دوستان ببخشید
نیم فاصله رو چه جوری تایپ کنم؟
ممنون
Printable View
دوستان ببخشید
نیم فاصله رو چه جوری تایپ کنم؟
ممنون
دوست عزیز شما برای اینکار باید از گزینه Multilevel list استفاده کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از کلیک روی این گزینه و باز شدن پنجره مربوطه حالت دلخواه را انتخاب کنید. (موردی که مد نظر شما بود حالت ششم است.)
حالا کافیه هر تیتری که مینویسید از قسمت Style نوعش رو تعریف کنید تا زیر بخش مناسب رو خودش اضافه کنه. (Heading1,Heading2,Heading3....)
(البته برای این قسمت راههای دیگری هم هست ولی این راحتترین راهه)
مزیت فوقالعاده استفاده از سیستم Multilevel listing اینه که بعد از تموم شدن کار میتونید از قسمت preferences فهرست اتوماتیک با تعداد زیربخشهایی که دوست دارید نمایش داده بشه و شماره صفحه رو درست کنید و در صورت تغییر کردن متن و جابجا شدن بخش ها و یا کم و زیاد شدن صفحه ها فقط با یک کلیک فهرستتون رو آپ کنید.
(فقط یه مشکل تو فارسی Multilevel listing وجود داره که همینجا من مطرح کردم ولی متاسفانه هنوز کسی پاسخ نداده)
"توی ورد2007 توی قسمت multilevel وقتیRight-to-left میکنی عددها برعکس میشه٬ یعنی مثلا به جای اینکه به اینصورت باشه "1-3-6" (فصل یک٬ بخش سه٬ زیر بخش شش) این شکلی میشه "6-3-1" یعنی کاملن برعکس.
البته در حالت انگلیسی مشکلی نداره و درست میزنه ولی وقتی Right-to-left میکنی ترتیبش هم برعکس میشه
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه. اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی خیلی ممنون میشم. خیلی حیاتیه دوستان. فقط یه کم زودتر اگه ممکنه"
از اینکه برای در خواستم یه تاپیک باز می کنم خیلی خیلی پوزش میخوام
ولی دیگه واقعا در مونده شده بودم...هر جای فروم رو گشتم یه اموزش برای این موضع پیدا نکردم
از اساتید عزیز خواهش می کنم اگه امکانش هست یه لطفی بفرماید و اموزش گام به گام طراحی سر برگ رو لطف
کنید و بزارید
لطفا زیر دپلم هم توضیح بفرماید:20:
خیلی خیلی ممنون می شم
با سلام
يه متن رو ريختم تو word2007 كه تو اين متن هم شعر هست و هم متن وقتي كه ريختم تو word كه نوشته همه صفحات تا اخرين صفحه در يك نقطه تمام نميشود و به صورت نا منظمند يعني عقب و جلو هستند البته تو خود سايت هم اينجوري بود .چكار كنم كه خطوط در يك نقطه تمام شوند چون واسه چهپ ميخام و ناجور اينجوري .
با تشكر
سلام
من می خوام توی یه متن 2 سری شماره صفحه تایپ کنم. یعنی اول یه سری شماره بزنم و بعد از یه صفحه ای به بعد دوباره شماره ها رو از 1 شروع کنم. لطفا کمک کنید. توی word2007. در ضمن می خوام شماره ها به فارسی باشه.
ببين اگه با فرمول نويسي از طريق حالت دوم مورد دوم (ورد 2007) در پست زير مشكل حل نشد يك نمونه از فايلت رو بذار تا يه چك بكنمنقل قول:
البته اين مورد مشكل صفحه كليد شماست كه مربوط به ويندوز ميشه و نه جاي ديگهنقل قول:
پس بهتره يه بار زبان فارسي ويندوز رو حذف و پس از ري استارت دوباره اونو به سيستم اضافه كنيد
البته استفاده از نرم افزار زير هم ميتونه در تغيير جاي دكمه ها به شما كمك كنه
سلامنقل قول:
يه نمونه فايل تون رو بذاريد تا چك كنم
سلامنقل قول:
بله اون مورد از غلط گير آفيس هست
شما از چه ويندوز و فونتي استفاده ميكنيد كه نميشه تغيير داد
البته اگه هم ميگيد در كل قاطي هست بهتره پس از حذف زبان فارسي و آفيس به ترتيب دوباره اون دو تا رو نصب كنيد
سلامنقل قول:
من فكر كنم اين ايراد از فونت باشه
من هم هنوز راه حلي براي اين موضوع پيدا نكردم