مرسی مهران جان
ماشین 20 هزار تا بیشتر کار نکرده...ولی کیفیت دیسک های خودش خوب نبوده انگار ، خیلی زود نازک شده (البته فقط چرخ عقب سمت شاگرد)
من یه نمایندگی رفتم (مثلا نمایندگی درجه یک بود) روبرو اداره پست لشگر ....اصلا ازش راضی نیستم...
کلی هم تو تیونینگ تاک درموردش بحث کردیم.
خلاصه اش رو براتون بگم:
من ماشین رو 14000 تا بردم نمایندگی برای تعویض روغن و فیلتر و... (همه چیز روهم خودم جدا خریده بودم)...
بعد اینکه کارشون انجام شد یه فاکتور 40 تومنی دادن بهم....روش هم انواع و اقسام چیزانوشته بودن ...آچار کشی و بازدید لنت جلو و....
(حالا بگذریم که من اصلا یادم نمیاد همچین کارایی کرده باشن کل وقت بالا سرش بودم)
(البته خودم گفته بودم ماشین موقع ترمز سوت میکشه و یه صداهایی میده ... گفتم همه لنت هاروچک کنید... گفت 206 لنت های جلوش زودتر تموم میشه...و هر چی گفتم عقب رو چک کنید گفت نیازی نیست)
سر 17000 تا دیدم صدای سوت و... خیلی زیاد شده بردم همون نمایندگی دیدیم دیسک عقب سمت شاگرد انقدر نازک شده ، مثل چاقو تیز شده.
هر چی گفتم مگه من ماشین رو 3000 تا قبل نیاوردم که چک کنید ، قبول نکردن و گفتن ما اون موقع فقط جلو رو چک کردیم.(تو فاکتور همنوشته بازدید لنت جلو)
خلاصه کاری از دستم برنیومد...ازاون موقع دیگه از نمایندگی بدم اومد.
تو دفترچه خوندم اگر اول دیسک خراب بشه و بعد لنت ، در این صورت هر دو شامل گارنتین ولی اگر برعکسش رخ بده (یعنی اول لنت تموم بشه وبه واسطه تعویض نکردنش ، دیسک خراب بشه) شامل گارانتی نیست.
مال من حالت اول بود...و همینطوری سهل انگاری نمایندگی...ولی خوب زیر بار نرفتن منم دستم جایی بند نبودم
البته من کلا سعی میکنم وسایل مصرفی و وسایلی که طی یه بازه زمانی قدرتشون رو از دست میدن زود تعویض کنم...مثلا من سر14000 تا واسکازین ایسواصل هم ریختم
هرچند تفاوتی نکردم و هنوز هم وقتی سرعتم پایینه میخوام از دنده 2 برم به 1 دنده خیلی سخت جا میره...