مثل UltraSurf و PLink و CProxy و Gpass و VIDALIA و غیره ...
به خاطر این که Freegate بعد از اجرا شدن خودکار ------ را روی اینترنت اکسپلورر تنظیم می کنه به همین دلیل با اینترنت اکسپلورر با یاهو مسنجر دچار مشکل می شه . چون موقع کار با یاهو مسنجر باید ------ شما غیر فعال باشه .
می تونی ------ های دیگه را امتحان کنی .
ok
موفق باشی
سلامنقل قول:
ببین گلم . شما داری با یک کسی چت می کنی منتها شما اسم و فامیلی که اون برای معرفی خودش تعیین کرده رو میبینی و ای دیش رو نمیده می خواستم ببینم ایدی اون چیه . البته احتمالی که خودم می دم اینه که ایدی اون همون نام و نام خانوادگیش باشه و به خاطر همین نشون نمیده .
باتشکر
بابا اصلا رومش نمیاد که رو لنک کلید کنم دلیل اجرا نشدن یاهو 7.8.9. چیه پس
کودوم یکیش بهتره که اگه با فایرفاکس هم کار می کنم، به مشکل نخورم.
بگبن تا همونو دانلود کنم
راستش فری گت از همشون بهتر هستش . البته زبان اصلی این برنامه چینی هستش . یعنی چینی ها این برنامه را نوشتن اما نسخه ای که ما ازش استفاده می کنیم انگلیسی هستش .نقل قول:
خوبی این برنامه اینه که میتونه ip شما را موقع جستجو توی اینترنت مخفی کنه .
به نظر من Gpass نسبت به بقیه بهتر هستش . و سرعت نسبتا خوبی هم داره اما ممکنه توی ساعت های مختلف روز سرعتش متفاوت باشه .
دقیقا نمی دونم که با فایرفاکس مشکل داره یا نه . یه بار امتحان کن ببین مشکل داره یا نه . احتمالش خیلی کمه که مشکل داشته باشه .
موفق باشی .
دوستم برناميی داره که وقتی من of هستم ميفهمه کا من رو خط هستم حالا برناميی هست که هيچ
هيچ برناميی نتونه بفهمه که من online هستم،،يعنی ضد اون برنامه رو ميخوام،اگر هم همچين برناميی
نيست منو رهنمای کنيد
ممنون از کمک