دوستان کسی سیو 100% بازی farcry 2 و یه ترینری که بدون ویروس باشه و خوب کار کنه رو اگه داره بزاره. من سیو 96% رو دارم ترینری هم ازش ندارم
Printable View
دوستان کسی سیو 100% بازی farcry 2 و یه ترینری که بدون ویروس باشه و خوب کار کنه رو اگه داره بزاره. من سیو 96% رو دارم ترینری هم ازش ندارم
سلام
cod mw3 رو نصب کردم حجمش حدود 13 گیگ هست.
متاسفانه رو سیستمم norton 360 هست که فورا فایل اصلی بازی رو پاک میکنه اگه پاک هم نکنه باز بازی اجرا نمیشه.
میشه یه کرک مطمئن بزارید
مرسی
با نورتن زیاد آشنایی ندارم ولی اگر با نود 32 کار میکردید میتونم یه راهنمایی خوب بکنم که فایلتون سالم بمونه و پاک نشه. فکر کنم همون نورتون هم اه استفاده میکنید به قسمت قرنطینه برید و فایل رو رستور کنید جواب میده (قبلش اسم و مسیر فایل رو در قسمت استثناعات قرار بدید که دیگه پاک نشه)نقل قول:
سلام کسی کرک WRC FIA World Rally Championship رو داره؟
کسی کرک STRONGHOLD3 را دارد
سلام.
کرک بازی The Sims - Medieval رو می خواستم ...
ممنون.
با سلام و خسته نباشيد اگه برايتان مقدور است پچ super nude patch براي the sims 2 بزارين اگه ميشه با لينك مستقيم براي دانلود قرار بدين
آخر هم ما یک کرک سالم برای این پیدا نکردیم هر کی یک چی میگه اگه کسی سریال و کرک سالم رو داره با هم آپلود کنه بی زحمت خدایی پیشا پیش دمش خیلی گرم Angry.Birds.1.6.3.1
AngryBirdsSeasons
سلام دوستان ....
بچه ها بازی رو نصب کردم بعدش کرکش کردم اما بعد از اجرا با این پیام روبرو میشم و بازی اجرا نمیشه ....
لطفا راهنماییم کنیدکد:the program can't start because d3dcompiler_43.dll is missing from your computer .try reinstalling the program to fix this problem.
فکر کنم از کرکش باشه اگه میشه یه کرک سالم و تست شده بدید بدانلودم ....
اقایون سلام
آقا من یه پچ واسه cities XL 2011 نصب کردم بعدش دیگه اجرا نمیشه
کسی فایل کرکش رو داره؟