سلام اند جون .
راستی چرا انقدر اینجا تلفات داریم ؟(بن شدن رو می گم ! )
سلام اند جون .
راستی چرا انقدر اینجا تلفات داریم ؟(بن شدن رو می گم ! )
اقا این گزارش بالایی کپی رایت داره ها !!!
مرسی !!
منظورت چی بود وحید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
end عزیز خیلی خوشم اومدی.............:11:
بقول احمد حواست باشه که دیگه بن نشی.......................
سلام بر اند گل داداش منو شناختی ؟؟ بابا من دیویدم همون که تو تایپیک بارسا خون به پا کرد- منو رومن اونجا رو به خون کشیدیمالبته دیوید باز بن شده ولی برمیگردهنقل قول:
سلام داش روبی گل خوبی ؟ خوشی ؟؟1- دستت درست بابت اخبارت (این نریدا واسه خودش .......... هستا)2- امشب میای گروه چرت و پرت بگیم یا نه باید بری پادگان3- داش رائول چرا یواشکی نیگاه میکنی بیا تو دم در بده
سلام خدمت دوستان گل:
اقا یه چیزی رو توجه کردین این بازیکنهای که بسیار سریع معروف میشن و مجرد هستن و قبلا در فقر به سر میبردن و بعدش یی هو پولدار شدن بسیار زود هم از ازهان رفتن و همیشه درگیر حاشیها بودن و بعد اینکه معروف شدن به سرعت هم نابود شدن.
مثل :دنیلسون-رونالدینهو-ادریانو و خیلیهای دیگه.
اما در مقابل این مطلب بازیکنهای که واقعآ ندید پدید نبودن و دنبال شهوترانی نبودن و دارای خانواده بودن مثل بزرگانی چون:رائول-زیدان-بکام-توتی-دل پیرو و خیلیهای دیگه همچنان اسمشون بر سر زبونها هستش و واقعآ که بزرگ هستن من کلا با بازیکنهای که داری خانواده هستن بیشتر حال میکنم تا بازیکنهای که به خانواده اهمیت نمیدن و به خوش گذارنی مشغول هستن.
راستی در مورد کریس رونالدو:
باید بگم که اینطور که بوش میاد دیگه کریس از خودمونه اما دعا میکنم که با اومدنش جو زیبا و صمیمی تیم به هم نخوره اگه مارادونا و پله هم بیان تیم ولی باعث برهم خوردن جو تیم بشن من حاضر نیستم بیان چی برسه به رونالدو امیدوارم که این جوان یاغی فوتبال در مادرید ادم بشه.
و منش و وقار سلطان رائول باعث بشه که ازش یاد بگیره و بره یه زن بگیره و عین بچه ادم سر خونه زندگیش بره ویه سر و سامونی بگیره.
ولی در کل گرچه بدجوری میخوامش بیاد رئال ولی خوب نه در مقابل برهم خوردن جو تیم.
نظر شما چیه؟
البته با این که از توتی خوشم نمیاد ولی قبولت دارم مخصوصا دیویدو که مثل رائول بیشتر وقتشو دوست داره با زن و بچش بگذرونه-در مورد کریستم موافقم- نظم خوبی تو تیم هست امیدوارم با کاراش هر روز واسه تیم مشکل درست نکنه مثل بچه آدم بره زن بگیره البته بزرگای تیمم باید براش آستین بالا بزنن-راستی داش رائول امشب ساعت 10 همگی هستن تو هم بیا گروه
در ضمن از کریس برا محل نزاشتنش به پاریس هیلتون خوشم اومد ولی اون ودکا خوردنش نه
گلیزرها اماده صحبت در مورد فروش رونالدو
مالکان امریکایی باشگاه منچستر یونایتد امادگی خود را برای مذاکره با رئال مادرید مبنی بر فروش رونالدو اعلام کردند.
به نظر می رسد پروژه خرید رونالدو وارد مرحله جدیدی شده است. گلیزرها در مذاکره با فرگوسن تا حدودی این مربی اسکاتلندی را راضی کرده اند تا با فروش رونالدو موافقت کند.
کالدرون : احتیاجی به خرید تازه نداریم.
رامون کالدرون برای فروکشی عصبانیت و نگرانی هواداران از عدم خرید بازیکن جدید اعلام کرد که ما باید خوشحال باشیم که رئال احتیاجی به خرید بازیکن جدید ندارد.
رامون کالدرون گفت :
ما تیمی داریم که تمام رکوردها را شکسته است رکورد امتیازها ، گل زده و گل خورده را همه متعلق به رئال مادرید کرده است و باید خوشحال باشیم که احتیاجی به خرید بازیکن نداریم.