این هم گزارشی که خواسته بودید مجید جان.در موقع آپدیت چندین فایل رو نمی تونه دانلود کنه یا خراب دانلود میکنه.نقل قول:
کد:http://gsi.kaspersky.fr/read.php?hl=en&file=8738e6ab0a2d03a10e9c60ad397783a6&Microsoft=0
Printable View
این هم گزارشی که خواسته بودید مجید جان.در موقع آپدیت چندین فایل رو نمی تونه دانلود کنه یا خراب دانلود میکنه.نقل قول:
کد:http://gsi.kaspersky.fr/read.php?hl=en&file=8738e6ab0a2d03a10e9c60ad397783a6&Microsoft=0
ویندوز هم عوض کردم ولی بازم مشکل پابرجاست.شاید اگه یه سرور دیگه به صورت دستی بهش بدیم
دیگه موقع آپدیت مشکل پیدا نکنه.
اینا هم عکس های مشکل هنگام آپدیت هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:MR.Punisher عزیز در گزارش سیستم شما صرفا یک چیز دیده میشه و اونهم فعالیت Symantec Security Drivers هستشنقل قول:
که خب باید مشخص کنید آیا از برنامه های Symantec استفاده میکنید
دلیل دیگری که میشه برای مشکل آپدیت شما نام برد ، به برخی از ISP های ایران ربط داره
ببینید با فیلطرشکن یا V-p-n قادر به آپدیت هستید
با v-p-n آپدیت شد.متوجه شدم مشکل از چیه.سرورهایی که همیلتون عزیز در پاسخ یکی از سوالات پست اولنقل قول:
مطرح کردن هنوز قابل استفاده هست؟
اگه نیست لطفا یک سرور دیگه معرفی کنید که از اون آپدیت کنم.ممنونم.
در ضمن من از adsl شاتل استفاده می کنم.
سلام
من یه مدت از mcafee 2009 استفاده میکردم ولی چون سرعت رو خیلی اورد پایین پاکش کردم
حالا kaspersky 2009 رو می خوام نصب کنم ولی موقع نصب یه پیغام میاد که میگه شما اول باید mcafee رو پاک کنید
تو قسمت add or remove program که mcafee نیست من تو پوشه های ویندوزم گشتم ولی mcafee رو پیدا نکردم
لطفا بگید که چه جوری میتونم mcafee رو به صورت کامل پاک کنم تا kaspersky نصب بشه
راجع به Network monitor در کسپر 8.0.0.454
وقتی وارد سربرگ Network Traffic میشم بین برنامه ها یه مورد هست به نام system. این یعنی چی؟
یعنی نرم افزاری با این نام داره از اینترنت استفاده میکنه؟
مورد دیگه اینکه آیا حجم ترافیک مربوط به خود برنامه کسپرسکی باید مساوی جمع سایر برنامه ها باشه؟
به عبارت دیگه هر اطلاعاتی که با اینترنت توسط برنامه ها رد و بدل میشن باید از دل کسپر بگذره؟
ممنون
نقل قول:
بهترین راه برای پاک کردن کامل محصول MacAfee استفاده از برنامه زیر هست که توسط خود شرکت MacAfee تهیه شده و تمام ردپاهای موجود رو که از محصول مانده پاک میکنه:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Program/Security/McAfee Consumer Product Removal Tool 2.0.145.3.zip
سلام
این مشکل رو قبلا هم بیان کرده بودم !
وقتی که یک فایل Infected پیدا میکنه و من Neturalize All رو میزنم این فایل پاک یا تمیز و ... میشه و بعد شروع به اسکن میکنه کسپرسکی ... و بعد از اتمام اسکن سیستم میره به حالت تم Win 98 و بعد هم کسپر غیرفعال میشه و همه ی برنامه ها قاطی میکنند و سیستم ریست میشه !
حالا دیگه میترسم Neturallize All کنم !
ُSystem در واقع Device Driver شما محسوب میشه و باید باشهنقل قول:
در زمینه حجم ترافیک کسپرسکی و سایر برنامه ها ، خیر اینگونه که شما فرض میکنید نیست
کسپرسکی در درگاه سیستم ، اطلاعات رو چک میکنه نه اینکه خودش ترافیک مصرف کنه
ترافیکی که کسپرسکی مصرف میکنه صرفا مربوط به آپدیت و برخی وردو و خروج اطلاعات دیگره
یا برنامه ای با کسپرسکی تداخل ایجاد میکنه یا سیستم آلوده شدهنقل قول:
شما از Safe Mode کل سیستم رو اسکن کردید؟
فرق آنتي ويروس كاسپر با اينترنت سكيوريتي كاسپر چيه ؟